ID. 3-opladning på den nemme måde med We Charge
2,3

Nem opladning i udlandet –
med We Charge

Med We Charge bliver det endnu nemmere at oplade din elektriske Volkswagen, når du rejser på tværs af grænser. Ved mere end 200.000 offentlige ladestationer i Europa. Nemt med blot ét kort. Alt i én app.

1.
Strømforbrug i kWh/100 km: 14-12,9 (blandet kørsel); CO₂-emission i g/km: 0; effektivitetsklasse: A+++

Med We Charge bliver det endnu nemmere at oplade din elektriske Volkswagen, når du rejser på tværs af grænser. Ved mere end 200.000 offentlige ladestationer i Europa. Nemt med blot ét kort. Alt i én app.

Opladning af Volkswagen på den nemme måde

Nu bliver det hele meget nemmere. Allerede fra DKK 0,- om måneden forbinder We Charge dig via We Connect ID.- appen med ladestationer og tilbyder eksklusive prisfordele for kunder med Volkswagen ID. Her såvel som i vores digitale håndbog kan du læse mere om, hvordan We Charge gør opladningen lettere, når du har brug for at få oplade bilen ved offentlige ladestationer i Europa.

  • Find og benyt over 200.000 offentlige ladestationer
  • Anvend samme opladningskort i hele Europa
  • Find den rigtige We Charge-takst til ethvert behov
  • Eksklusive prisfordele for IONITY-hurtigopladningsnetværket
--:--

Alle oplysninger om We Charge

Opladning undervejs

We Charge finder ladestationer i din nærhed, hjælper dig med ruteplanlægning og gør det muligt at oplade med opladningskort ved mere end 200.000 offentlige ladestandere i hele Europa. Hertil hører i øvrigt også hurtigopladningsstanderne fra IONITY på de vigtigste motorveje, som du meget nemt kan benytte med We Charge. Fuldt overblik over udgifterne. 

Har du Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network, kan du lade ubegrænset på alle ladere i hele Clevers netværk – også lynladerne. Det er inkluderet i dit abonnement, hvor du betaler en fast månedlig pris for ubegrænset opladning både hjemme og ude.

Find nemt ladestandere undervejs med We Charge

Opladning hjemme og ude

Volkswagen samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden - både hjemme og ude. Clever Unlimited giver dig fri adgang til hele Clevers ladenetværk og ubegrænset opladning hjemme på Clevers ladeboks til en fast månedlig pris. Og med installation af ladeboksen hjemme kan du kan vågne til et fuldt batteri og ny energi – hver dag. Så er du sikret ubegrænset e-mobilitet fra første kilometer. 
 

We Charge i We Connect ID.- appen

Funktionerne i We Charge er integreret i We Connect ID.- appen. Du kan nemt finde offentlige ladestationer i appen og tjekke tilgængeligheden4 i realtid. Du har fuldt overblik over udgifterne til alle dine opladninger. Også administreringen af dine takster og opladningskortet kan nås via et enkelt tap med fingeren. Lyder det ikke godt? Her kan du downloade appen.

Med We Connect ID.- appen har du altid overblik over We Charge

Som skabt til dig:
vores We Charge-opladningstakster

We Charge netværksforbinder dig allerede fra DKK 0 om måneden med offentlige ladestationer og giver eksklusive prisfordele for ejere af en Volkswagen ID. . Med We Charge Free, We Charge Go og We Charge Plus kan du vælge mellem tre opladningstakster, som er tilpasset individuelle behov – fra lejlighedsvise brugere til brugere, der kører meget.

5.
Alle priser, der vises her, er inklusive lovpligtig moms.
6.
De viste opladningstakster samt opladningskortet udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Indgåelse af disse takster kræver et Volkswagen ID (VW-ID) og Volkswagen We Connect ID.- appen. Hvis ikke du ønsker at give oplysningerne fra VW-ID videre til Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), kan du via www.elli.eco tage imod et alternativt tilbud uden særligt fordelagtige vilkår. Også opladningskortene og ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7.
Taksterne We Charge Go og We Charge Plus er kun til rådighed for Volkswagen ID.-modeller.
8.
Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tilbyder nye købere af ID.-modeller med hurtig opladning (afhængigt af udstyret fra en ladeeffekt på 100 kW) at indgå aftale indtil 30.06.2022 om en fordelagtig We Charge Go-takst uden månedligt basisgebyr og We Charge Plus-takst til kr. 79 månedligt i 1 år. De anførte takster har en aftaleløbetid på 12 måneder. Købere af brugte ID.-modeller med hurtig opladning er ikke inkluderet i det gunstige tilbud.
9.
Engangsgebyret på kr. 79 for aktivering bortfalder.
12.
Opladningspriser uden for IONITY-hurtigopladningsnetværket afregnes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) for den enkelte operatør af den pågældende ladestander, baseret på kWh, session eller tidsrum eller en relevant kombination heraf. Der kan påløbe stationsgebyrer hos nogle udbydere. Inden opladningen kan du altid kontrollere de aktuelle gyldige strømpriser ved en given ladestation i denne app. Ved opladning i udlandet kan der påløbe et efterfølgende vekslingsgebyr. Tillæg pr. opladning bortfalder ved taksterne We Charge Go og We Charge Plus.
We Charge Free - Betal kun for din opladning

We Charge Free - Betal kun for din opladningen på dine rejser

Med We Charge Free betaler du kun for dit forbrug, når du har brug for at lade på eksempelvis Ionity-lynladerne. Det er oplagt til dig, der ikke regelmæssigt har brug for at lade på de offentlige lynladere i Europe.  

We Charge Go - Til lejlighedsvis opladning undervejs

We Charge Go - Til lejlighedsvis opladning internationalt 

Har du regelmæssigt behov for at lade ved de offentlige ladestationer hos IONITY, kan We Charge Go være en god løsning til dig. Med et ID. til hurtigopladning kan du uden grundafgifter tanke strøm ved offentlige ladestationer og nyde godt af prisfordele hos IONITY. 

We Charge Plus - Til mange opladninger og lange strækninger

Til alle ID.- ejere med hurtigopladningsfunktion, der ofte har brug for at lynoplade eksempelvis på rejser i Europa, anbefaler vi We Charge Plus. For et lavt månedligt grundgebyr kan du oplade undervejs til en attraktiv fordelspris i hurtigopladningsnettet hos vores Premium-partner IONITY. 

We Charge Plus - Til mange opladninger og lange strækninger
Gå til We Charge-opladningskortet

Gå via få trin til dit We Charge-opladningskort

Vil du gerne bruge We Charge? Så download den gratis We Connect ID.- app. Registrér dig med dit personlige Volkswagen ID i appen. Bestil dit opladningskort nu sammen med en We Charge-takst. Nu skal du bare aktivere dit opladningskort, og så går det løs.

Hyppigt stillede spørgsmål

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 00800-43 34 73 28 (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
wecharge-support@volkswagen.deÅbner et maillink

Ansvarsfraskrivelse Volkswagen

2.
Opladningstaksterne, opladningskortet samt ID. Charger-modellerne udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). 
3.
De anførte forbrugs- og udledningsværdier er beregnet med udgangspunkt i den målemetode, der er fastlagt fra lovgivningens side. Siden den 1. september 2017 bliver visse nye biler typegodkendt efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), der er en mere realistisk testmetode til måling af brændstofforbruget og udledningen af CO2. Fra og med 1. september 2018 vil WLTP trin for trin afløse den nye europæiske kørecyklus (NEDC). På grund af de mere realistiske testbetingelser, er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen fra den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Aktuelt er det stadig obligatorisk at oplyse NEFZ-værdierne. Hvis det drejer sig om nye biler, der er typegodkendt efter WLTP, bliver NEDC-værdierne afledt af WLTP-værdierne. Det er valgfrit, om WLTP-værdierne anføres sammen med NEDC-værdierne, indtil WLTP-værdierne bliver obligatoriske. Hvis NEDC-værdierne anføres som et interval, vedrører de ikke en enkelt, isoleret bil og er dermed ikke en del af tilbuddet. De er alene anført for at gøre det muligt at lave sammenligninger mellem forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj.
Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen", der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).
I effektivitetsklasser bedømmes biler ud fra CO2-emissioner under hensyntagen til bilens egenvægt. Biler, der svarer til gennemsnittet, klassificeres som D. Biler, der er bedre end det aktuelle gennemsnit, klassificeres med A+++, A++, A+, A, B eller C. Biler, der er ringere end gennemsnittet, klassificeres med E, F eller G. Angivelserne her gælder både EF-typegodkendelsen for den valgte model og dens seriemæssige udstyr iht. direktiv 2007/46/EF. Hvis du i forbindelse med konfiguration vælger ekstraudstyr, kan det medføre, at din konfigurerede model på grund af det valgte ekstraudstyr modsvarer en anden godkendelsestype end den, som den ville have haft uden ekstraudstyret. Derfor kan der forekomme afvigelser i forbindelse med angivelserne for din konfigurerede model. Ved de angivne CO2-værdier handler det om de værdier, der blev registreret i forbindelse med typegodkendelsen for bilen.
4.
Selvom Volkswagen AG løbende bestræber sig på at forbedre oplysningerne om de enkelte ladestandere, kan Volkswagen AG ikke give garanti for ladestandernes driftstilstand eller sikre tilgængeligheden til dem.