Filter

Den bedste beskyttelse mod snavs, skadelige stoffer og urenheder.

Motoren i din Volkswagen varebil kræver blandt andet ren luft og olie for at kunne køre længe og fejlfrit. Det hjælper originale Volkswagen luft- og oliefiltre med. Du som fører fortjener også frisk og ren luft, og det sørger vores originale kabinefiltre for.

Originale Volkswagen kabinefiltre.

Træk vejret, og slap af.

 • Beskyttelse mod skadelige stoffer
  Originale Volkswagen kabinefiltre filtrerer pollen, skadelige sporer, støv og grove sodpartikler fra og sørger dermed for ren og sund luft.
 • Skåner klimaanlægget
  Klimaanlægget beskyttes bedre mod tilsmudsning med originale kabinefiltre.
 • Sørger for godt udsyn
  Regelmæssig udskiftning af kabinefiltrene giver mindre dug på ruderne i din Volkswagen varebil.

Vidste du, at...

Regelmæssig udskiftning af støv- og pollenfilteret gør kørslen mere behagelig og sikker.
Få derfor filteret udskiftet regelmæssigt af en fagmand. Helst hvert forår eller for hver 15.000 km.

Volkswagen Original Støv- og pollenfilter

De originale Volkswagen støv- og pollenfiltre (med eller uden aktivkullag) filtrerer effektivt pollen, sporer og støv i luften fra. Desuden hjælper de med at beskytte dit ventilations- eller klimaanlæg mod tilsmudsning. Derudover sørger rene kabinefiltre for bedre udsyn pga. mindre tildugning af ruderne.

Støv- og pollenfilteret består af to lag. Forfilteret filtrerer grove støv- og sodpartikler fra. Det andet lag fjerner mange svampesporer og pollen. Støv- og pollenfiltre med aktivkullag sørger med deres ekstra aktivkul-mikrofilterlag for reduktion af lugte og binder samtidig skadelige stoffer i gasform. Ozon omdannes dermed næsten fuldstændigt til ilt.

Modeller, der fra fabrikken ikke er udstyret med støv- og pollenfilter med aktivt kul, kan få det eftermonteret.

Originale Volkswagen allergenfiltre

Et allergenfilter reducerer en høj procentdel af allergener, skimmelsvampe og bakterier og fjerner næsten helt fint støv og skadelige gasser. Det giver friskere, renere og allergenfri luft i din Volkswagen varebil. Det originale allergenfilter kan eftermonteres af din Volkswagen servicepartner.

Originalt Volkswagen luftfilter.

Så din motor kan yde sit bedste.

 • Beskytter motoren
  Luftfilteret renser udeluften for støvpartikler, løv og insekter, inden den tilføres motoren.
 • Lav skadestofemission
  Effektiv fjernelse af snavs og fin regulering af gennemstrømsmodstanden for mængden af indsugningsluft giver ren forbrænding og høj motorydelse.
 • Lang levetid
  Afstemt foldegeometri og papirprægninger dæmper indsugningsstøjen fra luftfilteret.

Præcis som brændstoffet skal indsugningsluften være ren. Støvpartikler, løv og insekter i indsugningen kan beskadige motoren. Hvis det når forbrændingskammeret, er der risiko for motorskader. Luftfilteret har til opgave at holde urenheder i indsugningsluften effektivt på afstand af motoren.

Originale Volkswagen luftfiltre er afstemt efter den pågældende motortype. Det giver effektiv fjernelse af snavs og samtidig fin regulering af gennemstrømsmodstanden for mængden af indsugningsluft. Originale Volkswagen luftfiltre har afstemt foldegeometri og særlige papirprægninger. De dæmper indsugningsstøjen i din Volkswagen varebil.

Vidste du, at...

Hen af vejen stoppes luftfilteret til af de partikler, det holder væk fra motoren. Hvis luftfilteret aldrig blev udskiftet, ville motoren på et tidspunkt ikke længere kunne "ånde".
I så fald ville dens ydelse være stærkt begrænset. Overhold derfor de pågældende skifteintervaller.

Originalt Volkswagen oliefilter.


Det går som smurt.
 

 • Beskytter motoren
  Effektiv filtrering af smudspartikler, sod og metalrester fra motorolien.
 • Sikrer olieforsyningen
  Særlige omløbsventiler sikrer forsyningen under forskellige driftsbetingelser.
 • Høj effektivitet, også når motoren er slukket
  Den lave gennemstrømsmodstand sikrer høj optagelse af snavs. Når motoren er slukket, forhindrer tilbageløbssikringer og kontraventiler, at oliefilteret løber tørt.

Moderne motorer med høj ydelse stiller store krav til motorolien. Originale Volkswagen oliefiltre er i kraft af deres filterenheder nøje afstemt efter disse motorer, så smudspartikler, sod og metalrester effektivt filtreres fra.

Originale Volkswagen oliefiltres velkendte høje smudsoptagelse opnås med en særdeles lav gennemstrømsmodstand. Særlig tilbageløbssikringer og kontraventiler forhindrer, at oliefilteret løber tørt, når motoren er slukket. Desuden sørger det for hurtig opbygning af olietryk ved start af motoren. Særlige omløbsventiler sikrer tilstrækkelig olieforsyning under forskellige driftsbetingelser.

Vidste du, at...

Lige som for gammel motorolie kan et tilstoppet oliefilter forårsage dyre motorskader og dermed lang nedetid for din Volkswagen varebil.
Overhold derfor altid de foreskrevne skifteintervaller. Din motor vil belønne dig med høj ydelse og lang levetid.