ID.-softwareopdatering

Få glæde af opdateringerne til ID.

Få glæde af opdateringerne til ID.

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Læs mere om aktuelle opdateringer til din ID.

Skal jeg køre på værksted ved alle opdateringer?

Nej. Ikke alle softwareopdateringer kræver et værkstedsbesøg. Nogle opdateringer kan foretages ”over-the-air” – altså online – i bilen. På disse sider kan du læse mere om tilgængelige opdateringer.

Dine fordele

Med opdateringerne sikrer vi, at din ID. forbliver up-to-date selv efter købet af bilen. Du kan udnytte fordelene ved et stort udvalg af funktioner og optimeringer i din bil. Sørg for at få udført opdateringerne, så du kan nyde godt af følgende fordele:

  • En række performance-forbedringer
  • De nyeste softwareopdateringer
  • Med helt fremme i den digitale udvikling selv efter købet af bilen
  • Hvor det er aktuelt – forudsætningen for yderligere opdateringer
En kvinde i en grøn kjole står ved siden af en rød ID.4 GTX
ID. Software 3.0-opdatering 

Med den nye over-the-air-opdatering ID. software 3.0 bliver din ID. udstyret med yderligere funktioner og optimeringer; eksempelvis forbedringer af opladnings- og energistyring, navigation samt stemmebetjening og meget andet.

En forudsætning for denne opdatering er ID. software 2.4-opdateringen på værkstedet med udskiftning af 12-volts-batteriet og en aktiv We Connect-aftale.

For at modtage ID. software 3.0 over-the-air-opdateringen kræves en gyldig We Connect-aftale og en Volkswagen ID-brugerkonto.

ID. Software 2.4-værkstedsopdatering 

ID. Software 2.4-værkstedsopdatering 

A service employee stands leaning against a wall with a tablet in her hand

Med udskiftning af 12 V-batteriet

Den nye ID. Software 2.4-opdatering og udskiftningen af 12 V-batteriet er tilgængelig til din ID. – uden beregning. Book en aftale hos din Volkswagen partner. Med denne opdatering får du den nyeste softwareversion, så du kan nyde godt af det lavere forbrug, som skyldes den optimerede termostyring.

ID. softwareopdatering 2.3

Over-the-air-opdatering

Bestemte opdateringer kan også udføres ”over-the-air” uden besøg på værkstedet – det gælder fx onlinesoftwareopdateringer. Og det omfatter opdateringen til softwareversion 2.3. Denne opdatering indeholder også en række fantastiske forbedringer for dig! ID.Software 2.1 er en forudsætning for dette.

A woman sits in her VW ID.3 and connects her smartphone to her car via App Connect.

Har du flere spørgsmål?

Er du allerede blevet kontaktet angående softwareopdateringen, eller har du spørgsmål? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Kontakt din lokale Volkswagen forhandler direkte og få de svar, som du leder efter.

Du vil måske også kunne lide