Opladning med Clever - Elvarebiler

Opladning som det passer dig

Volkswagen samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye elvarebil – uanset om du er hjemme, på arbejde eller på farten. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen og køreglæde helt fra start.

Clever Unlimited - Ubegrænset opladning hjemme og ude 

Med Clever Unlimited kan du for en fast månedlig pris lade alt det, du vil - både på farten, på din arbejdsplads og på ladeboksen installeret på din privatadresse. Så kan du starte hver dag bekymringsfri og med et fuldt opladet batteri – klar til, hvad end din arbejdsdag må bringe.

Det får du med Clever Unlimited:

  • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
  • Installation og lån af Clevers ladeboks på din privatadresse
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Frit valg mellem tre farver på ladeboksen

Fast månedlig pris for Clever Unlimited til elvarebil: 749 kr./md.*  
Installation af ladeboks: 7.500 kr. 
Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 11.994 kr.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Abonnementet kan ikke benyttes til erhvervsmæssig varer- eller persontransport eller til anden erhvervsmæssig kørsel, hvor kørslen er en del af virksomhedens primære formål. Det betyder bl.a., at abonnementet ikke kan benyttes, hvis elvarebilen eksempelvis anvendes til taxakørsel, sygetransport, køreskole, biludlejning eller udbringning af mad eller varer. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks (værdi 7.500 kr.): ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Frem til 1.4.22 tilbagebetales hvert kvartal et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Herefter ændres tilbagebetalingssatsen, så der hver md. tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen, beregnet som et gennemsnit af elprisen kl. 23-06 den pågældende md. baseret på gennemsnittet af spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el- og netselskab, se clever.dk/tilbagebetaling.

 

 

Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk

Har du ikke selv en parkeringsplads? Eller foretrækker du bare at oplade din bil på arbejdet eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker ubegrænset opladning på hele Clevers netværk til en fast månedlig pris.

Det får du med Clever Unlimited Network*

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network til elvarebil: 625 kr./md. 
Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 3.750 kr.

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Abonnementet kan ikke benyttes til erhvervsmæssig varer- eller persontransport eller til anden erhvervsmæssig kørsel, hvor kørslen er en del af virksomhedens primære formål. Det betyder bl.a., at abonnementet ikke kan benyttes, hvis elvarebilen eksempelvis anvendes til taxakørsel, sygetransport, køreskole, biludlejning eller udbringning af mad eller varer. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 

Opladning til virksomheder

Har du brug for opladning på en erhvervsadresse? Hvis de ansatte i din virksomhed kører rundt i elvarebiler, kan Clever skræddersy en ladeløsning tilpasset jeres behov. Clever tager sig både af installation og administration, så I kan koncentrere jer om det, der giver jer værdi. 

Der er altid en lader nær dig

Clever har Danmarks største ladenetværk, og der kommer hele tiden flere ladepunkter til. Tjek hvor din nærmeste lader er placeret på Clevers kortÅbner et eksternt link eller via Clevers app. Appen er din personlige hjælper, der nemt og hurtigt viser dig vej til opladning, når og hvor du har brug for det. Du kan også tjekke, om laderen på din rute er ledig og klar til brug. Hent Clevers app her:

Hent til iPhoneÅbner et eksternt link
Hent til AndroidÅbner et eksternt link

Ofte stillede spørgsmål