ID.-softwareopdatering

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Læs mere om aktuelle opdateringer til din ID.

A woman in a red jacket standing in front of a VW ID. and an illuminated VW logo
ID. softwareopdatering 2.1

Værkstedsopdatering

Denne opdatering er ekstra vigtig, da den er en forudsætning for fremtidige opdateringer. Hvis du endnu ikke har installeret software 2.1, kan du bestille tid nu hos din Volkswagen partner – den skal udføres på værkstedet. Du og din ID. vil kunne drage fordel af en række nye funktioner og optimeringer!

A woman sits in her VW ID.3 and connects her smartphone to her car via App Connect.
ID. softwareopdatering 2.3

Over-the-air-opdatering

Bestemte opdateringer kan også udføres ”over-the-air” uden besøg på værkstedet – det gælder fx onlinesoftwareopdateringer. Og det omfatter opdateringen til softwareversion 2.3. Denne opdatering indeholder også en række fantastiske forbedringer for dig! ID.Software 2.1 er en forudsætning for dette.

A customer hands over her ID.3 to the VW Service employee
Dine fordele

Med opdateringerne sikrer vi, at din ID. forbliver up-to-date selv efter købet af bilen. Du kan udnytte fordelene ved et stort udvalg af funktioner og optimeringer i din bil. Sørg for at få udført opdateringerne, så du kan nyde godt af følgende fordele:

  • En række performance-forbedringer
  • De nyeste softwareopdateringer
  • Med helt fremme i den digitale udvikling selv efter købet af bilen
  • Hvor det er aktuelt – forudsætningen for yderligere opdateringer

ID. Over-the-air-opdatering

ID. Over-the-air-opdatering

A woman sits in her VW ID.3 and connects her smartphone to her car via App Connect.

Vores nye over-the-air-opdateringer til din ID.-model er tilgængelige i løbet af efteråret 2021. Disse softwareopdateringer kan på komfortabel vis udføres online uden besøg på værkstedet. Her kan du se mere om, hvilke krav din bil skal opfylde, og hvad vores nye version, ID.Software 2.3, har at byde på.

A woman in a red jacket standing in front of a VW ID. and an illuminated VW logo

Opdater til ID.Software2.1 – bestil tid nu

Opdateringen til din ID. er klar! Kom forbi værkstedet med din elbil, så udfører vi opgraderingen til ID.Software 2.1. Og glæd dig til de nye funktioner!

Har du flere spørgsmål?

Er du allerede blevet kontaktet angående softwareopdateringen, eller har du spørgsmål? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Kontakt din lokale Volkswagen forhandler direkte og få de svar, som du leder efter.

Du vil måske også kunne lide

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

Du vil måske også kunne lide