A grey VW Golf GTI with stylish accents and a tuned lowered suspension

Brugbar information om din Volkswagen

Fra nyttig viden til informationer omkring motoroili og drivmidler, så kan du på denne side finde en lang række informationer om din bil, plus et par brugbare tips. Find ud af mere her. 

Nyttig viden

Fra bilpleje til rejseforberedelser, fra WLTP til ID. Softwareopdatering - denne side giver dig en lang række informationer om din bil, plus et par brugbare tips. 

Originale reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model: Med vores Original Dele er din Volkswagen også 100% Original efter reparation eller service. Står du og mangle en reservedel? Så anbefaler vi vores Originale dele, som er af høj kvalitet. På denne side præsenterer vi dig for flere af produktgrupperne.

Motorolie og drivmidler

Opnå en længere levetid for bilen takket være original motorolie og drivmidler. Motorolie og drivmidler kan omhandle alt fra motorydelse til bremsekraft: Med vores motorolier og drivmidler yder din Volkswagen sit maksimale.

For California ejere

At sove under stjernehimlen. At blive vækket af havets brusen om morgenen. At opleve fremmede lande og alligevel altid føle sig hjemme. Det er dét, du som California ejer sætter pris på. Her på siden er der lavet en guide med California Stops, så du nemt kan navigere rundt i det danske land.