Generationer

Volkswagens historie er en generationshistorie
En Volkswagen er for mange meget mere end bare en bil.

Volkswagen har været et samlingspunkt for familier i generationer og har derfor skrevet sig ind i mange danskeres minder. Fra turene på bagsædet som barn, til man som ung selv sad bag rattet første gang, og til sidst blev gammel nok til at have sine egne børn på bagsædet. Vi synes, at disse historier fortjener at blive fortalt. Fordi historien om generationer ikke kun er Volkswagens – det er vores allesammens historie.  

Se med her i Volkswagens nye film om en mindeværdig køretur med far og søn i en helt særlig bil. Se film.

Generation i fuld version

Se den fulde længde af vores kortfilm Generation.

Volkswagen - fra én generation til den næste 

Gustav har arvet en Volkswagen fra sin farfar, der stod ham meget nært. Og han har ikke blot arvet en bil, han har også arvet den passion for Volkswagen, der fulgte med. Vi besøgte ham hjemme i garagen, hvor han fortæller om sine mange biler, der ikke bare fylder så meget i garagen, at han har været nødt til at bygge en ny, de fylder også i hjertet. 

Mød Carsten og hans imponerende Volkswagen-samling

Hver dag var en Volkswagen-dag, da Carsten var barn, for han rendte nemlig rundt på hans fars værksted og har derfor fået Volkswagen ind med modermælken. 

Carstens interesse har sidenhen hængt ved, og i dag har han, sammen med sin kone, et 1.700 kvm stort Volkswagen museum. Museet består af flotte gamle biler og et hav af helt unikke Volkswagen samleobjekter, der vil få enhver Volkswagen-entusiast til at savle. Så tag med på et ”trip down memory lane” og hør Carsten fortælle om hans store passion.

Kom med bag om filmen!

Se hvordan filmen ”Generationer” kom til at handle om meget mere end en køretur i en bil. Mød folkene bag filmen, som her fortæller om de erfaringer, de har gjort sig undervejs i projektet og ikke mindst minder fra deres eget liv, som filmens handling har vækket til live.

Nostalgi
Kom med tilbage på Volkswagens fabrikker i 1960’erne 

Få et tilbageblik til begyndelsen af 60’erne og oplev det 1.5 km. lange produktionsanlæg i Wolfsburg, hvor der den dag i dag  stadig produceres Volkswagen biler.