Med Volkswagen Original Dele træffer du det rigtige valg

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model: Med vores Original Dele er din Volkswagen også 100% Original efter reparation eller service.

Originale Reservedele

Hvad er originale reservedele?

Originale Reservedele er af høj kvalitet og fremstillet præcist, så de passer til din Volkswagen. De anvendes til alle nye biler og sikrer, at din bil bliver ved med at være en 100 % original Volkswagen, selv efter et serviceeftersyn eller en reparation.

Hvorfor bør jeg anvende originale reservedele?

Originale Reservedele er fremstillet, så de passer til din Volkswagen. De bevarer din bils værdi, er udført i certificeret høj kvalitet og bidrager til din sikkerhed.

 • Producentens know-how: Volkswagen Originale Reservedele indeholder vores ekspertise som producent. De er kontrolleret og godkendt af udviklingsafdelingen hos Volkswagen koncernen.
 • Passer perfekt: Alle Originale Reservedele er skræddersyet til vores modeller. Så du gør noget godt for din Volkswagen og bevarer dens værdi.
 • Kvalitet: Produkttests udført af uafhængige testorganisationer bekræfter regelmæssigt Volkswagen Originale Reservedeles høje kvalitet.
A VW service employee in front of a VW car with open bonnet – Genuine parts

Pas på falske dele

Mange falske dele bliver slet ikke opdaget. Anvendelsen af blot en enkelt falsk del i din bil kan betyde, at du ikke længere kan køre sikkert. Det indebærer ikke kun en risiko for din egen sundhed og sikkerhed, men også for andre trafikanter. Har du brug for reservedele eller et serviceeftersyn? Vi finder den rette løsning for dig.

På denne side præsenterer vi dig for flere af produktgrupperne.

A black VW from above with Economy Parts is driving on a road

Economy Dele

Kører du i en bil, der er ældre end fire år? Vores Economy sortiment omfatter gængse vedligeholdelses- og sliddele – naturligvis i gennemprøvet kvalitet og med fejlfri funktion. Volkswagen Economy dele er den gunstige reparationsløsning.

Detailed view of an older VW model with Classic Parts

Classic Parts

Kvalitet rækker længst: I Classic Part-sortimentet finder du reservedele til ældre og klassiske Volkswagen modeller. Velkendt kvalitet til attraktive priser – så din Oldtimer eller Youngtimer bibeholder sin topform.

A VW service employee shows his customer new vehicle body parts added to her car

Karrosseri og lakering

Volkswagen Original-karrosseridele udgør fundamentet for din bil og beskytter dig og andre personer i bilen mod miljøpåvirkninger og i tilfælde af ulykker. Vores Original-lak sikrer, at din Volkswagen stråler og ser ud som ny igen efter en skade.

Replacement of a windscreen – Glass Repair Service

Glas, lys og udsyn

Med vores Originale Dele sørger vi for godt udsyn. At se og blive set er livsvigtigt i trafikken. Med glas, viskerblade og lyskilder fra Volkswagen Original har du overblik over det hele.

A VW car with a sporty VW rim – rim knowledge

Viden om fælge

Fælge giver dig mulighed for at opgradere din bil optisk efter dine egne ønsker. Uanset, om det drejer sig om fælge monteret fra fabrikken eller eftermonterede fælge – emnet fælg-/dækkombination giver anledning til mange spørgsmål. Find svarene og mange andre oplysninger om stål- og aluminiumsfælge her.

A VW service employee measures the tyre tread depth – tyre knowledge

Dækviden

Ved du, hvordan man måler dæktryk og profildybde, aflæser EU-dækmærkaten, eller hvornår det er tid at udskifte bilens dæk? Få mere at vide bilens dæk her.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Energi til din Volkswagen

Uanset, om der er tale om Tiguan 1, Golf 5, Passat B6 eller B7: Vores starterbatteri leverer lige præcis den mængde energi, som din model bruger. Det gælder start af motoren, start-stop-systemet og mere komfort ved hjælp af parkeringsvarme, radio og alt det, som gør din kørsel mere behagelig. Fås til alle Volkswagen modeller.

Bremser

Så du også kan bremse i farlige situationer

Afstemt i forhold til din Volkswagen

Vores Originale Bremser er afstemt i forhold til bilens bremsesystem. For at sikre en kvalitet, der rækker ud over den lovmæssige bremsenorm ECE-R90.

Læs mere om Bremser

To originale Volkswagen bremseskiver

Volkswagen Originale Bremser

Vores bremser er målrettet din models motorydelse, vægt og tophastighed. Dine fordele: Lang levetid og bremsekomfort med minimalt slid.

Dine fordele

 • Mere sikker:
  På grund af kortere bremselængde.
 • Perfekt pasform:
  Udviklet til din Volkswagen og afstemt i forhold til dens vægt, ydelse og tophastighed.
 • Større udholdenhed:
  Bekræftet i omfattende test i praksis under meget forskellige vejrforhold og med op til 1.000 fulde opbremsninger efter hinanden på prøvestanden.

Motor

Motoren er hjertet i din Volkswagen

Originale tandrem og tændrør – så din Volkswagen har en roligere motorgang

Motorer kræver, at tandremmen er udført i et solidt materiale. Så kan den overføre kræfterne i længere tid, men er samtidig fleksibel nok til at tilpasse sig og holde spændingen konstant. Og hvad kræves af tændrør? Vi sørger for, at de tænder pålideligt, sikrer en optimal forbrænding, ikke overophedes og således sikrer en rolig motorgang og et lavere forbrug.

En mand ved siden af ​​sin VW-bil med åben motorhjelm

Original motor

Undgå motorskader på grund af et materialemix af fremmede produkter, og anvend kun den velkendte kvalitet. Uanset, om der er tale om tændrør, tandrem, smøring eller kølevæsketilsætningsmiddel – motor og gearkasse bliver glade for Originale Dele.

Dine fordele

 • Tandremmen er modstandsdygtig og formstabil:
  Takket være glasfiber- og kunststoffibre og en slidfast belægning. Også ved ekstreme temperaturer og op til 360.000 km.
 • Tændrørene sørger for mere komfort og lavere forbrug:
  På grund af lavt støjniveau og præcis placering af tændrøret i forbrændingskammeret.
 • Perfekt pasform:
  Vores Originale Dele er specielt udviklet til motoren i din Volkswagen.

Tandremmen i din Volkswagen: FAQs

Hvis du gerne vil vide meget mere om den Originale Tandrem, anbefaler vi dig at læse vores FAQs. 

Tændrørene i din Volkswagen: FAQs

Mangler du svar på et eller andet spørgsmål vedrørende emnet tændrør? Bare rolig - her finder du helt sikkert det korrekte svar!

Filter

Beskyttelse mod snavs, skadelige stoffer og urenheder

Sørger for sikkerhed og velbefindende

Varme og kulde eller høje vindhastigheder: Filtrene i din Volkswagen skal også kunne filtrere skadelige stoffer og snavs fra under udfordrende betingelser.

Læs mere om Filter

Volkswagen Genuine Air Filter in a workshop with a VW service employee in the background – spare parts for your car

Filter

Uanset, om det drejer sig om luft-, allergi- eller pollenfiltre: Vores Originale Filtre absorberer fremmede stoffer og opfanger snavs. Med pollen- og støvfiltre kan allergikere tilmed trække vejret helt afslappet. Nyd godt af høj funktionalitet i næsten alle situationer, under de mest forskelligartede vejrforhold og ved kørsel i meget forskellige områder.

Dine fordele

 • Ren luft:
  Det Originale Volkswagen Kabinefilter beskytter mod (fint) støv, pollen, sod, allergener, aerosoler og i et vist omfang ozon.
 • Fejlfri ydelse:
  Luftfiltret understøtter den nøjagtige dosering af brændstof-luftblandingen – forudsætningen for en effektiv forbrænding, fuld motorydelse og et lavt brændstofforbrug.
 • Effektivt:
  Allergenfiltret binder mange forskellige allergener og reducerer forekomsten af skimmelsvampe og bakterier.

Forøgelse af motoreffekten med faldende brændstofforbrug

Vores Originale oliefilter

Oliefiltre renser cirkulerende motorolie for støv, metal slid og sodpartikler, så kun den rensede olie når motoren. Dette mindsker slid og sikrer en længere motorlevetid. Volkswagens Originale oliefiltre opretholder både oliekvaliteten og motorens gode præstationer og økonomi. 

Dine fordele

 • Ingen lækage
  Filter og oliekanaler lækker ikke.
 • Robust.
  Designet til start/stop køretøjer.
 • Klar omgående.
  Umiddelbart oliepres og smøring ved motorstart. 

Lyddæmpere

Mere tyst og stressfrit undervejs med Volkswagen Original-lyddæmpere

Man kan aldrig få nok ro

Derfor dæmper vores lyddæmpere udstødningsstøj effektivt – 2 dB lavere end loven foreskriver. Takket være materialer af høj kvalitet og effektiv beskyttelse mod rust holder de særligt længe.

En VW lyddæmper

Volkswagen Originale lyddæmpere

Lyddæmpning, som ikke lader noget tilbage at ønske – takket være gode akustiske dæmpningsegenskaber. Desuden er vores lyddæmpere korrosions- og varmebestandige.

Dine fordele

 • Lydsvagt resultat:
  Dæmper kørselsstøj mere end loven foreskriver.
 • Holder længere:
  Takket være materialer med lang levetid såsom eksempelvis rustfrit stål og en fugthæmmende konstruktion.
 • Optimerer motorydelse og forbrug:
  Ved hjælp af en lav gennemstrømningsmodstand og lavt udstødningsmodtryk.

Lyddæmperne i din Volkswagen: FAQs

Hvornår og hvorfor skal jeg udskifte bilens lyddæmpere? Må jeg udføre arbejdet selv? Få endnu større viden om lyddæmperne i din Volkswagen!

Støddæmpere

Teamwork for endnu mere komfort og sikkerhed

Vores støddæmpere er afstemt nøjagtigt i forhold til din model, dens undervogn og assistentsystemer. Dine støddæmpere sørger for en rolig kørsel, holder hjulene på vejen og gør din bils køreegenskaber mere sikre. 

Detaljeret billede af en støddæmper

Vores støddæmpere

Uanset, om det drejer sig om acceleration, opbremsning eller styring – støddæmperne stabiliserer, dæmper og sørger for optimalt vejgreb. Så din Volkswagen reagerer suverænt på ujævnheder i vejbanen.

Dine fordele

 • Pålidelige:
  Reducerer svingninger og understøtter assistentsystemernes funktion (fx elektronisk stabilitetsprogram eller ABS).
 • Kan belastes:
  Maksimal ydelse ved høj hastighed og belastning, som eksempelvis skyldes en tung anhænger eller megen bagage.
 • Omkostningsbesparende:
  Beskytter karrosseri og undervognskomponenter mod kraftigt slid.

Støddæmperne i din Volkswagen: FAQs

Man lærer hele tiden nyt – derfor har vi samlet hyppigt stillede spørgsmål og korrekte svar i forbindelse med emnet støddæmpere til dig.