ServiceCam på video

Meget fleksibelt. Meget bekvemt.

Mere tid til alt det andet. Mens der bliver udført serviceeftersyn på din Volkswagen, får du en digital opdatering på video via ServiceCam. Du vil modtage en video på e-mail eller sms, som viser nøjagtigt, hvilke reparationer der skal udføres: Du behøver således ikke at ringe til værkstedet, og du kan på en nem måde acceptere eller afvise reparationerne med nogle få klik.

Dine fordele

  • Tidsbesparende:
    Du behøver ikke længere at være til stede, når der skal udføres serviceeftersyn på din bil på værkstedet, og du behøver ikke længere at kontakte værkstedet pr. telefon. I stedet kan du opholde dig, hvor det passer dig bedst, og beslutte digitalt, hvilke andre reparationer, der skal udføres. 
  • Transparens:
    Videoerne giver et gratis indblik i bilens aktuelle tilstand og reparationsanbefalingerne samt de relaterede omkostninger.
  • Øget sikkerhed:
    Hvis der er behov for at reparere en komponent på din Volkswagen, får du straks besked – og du kan med det samme give grønt lys til at igangsætte reparationen.

Book tid på værkstedetÅbner et eksternt link

Gør din dag mere afslappet med ServiceCam på video

Caroline (38), den stolte mor til datteren Sarah (3) og lille Leon (6), er meget glad for de fremskridt, der sker inden for digitalisering på serviceområdet.

”Når man har to små børn, så er der fuldt tryk på i dagligdagen”, siger Caroline med et grin. ”Man er på farten hele tiden. Til skolen og tilbage igen, til børnehaven og tilbage igen. På indkøb, til fodbold, til lægen og på arbejde. Der er ikke tid til, at bilen er ude af drift. Vi bor et godt stykke uden for byen, så derfor er vi virkeligt afhængige af vores bil. Den er en del af familien”, siger Caroline med et grin.