Altid godt kørende

Hos vores Volkswagen Erhvervsbiler ServicePlus-værksteder, har vi dig som erhvervskunde i fokus. Vi sørger for alt, så du kan koncentere dig om din forretning.

Vi arbejder for, at du får en 360 graders oplevelse, salg og service hånd i hånd, hvor vores samlede Erhvervsteam står sammen om at få din hverdag kørende. Vi forstår din varebil og dine behov.

--:--

Vores ServicePlus værksteder tilbyder:

  • Servicerådgivere og erhvervsteknikere med speciale i varebiler
  • En fast kontaktperson og et dedikeret erhvervsteam
  • Fleksible åbningstider
  • Specielt afmærkede parkeringspladser til varebiler
  • Mulighed for hente-bringe service samt gratis vejhjælp
  • Lånebil til rådighed i reparationsperioden

Et værksted bygget til erhvervsbiler

ServicePlus værkstedet møder du vores specialuddannede servicerådgivere og tilknyttede erhvervsteknikere, som er dedikeret til Volkswagen Erhvervsbiler. Dermed er du sikret høj teknisk ekspertise og opdaterede kvalifikationer til din varebil – samtidig forstår vi også, at vores vigtigste opgave er at få dig hurtigst muligt ud at køre igen.

Vores dedikerede erhvervsservicerådgiver vil blive din faste kontaktperson på værkstedet, som kender dig og dine behov.

Bag erhvervsservicerådgiveren står et samlet erhvervsteam. For at kunne give dig den bedste service, har ServicePlus værkstederne flere arbejdsstationer, specielt designet og teknisk udstyret til at reparere selv de største Volkswagen Erhvervsbiler. Hvis du må undvære din bil i flere dage, har vi mulighed for at stille en varebil i tilsvarende størrelse – og i nogle tilfælde med samme type opbygning – til rådighed i reparationsperioden.

Fleksibilitet fremfor alt

Vi ved, at din varebil er din værktøjskasse, og at du har brug for maksimal oppetid. Derfor arbejder vi med en ”kom-forbi” mentalitet, hvor vi altid er klar på at tjekke din varebil, hvis der opstår et akut behov, og vurdere opgavens omfang. Vi har fleksible åbningstider og tilstræber os altid på at gå den ekstra meter for at få din bil på vejen igen. Flere steder har du også mulighed for aftenservice. Her afleverer du din bil inden kl. 15, og henter den igen næste morgen. 

 

Vi hjælper også til ved opbygning

Mange erhvervskunder får foretaget skræddersyede indretninger samt opbygninger på deres erhvervsbiler, så de kan opfylde målrettede behov og udføre helt specielle opgaver. På et ServicePlus værksted, har værkstedet samarbejde med udbydere til de mest gængse opbygninger, så kommunikation og håndtering af opbygninger kan tilrettelægges således, at det reducerer nedetiden mest muligt.

Placeret i hele landet

Vores ServicePlus værksteder er placeret strategisk, så vi dækker hele landet. Derfor vil der altid være et ServicePlus værksted i rimelig afstand til dig og din varebil – dette kan også være gavnligt, hvis du driver en flåde og ønsker en mere ensartet håndtering af din bil.