To kvinder står med en bog i hånden ved siden af en hvid ID. 5 GTX., der oplader ved en offentlig ladestander.
1
1.
ID.5 GTX: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 19,3-16,8; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Lad strøm – med We Charge

Enkel opladning undervejs

We Charge er den smarte tjeneste, hvormed du afslappet kan oplade din ID.- model derhjemme og aktuelt på mere end 600.000 ladepunkter i hele Europa.

Elektrisk mobilitet kan være let og sjovt – i sidste ende vil du gerne komme afslappet frem med din elbil. Tag ganske enkelt Volkswagen-appen frem, og tjek placeringen af nærmeste ladestation – snart kan du lade strøm og modtage prisfordele alt afhængigt af We Charge-taksten.

 • Find og brug tusinder af offentlige ladepunkter
 • Oplad i hele Europa med blot et opladningskort
 • Find den rigtige We Charge-takst til stort set ethvert behov
 • Flere hurtigopladningsstandere med nedsatte priser ved motorveje og motortrafikveje i kraft af udvidelsen med Selected Partner Network
2.
Opladningstaksterne, opladningskortet samt ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Kolofon og juridisk).

Det rigtige tilbud til næsten ethvert behov: We Charge-taksterne3

Hvid VW ID. oplader i siden ved en offentlig ladestander. En kvinde går forbi med en smartphone i hånden.
4
4.
ID.7 Pro: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 16,3-14,1; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Charge-taksterne for Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) giver dig direkte adgang til Ellis stadig voksende ladenet i Europa. Med We Charge Free, We Charge Go og We Charge Plus kan du vælge mellem tre takstvarianter, som er tilpasset dine individuelle opladningsbehov. Desuden har du med alle takster mulighed for at benytte Plug&Charge.

Derudover gør vi starten lettere for dig, idet vi hjælper dig med at opsætte din Volkswagen brugerkonto og din Volkswagen-app samt med at bruge appen og opladningskortet.

Takst

We Charge Free

Du betaler kun, når du oplader

 • AC: 5.29 kr.5/kWh 
 • DC: 5.99 kr./kWh
 • IONITY: 5,27 kr./kWh
 • Grundgebyr (måned): 0,00 kr.
 • Aftaleløbetid: 1 måned

Blokeringsgebyr:
AC: 0,37 kr./min. fra 240 min.
(dog ikke i periode mellem 21:00 - 09:00)
DC: 1,12 kr./min. fra 90 min.

Takst

We Charge Go

Til lejlighedsvis opladning undervejs

 • AC: 4.69 kr..5/kWh 
 • DC: 5.39 kr./kWh
 • IONITY: 5,27 kr./kWh
 • Grundgebyr (måned): 39.00 kr.
 • Aftaleløbetid: 1 måned

Blokeringsgebyr:
AC: 0,37 kr./min. fra 240 min.
(dog ikke i periode mellem 21:00 - 09:00)
DC: 1,12 kr./min. fra 90 min.

Takst

We Charge Plus

Til hyppig opladning og lange strækninger

 • AC: 3.99 kr.5/kWh 
 • DC: 4.79 kr./kWh
 • Selected Partner Network: 3.49 kr./kWh
 • Grundgebyr (måned): 109.00 kr.
 • Aftaleløbetid: 1 måned

Blokeringsgebyr:
AC: 0,37 kr./min. fra 240 min.
(dog ikke i periode mellem 21:00 - 09:00)
DC: 1,12 kr./min. fra 90 min.

Selected Partner Network

Selected Partner Network

Illustrationen einer Tankstelle mit Ladestationen und Schriftzug "Selected Partner Network"

Selected Partner Network under Volkswagen Group Charging (Elli) sørger for optimale ladestop i kraft af en stærk, højeffektiv ladeinfrastruktur med lokal komfort og fremragende driftssikkerhed.

Brugere af vores We Charge Plus-takst nyder desuden godt af eksklusive, nedsatte opladningsgebyrer.

 • Pålideligt og komfortabelt hurtigt ladenetværk (aktuelt inklusive IONITY, Aral pulse, Audi charging hub og Ewiva)
 • Kontinuerlig kvalitetskontrol for optimal driftssikkerhed
 • Løbende opdatering af de aktive ladepunkter i appen
 • Nedsatte opladningspriser5 i We Charge Plus-taksten

Antallet af ladepunkter videreudvikles og optimeres løbende.

Smarte hjælpere til din hverdag:
We Charge til turen

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code
6,7
6.
ID.5 Pro: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,0-15,5; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Rækkevidde: blandet kørsel 567 km. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Charge i Volkswagen-appen

Funktionerne i We Charge er integreret i Volkswagen-appen. Du kan nemt finde offentlige ladestationer i appen og tjekke tilgængeligheden her og nu. Du har fuldt overblik over udgifterne til alle dine opladninger. Også administreringen af dine takster og opladningskortet kan nås via et enkelt tap med fingeren. Lyder det ikke godt? Her kan du downloade appen. Scan alternativt QR-koden, og indlæs appen direkte på din smartphone.

We Charge In-Car-appen

We Charge In-Car-appen hjælper dig ved den detaljerede søgning efter ladestationer på et bestemt sted. Den kan downloades og installeres gratis fra In-Car-shoppen. Ladestanderne kan filtreres på mange måder: F.eks. efter effekt, tilgængelighed, Plug&Charge-kompatibilitet, udbyder eller stik. Desuden viser In-Car-appen live- og forventet tilgængelighed samt specialdestinationer omkring ladestationen, f.eks. toiletter og restauranter. Den ønskede ladestation kan let sendes til navigationssystemet og derigennem styres direkte eller integreres i ruten. Med We Charge In-Car-appen bliver også ladestationsdetaljerne i navigationssystemet udvidet.
Desuden er der i In-Car-appen mulighed for at give feedback og læse andre brugeres feedback.

--:--

Først henter du appen, derefter lader du strøm

1
1. Download Volkswagen App

Hent Volkswagen App til iOS eller Android ned på din smartphone.

Gå til App StoreÅbner et eksternt link

Gå til Play StoreÅbner et eksternt link

 

2
2. Opret brugerkonto

Log på med dit Volkswagen ID, og opret din brugerkonto.

Opret brugerkonto gratisÅbner et eksternt link  

3
3. Vælg opladningstakst

Vælg en We Charge-opladningstakst, der passer til din mobile hverdag.  

Afslappet opladning derhjemme

Med en opladestation fra Clever har du også netværksforbindelse derhjemme. Slap bare af, mens din bil oplades. Læn dig tilbage, og styr din opladning let og bekvemt via app. På den måde har du altid dine opladninger under kontrol. 

Clever: Sådan bliver dit hjem til ladestation

Clever: Sådan bliver dit hjem til ladestation

8,9
8.
ID.4 GTX: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,7-16,7; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Vil du slappe af derhjemme, mens bilen lades op? Med en opladestation fra Clever får du et moderne ladekoncept direkte i hjemmet. Særligt praktisk.

We Charge forklaret i video

--:--

Hyppigt stillede spørgsmål

Vores ID.- modeller  se dem nu

Den elegante SUV-coupé

Med den nye ID.5 har vi lavet en el-crossover, der for første gang forbinder kvaliteterne ved ID.- familien med et sportsligt-elegant coupé-design.

Kontakt os

Kontakt os

Contact

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80886303Åbner et telefonlink (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til +45 32 726 069Åbner et telefonlink.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Oplysning - Volkswagen:

3.
De viste opladningstakster samt opladningskortet udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). For at vælge disse takster skal du bruge et Volkswagen ID (VW-ID) og Volkswagen-appen. For at kunne se og vælge hele takstudbuddet i Volkswagen-appen skal der tilføjes en bil i appen. Hvis ikke du ønsker at give oplysningerne fra VW-ID videre til Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), kan du via www.elli.eco tage imod et alternativt tilbud uden særligt fordelagtige vilkår. Også opladningskortene og ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
5.
Alle priser, der vises her, er inklusive lovpligtig moms.
7.
Værdier fastsat efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Rækkeviddespændet for en models udstyrsvarianter findes ved rulledynamometermålinger. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis bl.a. afhængigt af kørestil, hastighed, brug af komfort-/ekstraforbrugere, udendørs temperatur, antal passagerer/dødvægt, topografi og batteriets aldrings- og slitageproces.
9.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.