En VW service ansat tjekker en Volkswagen på værkstedet

Service og kundetilfredshed

Vær undervejs uden bekymringer takket være vores omfattende ydelser. Ved dialogmodtagelsen tjekker vi din bil sammen med dig – du afgør, hvad der skal udføres.

Book tid på værkstedet

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår. Ønsker du at booke en tid på værkstedet med din bil, og skal det være på et autoriseret Volkswagen værksted? Så følg nedestående link for at booke en tid.

Når du booker tid på værkstedet er det eneste du skal indtaste bilens registreringsrummer og dit postnummer. På den måde er det nemmere at slå bilen op og så finder vi de Volkswagen partnere, der er tættest på dig.

Mand læner sig op af ID.4 og booker tid på værkstedet
En VW service ansat tjekker en Volkswagen på værkstedet

Service og serviceeftersyn

Din Volkswagen gør alt for dig. Giv os et par minutter til at tjekke den. På denne side får du yderligere oplysninger om emnet vedligeholdelse, serviceintervaller og det, vi udfører i den forbindelse.

Service på elbiler

Elektrisk mobilitet i dag, i morgen og i fremtiden. Elektrisk mobilitet er ikke bare et spændende og intelligent koncept. Det er også med til at gøre livet nemmere. Det gør eksempelvis også vedligeholdelsen af din elbil meget mere komfortabel. Og det betyder færre værkstedsbesøg og dermed lavere vedligeholdelsesomkostninger. Oplev tilbehør, tjenesteydelser og meget mere til din elbil.

Nyd kørsel uden bekymringer med skræddersyede serviceydelser til din elbil. Find alt det, du behøver at vide om Volkswagen Service på elbiler og hybridmodeller, fx serviceintervaller, tilbehørsprodukter og meget mere.

En VW service ansat tjekker en Volkswagen ID.4 på værkstedet

Service på plug-in hybridbiler

En plug-in-hybridbil som GTE fra Volkswagen kombinerer elbilens lokale emissionsfrie og lydløse kørsel på strøm med benzinbilens rækkevidde og hurtige tankning. Altså er der to drivlinjer, som skal have service, når du er til serviceeftersyn. Dog kræver den elektriske drivlinje kun et minimum af service. 

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

Se priser på Service- og Reparationsabonnement

En VW service ansat sidder i en Volkswagen på værkstedet

Kundefordelsprodukter

Book tid på værkstedet

Kundetilfredshed og servicekvalitet er vores ypperste fokus – træf en aftale nu