Der findes talrige muligheder til opladning af en elbil som fx VW ID.5.

Opladning og rækkevidde

Hvor og hvordan du kan oplade din elbil, hvordan du nemmest kan betale, og hvilke tjenester Volkswagen tilbyder, når det handler om opladning: Her kan du få alle de informationer, som er vigtige for elbilsbilister – inklusive tips til rækkevidden.

Skal du lade op med strøm? Det er ikke noget problem 

Elektrisk mobilitet fra Volkswagen skal være anvendelig i dagligdagen, komfortabel og bæredygtig. Uanset om du er på farten eller slapper af derhjemme. Derfor tilbyder vi dig næsten alt det, som du skal bruge i din mobile dagligdag – fra adgang til den offentlige ladeinfrastruktur over den private wallbox og til grøn strøm fra Naturstrom. 

Opladning er allerede i dag komfortabel og tilgængelig mange steder

Vores produkter og tjenester omkring opladning

ID. Charger: wallboxen til din ID.

Så bliver den elektriske mobilitet endnu mere komfortabel: Med alle deres fordele og funktioner har ID. Charger-modellerne fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) præcist den passende løsning til din bopæl afhængigt af behovet.

Opladning: Volkswagen Naturstrom

Fremtidenselektriske mobilitet er anvendelig i dagligdagen, komfortabel og først ogfremmest bæredygtig. Eksempelvis med Volkswagen Naturstrom, intelligenteladetakster og brugervenlige tjenester fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Du kan nemt lade strøm overalt – med We Charge

We Charge er den smarte løsning, som du kan bruge til komfortabel opladning af din ID.-model på bopælen og i hele Europa ved utallige ladepunkter.

Den nye ladetidssimulator

Be it a quick charging point, wall box or domestic plug socket – our new charging time simulator shows you very clearly how long is will take to charge under which conditions.  

Hvad kan påvirke rækkevidden?

Rækkevidde: norm vs. dagligdag

Uansetom du skal køre en lang eller kort strækning – med en elektrisk ID.-model kommer du frem til din destination på komfortabel vis. Her kan du læse, hvorfor den normerede rækkevidde og den reelle rækkevidde til trods for en fuld opladning af batteriet alligevel til dels ikke stemmer overens.

Rækkeviddesimulatoren fra Volkswagen

Med ID.-rækkeviddesimulatoren kan du simulere, hvilken effekt nogle af de vigtigste faktorer som hastighed, udetemperatur, ekstraforbrugere (varme/klimaregulering) og vægt har på rækkevidden for din ID.-model.

Optimering af ladeeffekten om vinteren

Uanset om det gælder en elbil, hybridbil eller en bil med forbrændingsmotor, start- eller højvoltsbatteri: Kulden giver udfordringer for bilernes batterier. I elbiler kan lave temperaturer og frostvejr om vinteren påvirke ladeeffekten og afladningseffekten. Her kan du få mere at vide om, hvad det skyldes, og hvad ID.-bilister skal være opmærksomme på ved minusgrader.

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

ID.-modellerne ID.3, ID.4, ID.5 GTX og ID. Buzz.

Vil du gerne lære vores komplet eldrevne ID.-modeller nærmere at kende? Så aftal tid til en prøvekørsel hos en af vores forhandlere i nærheden. Eller brug vores onlinekonfigurator til at bygge din drømme-ID.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Service til din Elbil

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: