Klædt på til bilkøb

Ny bil? Godt på vej som bilejer

Ny bil? Godt på vej som bilejer. At købe ny bil er en stor investering. Man bruger en del tid med bilen, og derfor er det vigtigt, at man føler sig tryg ved sin bil. Når du har besluttet dig for ny bil og fundet den model, der passer til dine behov, er det en god start at bestille en prøvetur hos en bilforhandler. En prøvetur giver dig nemlig et rigtig godt indtryk af bilen, og hjælper dig med at føle og fornemme alt fra acceleration til materialer og ikke mindst, hvordan den ligger på vejen. På den måde kan du bedre vurdere, om det er den rigtige bil til dig og dine behov. Her kan du se alle Volkswagen modeller, der som standard er godt udstyret, og læse om alt fra fordelene ved et serviceabonnement til, hvad du skal være opmærksom på, når du skriver under på den slutseddel, som gør dig til ny bilejer.

Hvis du vil sælge din brugte bil

Har du allerede en bil, du gerne vil sælge, så kan Volkswagen hjælpe dig med at få en vurdering af din brugte bil, hvad enten du vil sælge, eller om den skal indgå i handlen med en ny bil.

Ekstra god tryghed som bilejer

Som bilejer handler tryghed ikke blot om at færdes sikkert i trafikken. Det handler også om den økonomi, der omgiver din nye bil. Med en Service- og Reparationsabonnement har du bedre styr på din biløkonomi, og du kender dine udgifter til servicebesøg og reparationer langt ud i fremtiden.

Ombord i Volkswagen

Se det store udvalg af Volkswagen modeller og få et godt indtryk af, hvad der passer til dine behov som ny bilejer. 

Book en prøvetur

Er du blevet nysgerrig på en bestemt model, så book en prøvetur hos din nærmeste Volkswagen forhandler. En prøvetur giver dig en forsmag på, hvad bilen kan tilbyde, og om den passer til dine behov.

Hvad er slutseddel?

En slutseddel er et detaljeret dokument med en række forskellige punkter, som bilkøber og sælger udfylder i forbindelse med en bilhandel. Slutsedlen er begge parters garanti for, at man er enige om betingelserne i dokumentet, så ingen af parterne bagefter kan føle sig snydt eller uoplyst af den anden part. Køber du brugt bil af en privat sælger, skal du være opmærksom på, at der ikke er pant i bilen, så du overtager gammel gæld. Når du er ude at prøvekøre bilen, er det en god ide at notere dig bilens registreringsnummer. Så har du nemlig mulighed for at slå den op på nettet og tjekke den for eventuel restgæld. Husk også at få tjekket kilometertælleren samt sikre dig, at bilens servicebog er overholdt i forhold til foreskrevne serviceeftersyn. 

Hvis du køber hos en autoriseret forhandler, så er du garanteret, at bilen er fri for pant, at der ikke er snydt med de mekaniske dele, og at bilen er i god stand. 

Aktuelle kampagner

Hold dig orienteret om de seneste kampagner fra Volkswagen og gør en god handel på din nye bil. Vi opdaterer vores kampagneside med jævne mellemrum.