A group of friends sits in her VW car and parks in front of a nightly skyline – Volkswagen battery

Ram vejen med originale batterier fra Volkswagen

Læs mere om vores produktinformation og produktsammenligningstesten af vores AGM starterbatterier her. Og hvis du stadig har spørgsmål: Tag et kig i batteri FAQ'en. 

Masser af effekt og lang levetid.

Moderne førerassistentsystemer gør det lettere og lettere at køre bil. Men det stigende antal elektriske forbrugere betyder samtidig større og større krav til pålidelig strømforsyning. Derfor har vi udviklet originale Volkswagen starterbatterier, der forsyner din bil med den strøm, den har brug for.

Bilens batteri er den primære grund til havari – start op nu med vores batterier

Brug det rigtige batteri

Hvad er forudsætningen for, at din Volkswagen er driftsklar? Præcis, energi fra starterbatteriet. Med vores produkter nyder du godt af kvalitet og funktionalitet.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Dine fordele

 • Perfekt pasform:
  Leverer lige præcis den mængde energi, som din Volkswagen bruger.
 • Sikret energi:
  Naturligvis med den lovpligtige garanti på 2 år samt ekstra garanti for det tredje år.

7 ting, du helt sikkert ikke vidste om dit batteri.

Volkswagen AGM starterbatterier: Produkttest

På grund af start-stop-systemet er en motorstart ikke kun påkrævet, når køreturen starter, men ved hver længere standsning ved eksempelvis et lyskryds eller en svingbane. Desuden skal batteriet fortsat forsyne de elektriske forbrugere i bilen.

Et konventionelt vådbatteri ville ikke kunne holde til denne belastning i lang tid. Derfor anvender vi Volkswagen Original-start-stop-batterier her. De overbeviser med fremragende koldstartsevne, lang levetid og en meget lav selvafladningsrate.

De objektive testere: Testen blev udført af det uafhængige batterikontrollaboratorium "akkuteam Energietechnik GmbH“, som er specialiseret i batterier og strømforbrug i standbyposition. Det tyske Fraunhofer Institut har fulgt testen videnskabeligt.

A VW service employee installs a Economy Battery

Testkandidaterne

 • Volkswagen AG Originalt AGM Starterbatteri (delnummer 000 915 105 CC)
 • Exide EK 700
 • Banner Running Bull
 • Moll Start Stop Plus
 • Fiamm VR760
 • Intact AGM 760
 • Tudor TK700

Er vores Originale Del rent faktisk bedre, eller er et batteri fra det fri marked for reservedele lige så godt? I forbindelse med testen blev der anonymt indkøbt AGM batterier fra Volkswagen AG samt forskellige andre mærkeproducenter med en nominel kapacitet i området fra 68 til 70 Ah hos forskellige forhandlere. Batterierne fra det fri marked for reservedele skal være egnede til start-stop-biler i henhold til produktmærkaten.

Der blev købt tre starterbatterier fra hver producent for at sikre de samme startforudsætninger under de forskellige test.

A VW service employee checks the battery inside of a VW car
X = minimumskrav ikke opnået
* Maks. point

Samlet resultat

Testvinder! Det Originale AGM Starterbatteri med 12 V 68 Ah fra Volkswagen AG er det eneste batteri i testen, som består alle kontrolpunkter. I de tre koldstartstest samt i kapacitetskontrollen efter start-stop-testen opnåede det derudover de bedste værdier. 

Volkswagen Genuine AGM Starter Battery for VW with start/stop system

Oplysninger om testen

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at man ikke kan generalisere på baggrund af de her offentliggjorte resultater. De vedrører kun de produkter, som nævnes ved navn, og ikke andre produkter, der ligeledes sælges på markedet. Testprotokollerne fra "akkuteam Energietechnik GmbH“ opbevares hos Volkswagen AG, hvor de kan læses.

Kontakt:

Volkswagen AG
Konzern After Sales
Brieffach 4954
34219 Baunatal

Volkswagen batteriet: FAQs

Må jeg selv udskifte bilens batteri? Hvorfor skal bilen have et nyt batteri indimellem? Her finder du hyppigt stillede spørgsmål og naturligvis passende svar i forbindelse med emnet starterbatteri.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Sådan ved du, om batteriet er i orden.

Ser det sort ud? Det er et godt tegn.

Batterier med for lavt syreniveau har ofte ikke tilstrækkelig effekt til at dreje starteren. Som følge heraf starter motoren ikke. Unødvendige startvanskeligheder som disse kan undgås ved regelmæssig kontrol af batteriets syrestand!

Forudse og forebyg batterisvigt.

De fleste starterbatterier har en syrestandsindikator, den såkaldte ALI (Acid Level Indicator). Den har som regel form som en rund inspektionsrude. Alt efter batteriets produktionsår kan ALI'en have forskellige farver. Siden 2009 vises syrestanden i to farver: Sort angiver, at syrestanden er OK. Hvis inspektionsruden er farveløs eller lysegul er syrestanden faldet, og batteriet skal udskiftes. Det må i dette tilfælde ikke længere oplades eller få starthjælp. Der er risiko for eksplosion!

Volkswagen Original batterier.

Pålidelig energi og bedre ydelse takket være materialer af højeste kvalitet: Det er vores Volkswagen Original starterbatterier. Et vedligeholdelsesfrit Original batteri er det bedste produkt til din Volkswagen, hvis du får brug for udskiftning.

Original start-stop EFB-starterbatteri 
Volkswagen Original starterbatteri med EFB-lagringssystem udmærker sig med sin høje cykliske stabilitet og forbedrede opladningskapacitet – det er det perfekte valg ved hyppig motorstart. 

Original start-stop AGM-starterbatteri 
Volkswagen Original batteri med AGM-energilagringssystem vil garantere en kraftfuld start af din Volkswagen med system til genindvinding af bremseenergi.  Dette AGM-batteri dækker de højeste energikrav i moderne biler, og du vil blive blæst bagover af dets ekstremt lange levetid.

Rekuperation.
Regenerering af din bremseenergi. 

Når du sætter farten ned eller bremser, går en del af din Volkswagens kinetiske energi almindeligvis tabt. En del af denne energi genindvindes ved hjælp af rekuperation: Der trækkes bevidst mere på generatoren i denne fase, hvorved batteriet forsynes med mere energi. Generatoren omdanner den kinetiske energi til elektricitet – som en cykeldynamo. Når bilen accelererer, trækkes der mindre eller slet ikke på generatoren. Årsag: Bilen benytter her den energi, som batteriet tidligere har lagret. Derved reduceres brændstofforbruget og emissionerne.

Start-stop-system.
Spar brændstof, hver gang du holder for rødt.

Start-stop-systemet standser og starter automatisk motoren, når du slipper koblingen eller bremsepedalen eller træder pedalen ned igen. Derved kan du spare op til 0,2 l brændstof for hver 100 km ved bykørsel. Forudsætning: Et batteri med stor cyklisk holdbarhed – dvs. et batteri, der forbliver effektivt på trods af hyppig opladning og afladning.

Seks hurtige tips til at skabe længere batterilevetid.