En gruppe mennesker foran en VW Multivan Style, set fra oven.

Verdenspremiere:
Multivan

1.
Multivan Diesel/Benzin. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug: 11,2-15,6 km/l. CO2: 202-169 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 2.130-3.080 kr. Energiklasse: B - D. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.

Alle Multivan-modeller har altid begejstret sine fans med enestående highlights. Denne Multivan er ingen undtagelse - og den er mere end blot en bil. Den er et mødested, et sted, der opfylder alle generationers behov, et rum, der på én og samme tid er hjem og transportmiddel.

 • Pris fra514.895 kr.
 • Hestekræfter218 hk.
 • CO2 - udslip39 g/km
 • Forbrug58,8 km/l
 • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.

Bestil et uforpligtende tilbud på Multivan.

Få et uforpligtende tilbud eller bestil Multivan allerede nu. 

Gennemgang af Multivan

Vil du gerne have en gennemgang af vores Multivan? I denne video bliver mange af funktionerne gennemgået og du kan få en ide om hvad Multivan har at byde på. 

--:--

Bil bliver til mødested

Multivan er en multifunktionel bil, som kan tilpasses til utallige forskellige behov. Derfor er den blevet komplet nytænkt både udvendigt og indvendigt, naturligvis uden at miste Multivan-DNA'et. For med Multivan handler det altid om multifunktionalitet, anvendelighed i dagligdagen, kvalitet i topklasse og innovative funktioner. Over 20 forskellige assistentsystemer (ekstraudstyr) gør Multivan endnu mere sikker. Hertil kommer en lang række highlights: fra panoramaglassoltag (ekstraudstyr) og et nytænkt kabinekoncept, som løfter multifunktionaliteten i Multivan til et nyt niveau. 

Et karismatisk design: et æstetisk statement både indvendigt og udvendigt

Et blikfang udvendigt

Rent visuelt følger denne Multivan sine forgængere med det klare, tidløse design – men fortolker det traditionelle design på en ny måde. Den klassiske tofarvede lakering (ekstraudstyr) understreges på denne Multivan af en kromliste, som strækker sig fra midt mellem forlygterne til bagenden. Det eksklusive lysdesign med LED-Matrix forlygter med IQ.Light (ekstraudstyr), suppleres udvendigt af standardmonterede LED-baglygter. Yderligere byder Multivan dig altid velkommen ved at projektere Multivan-silhuetten (ekstraudstyr) på jorden, via en lygte på sidespejlet, når du stiger ind. Det udvendige design fuldendes af et stort udvalg af eksklusive farver og fælge – eksempelvis 19” fælge – så kan du sammensætte din Multivan helt efter din egen smag.

En ægte Multivan: stor multifunktionalitet og anvendelighed i dagligdagen

Bevægelse bliver til dynamik

Multivan byder på forbedrede køreegenskaber med dynamisk kørekomfort på øverste niveau. Man kan vælge mellem kort (4,98 m) og lang version (5,18 m) begge med en lavere udvendig højde på ca. 1,90 m – samtidig med en uforandret kabinehøjde indvendigt. Panoramaglassoltaget (ekstraudstyr) giver ikke kun en øget pladsfornemmelse i Multivan, men også en reel forøgelse af kabinehøjden. Den maksimale bagagerumsvolumen i modeller med panoramaglassoltag og i lang version ligger på 4.053 l (læsset op til taget og frem til bag første sæderække), mens bagagerumsvolumenen bag tredje sæderække i bagagerummet er på 763 l (469 l i kort version). Mens de udvendige mål er en anelse smallere, er kabinen indvendigt alligevel blevet bredere. Dermed har denne Multivan også nogle klare styrker i byen – og kan især i kombination med de talrige førerassistentsystemer, nemt manøvreres gennem storbyens mylder som en ægte personbil.

Komfort bliver til første klasse

Tag bliver til himmel

Det ekstrastore, todelte panoramaglassoltag (ekstraudstyr) giver endnu mere pladsfornemmelse og let forøget reel kabinehøjde. Ydermere bliver kabinen badet i lys om dagen og uforglemmelige øjeblikke under stjernehimlen om natten. En special belægning på det laminerede sikkerhedsglas reducerer desuden varmestrålingen med 78%. For passagerne i passagerkabinen betyder det, at de bare kan læne sig tilbage og nyde køreturen.

Teknologi: Multivan bliver til et Smart Home

Car2X (ekstraudstyr) giver mulighed for kommunikation med andre biler og den opkoblede infrastruktur, samt advare tidligt mod fx farer. Du får derudover masser af teknologisk komfort med den induktive opladning til din smartphone, internetadgang og en lang række USB-C-porte i førerkabinen og passagerkabinen. Og så bliver dagligdagen nemmere med de mobile onlinetjenester (standardudstyr) fra We Connect og We Connect Plus. Digital Cockpit med det 10,25” store farvedisplay, head-up-displayet (ekstraudstyr), den standardmonterede vejskiltegenkendelse og infotainmentsystemet med det standardmonterede 10” store farvedisplay sørger for topmoderne infotainment. Lydsystemet fra Harman Kardon (ekstraudstyr) med 14 effektfulde højttalere, løfter bilens kabine og lyd til et nyt niveau. Hertil kommer mobile onlinetjenester, som får verdenspremiere i denne Multivan. Med den innovative digitalisering hæver vi betjeningen, ergonomien og omfanget af funktioner til et helt nyt niveau – Smart Home i Multivan.

En smartphone holdes oppe foran en orange og grå VW Multivan
 • Upgrades

  Frigivelse af nye funktioner

  Premiere i Multivan: Ambientebelysningen (ekstraudstyr) i flere farver kan tilvælges allerede fra fabrikken. Eller ganske enkelt som opgradering i In-Car-shoppen eller We Connect-netbutikken. Du kan også få frigivet andre nyttige funktioner til bilen som fx fjernlysreguleringen Light Assist eller navigation med informationer i realtid via disse shops – lige så let som på din smartphone.

 • We Connect

  Den ye digitale mobilitet

  Multivan er naturligvis også forberedt til alle fordele ved den nye digitale mobilitet: med de gratis features fra We Connect – din digitale ledsager til den mobile dagligdag. For med den tilhørende We Connect-app kan du nemt og bekvemt styre relevante funktioner i bilen fra din smartphone. De mobile onlinetjenester gør kørslen endnu mere digital, opkoblet og komfortabel – og din Multivan endnu mere innovativ.

  Et samlet overblik over dine tjenester:

  • Vejhjælpsopkald
  • Parkeringsposition
  • Automatisk ulykkesmeddelelse
  • Bilstatus
  • Døre og lys
  • Bilstatusrapport
  • Køredata
  • Serviceaftaleplanlægning
 • Wireless App-Connect

  Ligesom på din smartphone

  Med tjenesten App-Connect kan du hente dine certificerede smartphoneapps frem på dit infotainmentsystems touchscreen via Apple CarPlay™, Android Auto™ eller MirrorLink® – uden at tilslutte din smartphone via kabel.

  Det betyder, at du også kan benytte dine bedste apps i din Multivan, som du kender det fra din smartphone – for endnu bedre underholdning.

Forbedret sikkerhed på højt niveau

Multivan er ikke blot ekstra komfortabel og opkoblet – men også ekstra sikker. LED-Matrix-forlygter med IQ.Light (ekstraudstyr), fjernlysregulering og drejelys oplyser nemlig kørebanen endnu bedre – fordi de er særligt intelligente og agerer forudseende.  Hertil kommer en lang række assistent- og sikkerhedssystemer på højeste niveau. I alt er der over 20 forskellige systemer. Den 360-graders omgivelsesvisning Area View (ekstraudstyr), som kan give udsyn hele vejen rundt om bilen i fugleperspektiv, følger også med denne Multivan. Det løfter sikkerheden til et nyt niveau, når du skal parkere.

Forbliv connected med We Connect i Multivan

Hvorfor bør du aktiverere We Connect? Og hvad er fordelene egentlig ved We Connect? Det vil vi gerne gøre dig klogere på. Der er nemlig mange gode grunde til at aktivere We Connect i din Multivan.

I videoen kan du blive klogere på, hvilke funktioner du får stillet til rådighed, når du aktiverer We Connect i din Multivan.

--:--
We Connect til Volkswagen Multivan

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.