VW Logo

Diesel information

Med stelnummer-tjekket kan du undersøge, om din bil er berørt af dieselsagen. 

Indtast din bils stelnummer

Vær opmærksom på følgende: Søgningen kontrollerer udelukkende, om din bil fra Volkswagen eller Volkswagen Erhvervsbiler er berørt af de tekniske tiltag vedr. kvælstofilter. Biler, der er solgt i USA og Canada, er ikke omfattet heraf. Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores KundeserviceÅbner et eksternt link

Hvad er et stelnummer?

Stelnummeret er bilens unikke identificeringsnummer. Det 17-cifrede stelnummer står på bilens registreringsattest og i det nederste område af forruden.

FIN on the window
På forruden
FIN in document
På registreringsattesten

Hver eneste kunde er vigtig for os.

Dieseltilbagekaldelsen handler for os om meget mere end bare motorer. For os handler det om hver enkelt kunde. Derfor har talrige Volkswagen biler allerede med succes fået implementeret en teknisk løsning. Hver af de tekniske løsninger, vi har udviklet, er blevet godkendt af de tyske færdselsmyndigheder (Kraftfahrt-Bundesamt) efter strenge tests.

Vi takker for din tålmodighed og loyalitet og arbejder hele tiden på at genoprette din tillid til mærket Volkswagen. Og vi er først 100 % tilfredse, når vores kunder igen er 100 % tilfredse med Volkswagen.

For os er hver eneste kunde nemlig vigtig.

Dieselhardwareeftermonteringsløsninger til NOx-reduktion – spørgsmål, svar og betingelser

Volkswagen koncernen vil bidrage i stor stil til at reducere udledningen af kvælstofilte (NOx) yderligere på en hurtig og vedvarende måde. Volkswagen har en målsætning om, at du fortsat skal kunne køre uden begrænsninger i centrum af byerne. Til det formål arbejder vi på løsninger, som er meningsfyldte, effektive, men især også hurtigt implementerbare både for kunderne, men også for forbedringen af luftkvaliteten i byerne:

  • Et centralt tiltag er softwareopdateringer til ca. 3,8 millioner dieselbiler i Tyskland med Euro 4, Euro 5 og i enkelte tilfælde Euro 6 fra Volkswagen koncernen. Det gør, at en forbedring af kvælstofilteemissionerne ved bykørsel på 25-30 % i gennemsnit er realistisk.
  • Med den miljøpræmie, som blev udbudt i Tyskland fra august 2017 til medio 2019, lykkedes det for Volkswagen koncernen i løbet af kort tid at udskifte over 350.000 ældre dieselbiler med lave emissionsklasser (Euro 4 og ældre) med særligt miljøvenlige biler.

Derudover bekendtgjorde Volkswagen AG allerede i begyndelsen af oktober 2018 i fællesskab med andre bilproducenter sin deltagelse i en tilskudsordning til hardwareeftermonteringsløsninger til NOx-reduktion til dieselbiler i definerede intensivbyer inden for rammerne den tyske forbundsregerings koncept ”Konzept der Bundesregierung für saubere Luft und die Sicherung der individuellen Mobilität in unseren Städten”.

Der er blevet fastlagt præcise betingelser for tilskud til en eftermontering. Nedenstående svar giver dig både oplysninger om betingelserne samt om ofte stillede spørgsmål. I forbindelse med alle andre henvendelser vedr. hardwareeftermonteringsløsninger kan du kontakte os via kontaktoplysningerne nederst på siden.

FAQ – ofte stillede spørgsmål