Dit Volkswagen værksted

Velkommen på værkstedet.

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver repareret eller serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår. Der bliver stillet høje krav til vores autoriserede værksteder. Fx er de forpligtede til at bruge originale reservedele, specialværktøj og Volkswagen teknologi. Det er også et krav, at de sender deres personale på uddannelse i minimum 50 timer om året, så de altid har styr på teknikken. Og så er det værd at huske, at opdateringer via teknologien på et autoriseret værksted holder bilen up-to-date og forlænger levetiden. Du får med andre ord både faglig ekspertise og bedre løsninger med i prisen på et autoriseret værksted. 

Dialogmodtagelse.

Hos Volkswagen vil vi gerne give dig tryghed og større indblik i din Volkswagen. Derfor har vi vores helt egen måde at tage imod dig og din bil, når det er tid til serviceeftersyn. Vi kalder det for Dialogmodtagelse..

En Dialogmodtagelse hos Volkswagen er en gratis gennemgang af din bil, inden den skal til service. Den foretages af en certificeret servicerådgiver/-tekniker og tager cirka 20 min. Du er til stede hele tiden.

Under Dialogmodtagelsen bliver bilen gennemgået teknisk og mekanisk, så du får større indblik i, hvordan den daglige kørsel påvirker bilen. Normalt ser du og mekanikeren bilen fra to forskellige vinkler, men ved en Dialogmodtagelse kan du se den fra mekanikerens vinkel: På liften. Samtidigt er der rig mulighed for at stille spørgsmål.

Gennemgangen hjælper til at afdække, hvad der bør repareres nu og her. Vi gør dig også opmærksom på forhold, du skal holde øje med fremadrettet. En Dialogmodtagelse giver dig altså overblik og en fast, samlet pris for, hvad der skal laves, inden din Volkswagen kommer på værkstedet. Samtidig får du et godt indblik i din bils generelle stand og dens behov for vedligeholdelse.