To kvinder læner sig op ad siden på en VW Golf GTE i en indkøbsgade med asiatisk flair, i baggrunden ses røde lanterner.

Hybridbiler

Oplev alsidigheden ved vores hybridmodeller, og nyd godt af fordelene ved effektiv elektrisk mobilitet i dagligdagen uden at skulle give afkald på en kraftfuld forbrændingsmotor, når behovet opstår.

 

Vores hybriddrivlinjer: det bedste fra to verdener

Du vil gerne køre mere miljøbevidst, men du ønsker ikke at skifte direkte til en af vores fuldelektriske ID.-modeller? Så er en hybridbil fra Volkswagen måske den rigtige løsning på din vej ind i elektrisk mobilitet.

Elmotorerne i vores mildhybrid- og plug-in-hybridmodeller fungerer som et supplement ved igangsætning eller overtager hele fremdriften på kortere distancer. Det sparer brændstof og reducerer CO2-emissionerne. Hvilken motor, der anvendes hvornår, reguleres helt automatisk af en styreenhed alt efter den pågældende kørselssituation eller batteriets opladningstilstand. 

En plug-in-hybrid kan oplades med et ladekabel ligesom en fuldelektrisk bil ved en ladestander, en wallbox eller via en stikdåse. Batteriet giver mulighed for en rent elektrisk rækkevidde, som er tilstrækkelig til mange korte ture i hverdagen. Det lidt mindre batteri i en mildhybrid kan ikke oplades eksternt. Batteriet får udelukkende strøm via genindvinding af bremseenergi – den såkaldte rekuperation.

Find en hybrid, der passer til dig

I forbindelse med Golf eTSI med mildhybridteknologi understøtter en startergenerator motoren ved igangsætning og ved lav hastighed. Bremse- og rullefaser anvendes til at oplade litium-ion-batteriet. Golf Style fås desuden som eHybrid⁠, en plug-in-hybrid med elmotor og TSI-benzinmotor.⁠

I mildhybridversionen af Golf Variant eTSI banker to hjerter: en elektrisk startergenerator sætter Variant-modellen i gang, før forbrændingsmotoren overtager. Det reducerer forbruget og CO2-emissionerne.

Garanti for køreglæde: Boost-systemydelsen i Golf GTE ligger på 245 hk (180 kW). Dette imponerende tal opnås med dens effektive plug-in-hybridteknologi. 

Passat GTE Variant forener fordelene ved plug-in-hybridteknologien med gavmilde pladsforhold og en bemærkelsesværdig komfort. Bilen er kraftfuld og økonomisk og har god plads til både business, familie og sport. Med sin gode elektriske rækkevidde er den garant for fremtidsorienteret og ansvarlig mobilitet. Desuden er den et sandt blikfang. 

Arteon Shooting Brake eHybrid beviser takket være plug-in hybridteknologien, at effektiv mobilitet ikke længere er en fremtidsvision. Og i e-Mode foregår det endda lokalt uden CO2-emissioner og næsten lydløst. 

Hvad enten du bare skal køre en kort tur i byen, eller om du skal på camping – din Tiguan eHybrid får dig frem. Plug-in-hybriden med elmotor og TSI benzinmotor har den helt rigtige køreindstilling til næsten alle formål, og du kan hurtigt vælge via køreprofilvalget. 

Man kan ikke komme i godt humør med et tryk på en knap. Jo, det kan du. Rent elektrisk eller en kombination af el- og forbrændingsmotor: Du kan nemt vælge drivlinjetype med køreoplevelseskontakten.

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

ID.-modellerne ID.3, ID.4, ID.5 GTX og ID. Buzz.

Vil du gerne lære vores komplet eldrevne ID.-modeller nærmere at kende? Så aftal tid til en prøvekørsel hos en af vores forhandlere i nærheden. Eller brug vores onlinekonfigurator til at bygge din drømme-ID.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Service til din Elbil

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: