Mand holder opladningskort foran ladestationen.

Lad strøm – med We Charge

We Charge er den smarte tjeneste, hvormed du afslappet kan oplade din ID.- model derhjemme og aktuelt på mere end 400.000 ladepunkter i hele Europa.

Gå til taksterne

Til appene

1.
ID.5 GTX: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 19,2-16,9; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.
2.
Opladningstaksterne, opladningskortet samt ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Kolofon og juridisk).

We Charge er den smarte tjeneste, hvormed du afslappet kan oplade din ID.- model derhjemme og aktuelt på mere end 400.000 ladepunkter i hele Europa.

Gå til taksterne

Til appene

Enkel opladning undervejs

Elektrisk mobilitet kan være let og sjovt – i sidste ende vil du gerne komme afslappet frem med din elbil. Tag We Connect ID.- appen frem, og tjek placeringen af næste ladestation – snart kan du lade strøm og modtage prisfordele alt afhængigt af We Charge-taksten.

 • Find og benyt tusindvis af offentlige ladestationer
 • Lad strøm med samme opladningskort i hele Europa
 • Find den rigtige We Charge-takst til næsten ethvert behov
 • Eksklusive prisfordele for IONITY-hurtigopladningsnetværket

Det rigtige tilbud til næsten ethvert behov: We Charge-taksterne3

rød VW ID.5 GTX oplader i siden ved en ladestander

Når du køber et Volkswagen ID., får du med We Charge-taksterne fra starten af adgang til et af de største og hurtigst voksende ladenetværk i Europa. Med We Charge Go og We Charge Plus kan du desuden vælge to yderligere ladetakster 3,4, der er tilpasset dine individuelle ladebehov.

Desuden gør vi starten lettere for dig, da vi hjælper dig med opsætningen af din Volkswagen ID-brugerkonto og din We Connect ID. app samt ved anvendelsen af appen og opladningskortet.

Takst

We Charge Free

Du betaler kun, når du oplader

 • AC: 5,63 kr.5/kWh 
 • DC: 7,20 kr./kWh
 • IONITY: 5,88 kr./kWh
 • Grundgebyr (måned): 0,00 kr.
 • Aftaleløbetid: 12 måneder

Blokeringsgebyr:
AC: 0,37 kr./min. fra 180 min.
(dog ikke i periode mellem 21:00 - 09:00)
DC: 1,12 kr./min. fra 90 min.

Takst

We Charge Go

Til lejlighedsvis opladning undervejs

 • AC: 4,90 kr.5/kWh 
 • DC: 5,65 kr./kWh
 • IONITY: 5,88 kr./kWh
 • Grundgebyr (måned): 60,00 kr.
 • Aftaleløbetid: 12 måneder

Blokeringsgebyr:
AC: 0,37 kr./min. fra 180 min.
(dog ikke i periode mellem 21:00 - 09:00)
DC: 1,12 kr./min. fra 90 min.

Takst

We Charge Plus

Til hyppig opladning og lange strækninger

 • AC: 4,52 kr.5/kWh 
 • DC: 5,27 kr./kWh
 • IONITY: 2,69 kr./kWh
 • Grundgebyr (måned): 115,00 kr.
 • Aftaleløbetid: 12 måneder

Blokeringsgebyr:
AC: 0,37 kr./min. fra 180 min.
(dog ikke i periode mellem 21:00 - 09:00)
DC: 1,12 kr./min. fra 90 min.

Smarte hjælpere til din hverdag:
We Charge Apps til turen

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code
6,7
6.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,4-16,1; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Rækkevidde: blandet kørsel 480-544 km. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Charge i We Connect ID.- appen

Funktionerne i We Charge er integreret i We Connect ID.- appen. Du kan nemt finde offentlige ladestationer i appen og tjekke tilgængeligheden her og nu. Du har fuldt overblik over udgifterne til alle dine opladninger. Også administreringen af dine takster og opladningskortet kan nås via et enkelt tap med fingeren. Lyder det ikke godt? Her kan du downloade appen. Scan alternativt QR-koden, og indlæs appen direkte på din smartphone.

We Charge In-Car-appen

Vil du bare køre afsted og lade dig lede direkte til næste ladestation af navigationen? Ingen problemer. Via opdatering over-the-air kan du let forbinde We Charge-appen med dit navigationssystem. Dermed kan du filtrere ladestandere efter ydelse og tilgængelighed i We Charge-visningen og starte rutevejledningen direkte uden at forlade navigationsappen. På den måde har du altid din ladestanderfinder med om bord.

--:--

Først henter du appen, derefter lader du strøm

1
1. Download We Connect ID.- appen

Hent We Connect ID.- appen til iOS eller Android på din smartphone.

Gå til App StoreÅbner et eksternt link

Gå til Play StoreÅbner et eksternt link

 

2
2. Opret brugerkonto

Log på med dit Volkswagen ID, og opret din brugerkonto.

Opret brugerkonto gratisÅbner et eksternt link  

3
3. Vælg opladningstakst

Vælg en We Charge-opladningstakst, der passer til din mobile hverdag.  

Afslappet opladning derhjemme

Med en opladestation fra Clever har du også netværksforbindelse derhjemme. Slap bare af, mens din bil oplades. Læn dig tilbage, og styr din opladning let og bekvemt via app. På den måde har du altid dine opladninger under kontrol. 

Clever: Sådan bliver dit hjem til ladestation

Clever: Sådan bliver dit hjem til ladestation

8,9
8.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 19,3-17,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Vil du slappe af derhjemme, mens bilen lades op? Med en opladestation fra Clever får du et moderne ladekoncept direkte i hjemmet. Særligt praktisk.

We Charge forklaret i video

--:--

Hyppigt stillede spørgsmål

Vores ID.- modeller  se dem nu

Den elegante SUV-coupé

Med den nye ID.5 har vi lavet en el-crossover, der for første gang forbinder kvaliteterne ved ID.- familien med et sportsligt-elegant coupé-design.

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 00800-43 34 73 28Åbner et telefonlink (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69Åbner et telefonlink.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
wecharge-support@volkswagen.deÅbner et maillink

Oplysning - Volkswagen:

3.
De viste opladningstakster samt opladningskortet udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Indgåelse af disse takster kræver et Volkswagen ID (VW-ID) og Volkswagen We Connect ID.- appen. For at kunne se og afslutte alle taksterne i We Connect ID.- appen, skal der tilføjes en bil i appen. Hvis ikke du ønsker at give oplysningerne fra VW-ID videre til Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), kan du via www.elli.eco tage imod et alternativt tilbud uden særligt fordelagtige vilkår. Også opladningskortene og ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
4.
Taksterne We Charge Go og We Charge Plus er kun til rådighed for Volkswagen ID.-modeller.
5.
Alle priser, der vises her, er inklusive lovpligtig moms.
7.
Værdier fastsat efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Rækkeviddespændet for en models udstyrsvarianter findes ved rulledynamometermålinger. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, brug af komfort-/ekstraforbrugere, udendørs temperatur, antal passagerer/dødvægt og topografi.
9.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.