En grå VW Golf Variant med tagboks

Brugbar information om din Volkswagen

På denne side kan du finde nyttig viden omkring din Volkswagen, herunder alt fra instruktionsbog til informationer omkring motorolie og drivmidler.

Digital instruktionsbog

Du kan tilgå din instruktionsbog digitalt. Indtast dit stelnummer så får du den instruktionsbog, der passer til din Volkswagen.  

 

Nyttig viden

Fra bilpleje til rejseforberedelser, fra WLTP til ID. Softwareopdatering - denne side giver dig en lang række informationer om din bil, plus et par brugbare tips. 

Originale reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model: Med vores Original Dele er din Volkswagen også 100% Original efter reparation eller service. Står du og mangle en reservedel? Så anbefaler vi vores Originale dele, som er af høj kvalitet. På denne side præsenterer vi dig for flere af produktgrupperne.

 

Motorolie og drivmidler

Opnå en længere levetid for bilen takket være original motorolie og drivmidler. Motorolie og drivmidler kan omhandle alt fra motorydelse til bremsekraft: Med vores motorolier og drivmidler yder din Volkswagen sit maksimale.

For California ejere

At sove under stjernehimlen. At blive vækket af havets brusen om morgenen. At opleve fremmede lande og alligevel altid føle sig hjemme. Det er dét, du som California ejer sætter pris på. Her på siden er der lavet en guide med California Stops, så du nemt kan navigere rundt i det danske land.