Er du vores nye medarbejder?

Ambitiøse medarbejdere til ambitiøse biler.

Volkswagen står for innovation, teknologi og kvalitet. Det betyder, at vores biler ikke blot er en fornøjelse at køre, men også at arbejde med. Som servicetekniker hos Volkswagen arbejder du med nogle af branchens mest velkonstruerede biler, og du bliver udfordret hver dag.

Hvis du er klar til det, så læs mere her på sitet om mulighederne for ansættelse, oplæring og uddannelse hos Volkswagen. Kan du slet ikke vente med at høre om dine mulighed hos Volkswagen, så kontakt din nærmeste Volkswagen Partner med det samme.

Her kan du læse mere om...

Om Volkswagen.

Volkswagen er Danmarks mest solgte bilmærke for 6. år i træk. Vi har 78 Volkswagen Partnere fordelt over hele landet, og hos hver enkelt af dem møder du serviceteknikere, der lever og ånder for deres fag. Med ikoniske biler som Beetle og Golf GTI kan meget få bilproducenter prale af at have skabt lige så mange legender på fire hjul som Volkswagen. I dag er vi lige så innovative og passionerede omkring design, udvikling og teknologi, som vi altid har været.

Sådan er det at arbejde hos Volkswagen.

Hos Volkswagen er arbejdet altid udfordrende og varierende, og derfor lægger vi vægt på løbende at uddanne dig til at følge med i den tekniske udvikling af bilerne. Ud over et stærkt uddannelsesprogram tilbyder vi en række attraktive individuelle muligheder, som blandt andet omfatter: 

  • Konkurrencedygtig løn
  • Præstationsbonus
  • Overarbejdsbetaling
  • Attraktiv pensionsordning
  • Varieret og afvekslende hverdag
  • Løbende relevant og kompetent videreuddannelse

 

Du er omgivet af eksperter.

Du står aldrig alene med tekniske spørgsmål hos Volkswagen. Som teknikker har du nemlig altid adgang til Volkswagens globale online portal, hvor du blandt andet kan hente danske reparationsvejledninger, servicenormer, fejlsøgningssupport og kommunikere online med Volkswagens danske support- team. Så du kan altid hente sparring hos Volkswagen eksperter.

Uddannelse og udvikling.

Vi er stolte af vores stærke uddannelsestilbud og vil klart fremhæve det som én af de største fordele ved at arbejde hos Volkswagen. Vi har en bred vifte af kurser og programmer, som vi tilpasser til dine ønsker, behov og kompetencer. Det kunne fx være:

Omfattende grunduddannelse, hvis du er ny servicetekniker.

Løbende kompetencekurser, så du altid er opdateret.

Mulighed for videreuddannelse og udvikling.

Kurser med fokus på tilpasning af dine kompetencer, hvis du kommer med erfaring fra et andet bilmærke eller andet værksted.

 

Volkswagen Uddannelse.

Volkswagen Uddannelses faciliteter ligger i Brøndby, hvor importøren af Volkswagen i Danmark, Skandinavisk Motor Co. har hovedkontor. Det er her de fleste af vores uddannelsesforløb foregår. Vores kompetente undervisere uddanner og udfordrer dig på dine årlige kursusdage og forløb, og du kan bl.a. forvente:

Op til 20 kursusdage om året.

Samarbejde med serviceteknikere fra hele landet.

Netværk/erfaringsdeling.

Undervisning af tekniske trænere, der er uddannet på Volkswagen-fabrikken i Tyskland.

 

Sådan kan din karriere udvikle sig.

Hvad enten du er elev, nyuddannet eller kommer med årevis erfaring, så sørger vi for at uddanne dig, så du kan udvikle dig. Hos Volkswagen lægger vi nemlig ikke bare vægt på at bygge dine kompetencer, men også din karriere. Derfor har vi forsøgt at illustrere, hvordan du kan udvikle dig hos Volkswagen. Kommer du med erfaring i forvejen, så starter du selvfølgelig længere fremme.

Overfør din erfaring til os.

Hvis du er en erfaren servicetekniker med fx flere års arbejde hos en anden bilproducent, eller et andet værksted, har vi et træningsforløb, der opdaterer din viden, så den passer til al vores teknologi, systemer og værktøjer.

Kom hurtigt up-to-date.

Vi har udviklet et Fast Track-program, der er målrettet erfarne serviceteknikere, der allerede er blevet uddannet og oplært hos en anden bilproducent eller et andet værksted.

Fast Track-programmet bygger videre på din eksisterende erfaring og evner. Det betyder, at vi har forkortet den grundlæggende Volkswagen oplæring og kvalificering til et meget kortere forløb, så din udvikling kan ske hurtigt.

 

 

 

Ansøg nu.

Lad os ringe dig op. 

Hvis du gerne vil høre om mulighederne for at blive tekniker hos os, så bestil en opringning fra en Servicechef fra en Volkswagen Partner efter dit valg.

Ring mig opÅbner et eksternt link

Læreplads og elevprogram.

Vi har et attraktivt elevprogram, der er skabt til at oplære og uddanne elever i vores avancerede teknologi og høje standarder for kundeservice. 

Du er altid velkommen til at kontakte en Volkswagen servicechef og høre mere herom.

Kontakt servicechef.Åbner et eksternt link

Flere jobmuligheder hos Volkswagen.

Det går godt hos Volkswagen og vi leder altid efter kompetente og servicemindede kollegaer. Hvis du elsker Volkswagen og vores biler, så finder du masser af jobmuligheder ved at klikke herunder.

Find dit nye job herÅbner et eksternt link