Passat Variant med familie ved siden af

Den nye Passat Variant
Oplev den nu hos din foretrukne forhandler

1.
Passat Variant. Forbrug v. bl. kørsel: 18,2-20,4 km/l. CO2-udslip: 123-131 g/km. CO2-ejerafgift: kr. 640-1.960/halvår. A+. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.
 • Passat Variant Business fra pris469.995 kr.
 • Halvårlig CO2-ejerafgift640 kr.
 • Forbrug18,5 km/l
 • EffektivitetsklasseA+
 • CO2-udslip123 g/km
 • Hestekræfter150 hk
 • Gearkasse7 trins DSG

Firmabilsklassen genopfundet. Den nye Passat Variant.

Der er mange aspekter af succes. Alligevel er det ofte de daglige ting, der gør hele forskellen. Som at ankomme afslappet til din destination – om det så er til en forretningsfrokost eller fodboldtræning for børnene. Den nye Passat, som i øvrigt kun vil være tilgængelig i stationsvognsudgaven i fremtiden, giver dig nu mere velværeplads end nogensinde før og imponerer med sit sporty design, høje komfortniveau og innovative teknologier. Introduktion og prøvekørsel af den nye Passat er forventet at kunne ske i løbet af marts. 

 

 • Passat Variant Business

  Passat Variant Business. Forbrug v. bl. kørsel: 18,5 km/l. CO2-udslip: 123 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 640. A+. Bilen er vist med Oyster Silver Metallic og 18" letmetalfælge Catania Ekstraudstyr* 

 • Passat Variant Elegance

  Passat Variant Elegance . Forbrug v. bl. kørsel: 18,2 km/l. CO2-udslip: 124 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 640. A+. Bilen er vist med Mariposite Green Metallic Ekstraudstyr* 

 • Passat Variant R-Line

  Passat Variant R-Line. Forbrug v. bl. kørsel: 17,1 km/l. CO2-udslip: 153 g/km.Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 2.610. G. Bilen er vist med Reef Blue Metallic og 19" letmetalfælge Leeds Ekstraudstyr* 

--:--

Passat Business

I udstyrsvarianten Business er der kræset for passagerne, for i Passat starter man på Business-klasse.

Førepladsen er naturligvis 100% digital og byder på et digitalt cockpit. Passat Business er også udstyret med Volkswagens nyeste generation af software og infortainmentsystem med en 12,9" stor touchskærm, navigation og IDA-stemmebetjening. Et 3-zonet klimaanlæg tempererer interiøret optimalt.

Passat Elegance

Hvis ønsket er mere komfort og et mere ekslusivt desingudstryk er Passat Elegance, den rette for dig.

Elegancen har 18" letmetalfælge i sølv, kromlister i kølergrillen og omkring ruderne og tagræling i sølv. Fra Elegance bliver forlygterne opgraderet til IQ.LIGHT HD Matrix forlygter, som har i alt 38.400 multipixel-LED´er, der sætter nye standarder for lysteknologi i denne bilklasse.

Passat R-Line

Passat R-Line er til dem, som ønsker et mere sportsligt snit.

Den skiller sig designmæssigt markant ud fra de øvrige udstyrsvarianter med sin R-Line frontkofanger, hvor sektionen med kølergrill og lufftindtag ude i hver side, er lakeret i højglanssort og med en aluminiumsfarvet kant i bunden. Ligeledes er skærmkanter, sidespejle og bagkofanger lakeret i højglanssort, der sammen med de 19" letmetalfælge giver Passat R-Line et sportsligt designudtryk.

Byg din Passat Variant

Hold dig opdateret!

Hos Volkswagen vil vi gerne holde dig opdateret med den nyeste information, der er relevant for netop dig. Vil du være først med de seneste nyheder om den nye Passat Variant, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.