A group of friends sits in her VW car and parks in front of a nightly skyline – Volkswagen battery
A group of friends sits in her VW car and parks in front of a nightly skyline – Volkswagen battery
A group of friends sits in her VW car and parks in front of a nightly skyline – Volkswagen battery
A group of friends sits in her VW car and parks in front of a nightly skyline – Volkswagen battery

Ram vejen med originale batterier fra Volkswagen

Ram vejen med originale batterier fra Volkswagen

Læs mere om vores produktinformation og produktsammenligningstesten af vores AGM starterbatterier her. Og hvis du stadig har spørgsmål: Tag et kig i batteri FAQ'en. 

Masser af effekt og lang levetid.

Moderne førerassistentsystemer gør det lettere og lettere at køre bil. Men det stigende antal elektriske forbrugere betyder samtidig større og større krav til pålidelig strømforsyning. Derfor har vi udviklet originale Volkswagen starterbatterier, der forsyner din bil med den strøm, den har brug for.

Bilens batteri er den primære grund til havari – start op nu med vores batterier

Brug det rigtige batteri

Hvad er forudsætningen for, at din Volkswagen er driftsklar? Præcis, energi fra starterbatteriet. Med vores produkter nyder du godt af kvalitet og funktionalitet.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Dine fordele

 • Perfekt pasform:
  Leverer lige præcis den mængde energi, som din Volkswagen bruger.
 • Mere ydelse:
  På grund af en blymængde, der er over gennemsnittet, og avancerede materialer.
 • Sikret energi:
  Naturligvis med den lovpligtige garanti på 2 år samt ekstra garanti for det tredje år.

7 ting, du helt sikkert ikke vidste om dit batteri.

Volkswagen AGM starterbatterier: Produkttest

På grund af start-stop-systemet er en motorstart ikke kun påkrævet, når køreturen starter, men ved hver længere standsning ved eksempelvis et lyskryds eller en svingbane. Desuden skal batteriet fortsat forsyne de elektriske forbrugere i bilen.

Et konventionelt vådbatteri ville ikke kunne holde til denne belastning i lang tid. Derfor anvender vi Volkswagen Original-start-stop-batterier her. De overbeviser med fremragende koldstartsevne, lang levetid og en meget lav selvafladningsrate.

De objektive testere: Testen blev udført af det uafhængige batterikontrollaboratorium "akkuteam Energietechnik GmbH“, som er specialiseret i batterier og strømforbrug i standbyposition. Det tyske Fraunhofer Institut har fulgt testen videnskabeligt.

A VW service employee installs a Economy Battery

Testkandidaterne

 • Volkswagen AG Originalt AGM Starterbatteri (delnummer 000 915 105 CC)
 • Exide EK 700
 • Banner Running Bull
 • Moll Start Stop Plus
 • Fiamm VR760
 • Intact AGM 760
 • Tudor TK700

Er vores Originale Del rent faktisk bedre, eller er et batteri fra det fri marked for reservedele lige så godt? I forbindelse med testen blev der anonymt indkøbt AGM batterier fra Volkswagen AG samt forskellige andre mærkeproducenter med en nominel kapacitet i området fra 68 til 70 Ah hos forskellige forhandlere. Batterierne fra det fri marked for reservedele skal være egnede til start-stop-biler i henhold til produktmærkaten.

Der blev købt tre starterbatterier fra hver producent for at sikre de samme startforudsætninger under de forskellige test.

A VW service employee checks the battery inside of a VW car
X = minimumskrav ikke opnået
* Maks. point

Samlet resultat

Testvinder! Det Originale AGM Starterbatteri med 12 V 68 Ah fra Volkswagen AG er det eneste batteri i testen, som består alle kontrolpunkter. I de tre koldstartstest samt i kapacitetskontrollen efter start-stop-testen opnåede det derudover de bedste værdier. 

Volkswagen Genuine AGM Starter Battery for VW with start/stop system

Oplysninger om testen

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at man ikke kan generalisere på baggrund af de her offentliggjorte resultater. De vedrører kun de produkter, som nævnes ved navn, og ikke andre produkter, der ligeledes sælges på markedet. Testprotokollerne fra "akkuteam Energietechnik GmbH“ opbevares hos Volkswagen AG, hvor de kan læses.

Kontakt:

Volkswagen AG
Konzern After Sales
Brieffach 4954
34219 Baunatal

Volkswagen batteriet: FAQs

Må jeg selv udskifte bilens batteri? Hvorfor skal bilen have et nyt batteri indimellem? Her finder du hyppigt stillede spørgsmål og naturligvis passende svar i forbindelse med emnet starterbatteri.