ID.-softwareopdatering

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Læs mere om aktuelle opdateringer til din ID.

Skal jeg køre på værksted ved alle opdateringer?

Nej. Ikke alle softwareopdateringer kræver et værkstedsbesøg. Nogle opdateringer kan foretages ”over-the-air” – altså online – i bilen. På disse sider kan du læse mere om tilgængelige opdateringer.

Dine fordele

Med opdateringerne sikrer vi, at din ID. forbliver up-to-date selv efter købet af bilen. Du kan udnytte fordelene ved et stort udvalg af funktioner og optimeringer i din bil. Sørg for at få udført opdateringerne, så du kan nyde godt af følgende fordele:

  • En række performance-forbedringer
  • De nyeste softwareopdateringer
  • Med helt fremme i den digitale udvikling selv efter købet af bilen
  • Hvor det er aktuelt – forudsætningen for yderligere opdateringer
En kunde afleverer sin ID.3 til en medarbejder på et VW værksted.

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Læs mere om aktuelle opdateringer til din ID.

A woman sits in her VW ID.3 and connects her smartphone to her car via App Connect.

ID. Softwareopdatering 2.3

Over-the-air-opdatering

Vi leverer softwareopdateringer til din ID.-model via vores over-the-air-opdateringer, der nemt kan udføres online uden værkstedsbesøg. Over-the-air-opdateringerne er gradvist blevet udrullet siden efteråret 2021. Her kan du se mere om, hvilke krav din bil skal opfylde, og hvad ID. Software 2.3 har at byde på.

Har du flere spørgsmål?

Er du allerede blevet kontaktet angående softwareopdateringen, eller har du spørgsmål? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Kontakt din lokale Volkswagen forhandler direkte og få de svar, som du leder efter.

Du vil måske også kunne lide

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

Du vil måske også kunne lide