Nyttig viden om din Volkswagen

ID. Softwareopdatering

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Læs mere om aktuelle opdateringer til din ID.

Garanti

Alle nye Volkswagen modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring. Læs meget omkring netop dette, på denne side. 

Rejser i bil

Med vores tips vil du være godt forberedt på ture med dine børn og dyr i ind- og udland. Her kan du læse mere om at vælge det rigtige børnesæde, det passende tilbehør til din hund og få information om din ønskedestination.

Rejseforberedelser

Ferien er booket. Ruten er planlagt. Er bilen pakket? Klar til turen? Din rejse skal være noget helt særligt – det synes vi også. Med vores tips og rejsetjeklister kan du forberede dig selv og din bil til turen.

Bilpleje

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Partner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

Teknisk leksikon

Her kan du få et overblik over alt den teknoloki der måtte være omkring en Volkswagen. Hvad er CNG? Hvad bruger man Friløbsfunktionen til? Hvad er forskellen på Easy Entry og Easy Open? Leksikonet er lavet til at hjælpe dig med at forstå alt det tekniske og evt. svare på de spørgsmål du måtte have vedr. din bil.

WLTP

Fra den 1. september 2018 gælder nye forbrugsværdier for alle personbiler. Disse findes i henhold til den nye WLTP-standard. WLTP står for Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure og initierer en ensartet testmetode til fastlæggelse af brændstofforbrug og udstødningsemissioner på verdensplan. Hvad det betyder for dig og din Volkswagen, kan du se her.

Import af ID.-modeller

Volkswagen har erfaret, at kinesisk producerede ID. modeller har fundet vej til Europa. Disse Volkswagen-modeller er ikke dækket med en international garanti, og eventuelle service- og vedligeholdelseskrav, herunder garanti og kulance, kan ikke udføres hos autoriserede Volkswagen Servicepartnere i Europa. Her på siden kan du læse mere om hvad du skal være opmærksom på, ved importerede ID.-modeller.

Regler om miljøzoner

Fra d. 1 juli 2020 er der kommet nye regler om miljøzoner, der vil gælde i danske storbyer.

EU-dækmærkater

Sikkerhed, komfort, energiforbrug – alt dette påvirkes også af dine dæk. EU-dækmærkaten giver dig et overblik over dine dæks egenskaber

EU-dækmærkaten er obligatorisk for alle nye dæk. Her kan du se, hvordan energieffektivitetsklassen kan påvirke din bils brændstofforbrug. Vi forklarer også, hvad de viste symboler afslører om dine dæks egenskaber som fx vejgreb på våd vej og vejgreb på is og sne.

Brændstofmærkater

Den 12. oktober 2018 trådte der nye regler i kraft som et led i implementeringen af artikel 7, stk. 1 i direktiv 2014/94/EU om etablering af infrastruktur for alternative brændstoffer. (DAFI). Det centrale heri er indførelsen af en ny mærkningsstandard med symboler udformet efter standarden DS/ENS 169432. Symbolerne angiver hvilke brændstoftyper (herunder iblandinger) bilen kan køre på.

REACH

Her kan du tilgå information i henhold til Artikel 33 i EU's kemikalieforordning REACH. Vi vil gerne takke dig for din interesse i at få informationer om din bil af mærket VW i henhold til kemikalieforordningen REACH. Du vil modtage disse informationer, når du har indtastet din Volkswagens stelnummer (VIN). For at kunne foretage den rette udvælgelse har vi brug for cifrene 7, 8 og 10.