Bilpleje til din Volkswagen

Vær god ved din Volkswagen. Det betaler sig.

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Partner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

Wellness til din Volkswagen

Vi har wellness produktioner til din Volkswagen uagtet årstid. Om vinteren, gør fugt, sne og salt gør livet hårdere for både dig og din bil. Hos din Volkswagen Partner kan du købe en række originale Volkswagen plejeprodukter og naturligvis få råd om, hvordan og hvor ofte du skal anvende dem. Produkterne er udviklet specielt til din Volkswagen, så du kan være sikker på, at både lak, plastdele og sæder kan tåle produkterne.

5 gode råd til bilpleje.

Pleje af højvoltsbatteri

Hvis du har en el- eller hybridbil, så har den et højvoltsbatteri.

Højtvoltsbatteriet er i anvendelsesperioden underlagt en naturlig betinget aldrings- og slitageproces. Den korrekte håndtering bidrager til opretholdelse af kapaciteten og levetiden på lang sigt. Derfor anbefaler vi, at du overholder følgende anvisninger vedr. pleje af højvoltsbatteriet. 

  • Oplad kun højvoltsbatteriet til maks. 80 % i hverdagen. Den øvre ladegrænse indstilles i infotainment i menuen til indstilling af opladning. 
  • Oplad kun højvoltsbatteriet til 100 % inden en længere køretur, og køre hurtigst muligt af sted.
  • Undgå parkering af bilen i længere tid, når højvoltsbatteriets ladetilstand er høj.
  • Undgå en fuldstændig afladning af højvoltsbatteriet, f.eks. ved længere tids parkering i forbindelse med lav ladetilstand. Indstil den nedre batteriladegrænse til mindst 20 % ved moderate til varme vejrforhold eller til 40 % ved kolde til kølige vejrforhold.
  • Oplad overvejende højvoltsbatteriet med vekselstrøm (AC)
    Ved lyn opladning med jævnstrøm (DC) foregår opladningen med meget høj ladeeffekt. Hyppig lynopladning (DC) kan medføre en permanent reduktion af højvoltsbatteriets ladekapacitet.