Velkommen: Den nye fuldt elektriske ID. Buzz Cargo

--:--

Skuespilleren Ewan McGregor er blevet udnævnt til mærkeambassadør for Volkswagen

Med Ewan McGregor har vi hentet en stor forstærkning ind på holdet. Ewan er begejstret Volkswagen fan med sin egen samling af oldtimere, hvoraf han selv har elektrificeret en af bilerne. Som mangeårig UNICEF UK Goodwill-ambassadør engagerer han sig i velgørende formål over hele verden. Det gør Ewan til den perfekte partner på en fælles mission: at gøre fremtidens mobilitet mere bæredygtig.

Volkswagens mærkeambassadør Ewan McGregor foran sin VW

Det er den første generation af en ny form for mobilitet hos Volkswagen Erhvervsbiler. De første fuldt elektrisk konstruerede biler: ID. Buzz og ID. Buzz Cargo. Uanset om den er til hele familien eller skal bruges som varebil: Her kan du lære det nye, ikoniske design, som kombinerer moderne proportioner med innovativ teknologi, nærmere at kende. Den komplette opkobling, digitale features, en ny definition af pladsfornemmelse og din nye, elektriske mobilitet – med de to modeller ID. Buzz og ID. Buzz Cargo.

I Fællesskab i retning mod ny mobilitet

Den nye ID. Buzz og ID. Buzz Cargo sætter nye standarder for individuel og erhvervsmæssig mobilitet. For første gang har Volkswagen udviklet en minibus helt fra bunden som elbil – fra den første skitse til den sidste finpudsning. Uanset om det gælder pladsudnyttelsen, opkoblingsmulighederne eller drivlinjen: Konceptet bag ID. Buzz vil forandre mobiliteten.

 • Innovativ opkobling med over-the-air-opdateringer1 ved hjælp af We Connect2 og Car2X
 • Nye, intelligente assistentsystemer 
 • Kompakte mål, rummelig pladsfornemmelse

ID. Buzz: en ny definition af pladsfornemmelse for mere fleksibilitet

Uanset om det er i byen, på landet, til hele familien eller til en weekendtur med vennerne: Med ID. Buzz bliver bæredygtig mobilitet anvendelig i dagligdagen og komfortabel for dig. I den forbindelse har vi udviklet kabinekonceptet helt fra bunden, og her mødes digital innovation og nytænkt fleksibilitet.

 • ID. Light 
 • Udtagelig, multifunktionel ID. Buzz Box (ekstraudstyr)
 • Ambientebelysning i kabinen med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) 
 • Interiør uden læder fra dyr
 • Anvendelse af genbrugsmaterialer, fx til sædeindtræk, bundbeklædning og loftbeklædning
 • De nyeste updates takket være over-the-air-opdateringer1 ved hjælp af We Connect2

ID. Buzz Cargo: et nytænkt varerum til moderne erhvervsmæssig mobilitet

Hvad forventer du dig af en moderne varebil? Elektrisk drivlinje, en tilstrækkelig varerumsvolumen, anvendelig til langturskørsel. Det lancerer vi med ID. Buzz Cargo. Og mere til med de moderne opkoblingsmuligheder og digitale features. Find en ny definition af din erhvervsmæssige mobilitet.

 • Varerum med plads til to europaller 
 • Anhængervægt op til 1.000 kg 
 • Kompakte mål, gode pladsforhold 
 • De nyeste updates takket være over-the-air-opdateringer1 ved hjælp af We Connect2
 • 360° elektrisk mobilitet 

  ID. Buzz er den første bil fra Volkswagen Erhvervsbiler, der er blevet udviklet som elbil helt fra bunden. Den bliver et afgørende element i vores helhedsdækkende 360°-økosystem for elektrisk mobilitet.

 • Komplette opladningsløsninger 

  Med ID. Buzz kører du ikke kun elektrisk, men også mere fleksibelt. For en elbil kræver et individuelt, elektriskt økosystem, som tilpasser sig til din mobilitet. Mens du tidligere var nødt til at køre til en tankstation for at tanke bilen, kan du lade ID. Buzz op, mens den alligevel holder stille. Det kan være ved en ladestander på arbejdet, ved en offentlig ladestander langs motorvejen, foran et supermarked, i et parkeringshus, tæt ved vennernes bopæl samt ved din helt personlige ladestander derhjemme. Den maksimale ladeeffekt til lynopladning (DC) ligger på op til 170 kW, og det tager ca. 30 min. at lade batteriet fra 5 % til 80 %. Funktionen Plug & Charge gør opladningen nemmere: autentificering, opladning og afregning sker automatisk, når ladekablet sættes i. Den maksimale ladeeffekt for almindelig opladning (AC) ligger på 11 kW.*

  *P.t. kun muligt ved udvalgte ladestationer.

 • En kraftfuld elektrisk drivlinje 

  Med ID. Buzz skal vi opfylde behovene hos mange forskellige mennesker – både privat- og erhvervskunder. Det er muligt takket være den innovative elektriske drivlinje i ID. Buzz. Elmotoren er placeret på en særligt pladsbesparende måde i bilens bagende og giver uden problemer mulighed for at trække en anhængervægt på op til 1.000 kg. Med en tophastighed på 145 km/h opfylder den næsten alle behov. Elektrisk, anvendelig i dagligdagen og robust: Den elektriske drivlinje i ID. Buzz kombinerer på bedste vis elektrisk og individuel mobilitet.

Teknologi og opkoblingsmuligheder: Velkommen i ID.-familien 

Et moderne produktdesign bør kunne hjælpe mennesker i dagligdagen. Vi vil gerne give mennesker tiden tilbage med vores ID. Buzz.

--:--
3

Den nye ID. Buzz sætter nye standarder. Som ekstraudstyr fås den med over 30 forskellige førerassistentsystemer og mulighed for at kommunikere med andre opkoblede køretøjer.

Med opkobling, internetforbindelse, mobile onlinetjenester og integreret stemmebetjening når den op på et helt nyt niveau for opkoblingsmuligheder. ID. Buzz er klar til fremtiden. Og klar til at levere en ny definition af din individuelle mobilitet.

 • Over-the-air-opdateringer

  Opdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID. Buzz. Takket være over-the-air-opdateringer ved hjælp af We Connect2 kan disse blive opdateret helt automatisk fx i løbet af natten, når du bekræfter opdateringen i dit infotainmentsystem. Så er din ID. Buzz altid helt up-to-date.

 • Car2X

  Biler, der kommunikerer med hinanden i trafikken, kan give færre køer og advare mod lokale farer. Car2X-teknologien udvider radiussen for en bils sensorer markant, ved at den også medtager informationerne fra andre trafikanter og fra infrastrukturen i beregningen af den aktuelle samlede situation. Ved hjælp af smart software og elektronik kan sikkerheden løftes til et nyt niveau. Et eksempel på det er tjenesten ”Lokale advarsler”. ID.-modellerne kommunikerer eksempelvis med hinanden inden for en radius på 800 m og i løbet af millisekunder. Takket være deres talrige sensorer registrerer elbilerne mulige farer på et tidligt tidspunkt – og advarer automatisk andre trafikanter i nærheden via et Wi-Fi-radiosignal. 

 • ID. Light

  ID. Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (standardudstyr) med at komme nemmere gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Så snart du forlader din ID. Buzz, siger ID. Light farvel med en afskedshilsen – med intelligent lystegn.

 • Travel Assist 2.0

  ”Travel Assist 2.0” kan holde bilen i vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj samt den maksimale hastighed, som du har valgt.3

  Det sker blandt andet ved hjælp af adaptiv vognbaneføring. Den holder aktivt bilen midt i vognbanen. I den forbindelse tilpasser ”Travel Assist 2.0” sig til din kørestil og kan også køre længere mod venstre eller højre i vognbanen i stedet for midt i vognbanen.3

  På motorvej hjælper ”Travel Assist 2.0” dig desuden aktivt ved vognbaneskift, hvis du ønsker det.3

  Hvis kollektive data er tilgængelige, skal ”Travel Assist 2.0” kun bruge en registreret vognbanelinje for at kunne holde sig i vognbanen på fx landeveje uden vognbanelinjer mellem vognbanerne.3

  Desuden omfatter ”Travel Assist 2.0” en forudseende hastighedsregulering og svingassistent. I den forbindelse kan bilens hastighed tilpasses til gældende hastighedsgrænser samt vejens forløb (sving, rundkørsler etc.).3

Spørgsmål og svar om ID. Buzz Cargo

Gå ikke glip af noget med ID. Buzz Cargo-nyhedsbrevet. 

Vil du gerne være sikker på ikke at gå glip af nyheder omkring ID. Buzz Cargo? Så tilmeld dig vores eksklusive ID. Buzz Cargo-nyhedsbrev. Her får du alle nyheder om ID. Buzz Cargo lige med det samme.

Kiggede du efter ID. Buzz som personbil?

ID. Buzz Cargo fås også som personbil kaldet ID. Buzz. 

Ansvarsfraskrivelse Volkswagen

1.
En forudsætning for anvendelse af over-the-air-opdateringerne er, at bilen er online, og at der er forbindelse til internettet. Derudover kræves der en gyldig We Connect-aftale. 
2.
Forudsætningen er en aktiv We Connect-aftale. For at kunne anvende We Connect- og We Connect Plus-ydelserne til ID.-familien skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og logge på We Connect / We Connect Plus med brugernavn og password. Derudover skal der indgås en separat We Connect- / We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. For at anvende den gratis We Connect ID.-app er der brug for en smartphone med egnet iOS- eller Android-styresystem og et SIM-kort med dataoption med et eksisterende mobiltelefonabonnement eller med et mobiltelefonabonnement, som skal tegnes særskilt hos et teleselskab. Til anvendelsen har bilen brug for en internetforbindelse. Du kan få mere information på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen partner.
3.
Kørselsassistentfunktionen fungerer kun inden for rammerne af systemets grænser. Føreren skal altid være klar til at overrule assistentsystemet og fritages ikke for sit ansvar for at føre bilen på en forsvarlig måde. Processen kan til enhver tid deaktiveres. Systemet kan anvendes op til bilens tophastighed. Kun i forbindelse med et navigationssystem. Kun i forbindelse med en aktiv We Connect-licens. Onlinedelene af ”Travel Assist med kollektive data” kan kun anvendes inden for rammerne af mobilnetdækningen og med de tilsvarende privatsfæreindstillinger. Onlinedelen kan til enhver tid deaktiveres i We Connect ID.-appen. Onlinedelen af ”Travel Assist” er tilgængelig i følgende lande: Belgien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Storbritannien og Nordirland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Rumænien, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet, Ungarn, Cypern. For at kunne aktivere onlinefunktionerne skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og logge på med brugernavn og password på We Connect. Derudover skal der indgås en separat We Connect-aftale online med Volkswagen AG. Efter udleveringen af bilen har du 90 dage til at aktivere onlinefunktionen i ”Travel Assist med kollektive data”. Når denne frist er udløbet, starter den indledende brugerperiode for onlinedelen af ”Travel Assist med kollektive data” på 3 år (gratis). Anvendelsen af onlinedelen af ”Travel Assist med kollektive data” er mulig takket være en integreret internetforbindelse. De dermed forbundne dataomkostninger inden for Europa dækkes inden for rammerne af netdækningen af Volkswagen AG. Ved dataudveksling via internettet kan der – afhængigt af dine mobiltelefontakster, og især hvis du opholder dig i udlandet – opstå yderligere omkostninger (fx roaminggebyrer). For at tjenesterne kan leveres, er det nødvendigt, at bestemte personrelaterede data som fx bilens position og IP-adresse videregives. I databeskyttelseserklæringen vedr. ”Travel Assist med kollektive data” kan du læse nærmere informationer om databehandlingen. Tilgængeligheden af de i pakkerne beskrevne enkelte tjenester kan være forskellig fra land til land. Tjenesterne er tilgængelige i aftaleperioden og kan blive genstand for indholdsmæssige ændringer eller blive lukket ned i aftalens løbetid. Du kan få mere information på connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen partner. Du kan få information om mobiltelefontaksterne hos dit teleselskab.