ID. Buzz ved stranden foran kvinde og hund

Bestil online

Her kan du bestille din næste Volkswagen model online, hurtigt og bekvemt.

Her kan du bestille din næste Volkswagen model online, hurtigt og bekvemt.

Køb online

Køb din drømme ID. Buzz med få klik! Vi er nemlig glade for at introducerer, en ny måde at købe den 100% elekstriske ID. Buzz på. Du kan altså selv vælge, om din nye ID. Buzz skal bestilles online hjemme fra sofaen eller om din lokale Volkswagen forhandler skal hjælpe dig videre i processen. Valget er dit!

Bemærk: ID. Buzz er tilgængelig med hurtig levering.

Online Privatleasing

Privatleasing skal være nemt og med dine behov i fokus. Derfor kan du med Volkswagen Privatleasing Online bygge præcis den model, som du har udset dig helt fra bunden med din ønskede farve, valg af interiør og eventuelt ekstraudstyr. Du har også mulighed for at vælge blandt vores lagermodeller. Alle lagermodeller kan leveres inden for 15 hverdage. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Volkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende. Du vælger en bil blandt vores Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse. Volkswagen GO øger fleksibiliteten i din hverdag, og her er det dine behov, der er i fokus. Udvalget af Volkswagen GO modeller spænder bredt, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde netop den Volkswagen, som passer dig, så du ikke skal gå på kompromis.