Privatlease din nye Volkswagen Online, uden bekymringer for din økonomi!

Hvis du gerne vil have en ny bil uden at skulle bekymre dig om biløkonomi og værditab, er privatleasing måske det rigtige valg for dig. 

Med privatleasing kan du lease en helt ny Volkswagen til en fast, lav månedlig ydelse. Privatleasing giver dig økonomisk sikkerhed og overblik over din biløkonomi. Du kender dine udgifter hver måned, og som en ekstra fordel til dig er der altid et Service- og Reparationsaftale inkluderet i prisen.

Ud fra dit kørselsbehov og budget kan vi sammen finde den bil der passer bedst til dig. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af både benzin og elbiler. Mulighederne er mange og valget er dit! Du kan klare det hele hjemmefra.

Sådan fungerer Online Privatleasing

1
Find din nye bil

Med Volkswagen Privatleasing har du mulighed for selv at konfigurere din egen bil. Leveringstiden vil variere afhængig af hvilken model og udstyr du vælger.
Du har også mulighed for at vælge en af vores mange modeller til hurtig leveringÅbner et eksternt link. Dette er biler der allerede er produceret og dermed kan leveres til dig indenfor kort tid.

2
Hvad sker der efter jeg har trykket bestil?

Så snart du har trykket bestil, vil du modtage en mail med information om følgende.

Kreditvurdering
Ved indgåelse af aftale vil der blive foretaget en kreditvurdering igennem Volkswagen Semler Finans. Denne kreditvurdering er lovpligtig og standard for alle vores kunder.

Leasingaftalen
Ved positiv kreditvurdering vil du modtage din leasingaftale til digital underskrift. Har du ønsket Volkswagen forsikring vil dette fremgå af din leasingaftale.

Betaling af førstegangsydelse
Du vil modtage information om indbetaling særskilt. Senest fire hverdage før afhentning af din nye bil skal du indbetale førstegangsydelsen via en bankoverførsel.

Udlevering af din nye bil
Når alle formaliteter er på plads og du har underskrevet din leasingaftale, vil du blive kontaktet af den udleverende forhandler. Her vil I sammen aftale den præcise dato for udlevering af din bil.

Clever ladeløsning
Har du valgt at høre om ladeløsning hos Clever, vil vi kontakte dig.

Kontakt
Er du i tvivl om noget vil du i første mail også modtage kontaktoplysninger, så du kan kontakte os og vi kan besvare dine spørgsmål.

3
Økonomi ved privatleasing

Når du privatleaser en bil kan du have ro i maven omkring din økonomi. 
Du starter med at betale en førstegangsydelse og derefter betaler du en månedlig leasingydelse i hele perioden. Denne ydelse er fast og ændrer sig ikke i perioden.

I alle privatleasingaftaler hos Volkswagen er der både vejhjælp samt et Service- og Reperationsabonnement inkluderet. 

Udover den månedlige leasingydelse, opkræves man også den halvårlige co2-afgift - ligesom du ville gøre hvis du købte bilen. 

Til sidst skal bilen forsikres. Her har du mulighed for at tilkøbe din forsikring til en attraktiv pris igennem Volkswagen og få dine omkostninger samlet ét sted. 
Se forsikringspriserÅbner et eksternt link

Du har altså mulighed for at samle din biløkonomi ét sted og slipper for bekymringer om værditab og uforudsete serviceomkostninger. 

4
Oplev køreglæden i din nye bil

Når alt det formelle er klaret, får du lavet en aftale med din Volkswagen forhandler om udlevering af din nye bil. Her vil din forhandler klæde dig godt på og gennemgå bilen og dens funktioner sammen med dig. 

Derefter er det bare at sætte dig bag rattet på din nye bil og opleve køreglæden!

5
Service og vedligeholdelse

Når din bil skal til service, vil en meddelse dukke op i skærmen i din bil og bede dig om at bestille tid hos din Volkswagen forhandler. Serviceomkostningerne er dækket igennem din leasingaftale. Erstatningsbil og fastsatte udgifter forbundet med service er inkluderet.  
Der er desuden gratis vejhjælp inkluderet hvis du skulle være uheldig. 

6
Tilbagelevering

Tre måneder inden leasingaftalens udløb sender vi dig en påmindelse om, at du skal bestille en tilbageleveringsgennemgang. Dette gøres for at give dig en tryg og professionel gennemgang af din bil inden du afleverer den. 

Bilen vil blive gennemgået af FDM eller anden uvildig tredjepart.

Hvad med forsikring?

Når du privatleaser skal du huske at tilkøbe en forsikring til din bil. Hos Volkswagen kan vi heldigvis tilbyde forsikringer til attraktive priser og nogle af markedets bedste dækninger. 

Fx kan du forsikre vores populære T-Roc model for 560 kr./md.

Hvad med vinterdæk?

Når du privatleaser hos Volkswagen har du mulighed for at tilkøbe vinterdæk til din bil. Dette vil være et tilvalg til din aftale og kan vælges inden kontraktens start eller købes efterfølgende hos din lokale forhandler.

Hvad med omkostninger til service?

Med Volkswagen Privatleasing er der altid et Service- og Reparationsabonnement med i prisen. Det giver økonomisk overblik og tryghed, når din bil skal til service.

Byg og bestil din egen Volkswagen

Med Online Privatleasing har du selv mulighed for at konfigurere nogle af vores modeller online. Model og ekstraudstyr kan påvirke leveringstiden, derfor vil du kort efter din bestilling blive kontaktet med yderligere oplysninger om din leveringstid samt den videre proces. 

Konfigurer din egen bil onlineÅbner et eksternt link

Hurtig levering hvis du vælger en bil på vores lager

Ønsker du hurtig levering af din nye privatleasingbil, har du mulighed for at vælge mellem en af vores mange lagermodeller. Disse kan leveres indenfor 15 dage. 
 

Find bil til hurtig leveringÅbner et eksternt link

Er leasing noget for mig?

Fordele ved Online Privatleasing

Er leasing noget for mig?

Fordele ved Online Privatleasing

Klar det hele hjemmefra
Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig, at bestille din nye privatleasing bil online. Du behøver således ikke møde op nogle steder, før du skal have udleveret din nye bil hos din valgte forhandler
Budgetsikkerhed
Du skal ikke bekymre dig om din økonomi. Din leasingydelse er fast i hele perioden og du kan tilkøbe forsikring så dine omkostninger er samlet ét sted.
Ingen bekymringer
Du slipper for at bekymre dig om værditab på din bil og bekymringer omkring gensalg af bilen.
Service inkluderet
Din leasingaftale er altid inkl. Service- og Reparationsabonnement hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner.
Nemt at komme i gang
Lad os sammensætte din aftale, så den passer til netop dine behov
Saml din biløkonomi ét sted
Med faste leasingydelser og mulighed for tilkøb af både forsikring og vinterdæk, kan du samle alle dine omkostninger til bil ét sted

Jeg ønsker at privatlease min nye bil online. Hvad gør jeg herfra?

Online Privatleasing

Oplev friheden ved online privatleasing! Du kan hurtigt og bekvemt lease din næste bil direkte fra din computer eller mobil. Spar tid og besvær med papirarbejde og  ventetider. Vores Online Privatleasing giver dig adgang til vores brede udvalg af biler. Om du er til el eller benzin, så har vi helt sikkert en bil til dig. 

Du har enten mulighed for at konfigurere din egen bil eller vælge blandt vores modeller til hurtig levering!

Modeller til hurtig levering

Ønsker du hurtig levering af din nye bil tilbyder vi altid et bredt udvalg af lagermodeller. Disse er allerede konfigureret og ankommet til Danmark og kan derfor leveres til dig indenfor kort tid!

Disse biler kan du både bestille online eller ved din lokale forhandler.

Er du i tvivl ?

Det er ikke altid nemt at beslutte sig. Er du i tvivl om hvad der er det rigtige for netop dig, så lad en af vores Volkswagen forhandlere kontakte dig og hjælpe dig i mål.

Er der noget, du er i tvivl om?

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?