VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®

Originale reservedele engros 

Vi hjælper dig og din virksomhed, når I har behov for nye reservedele til jeres biler. 

Vi hjælper dig og din virksomhed, når I har behov for nye reservedele til jeres biler. 

Originale reservedele B2B

De fleste får behov for en reservedel til deres bil i løbet af bilens levetid. Hos os har du altid adgang til en fast og dedikeret medarbejdere, der kender dig og dit værksted og som udelukkende er her for at hjælpe dig med at finde de originale reservedele,  som du har behov for. 

Som engroskunde tilbyder vi reservedele til en skarp pris. Vi ved at I har en travl hverdag, og derfor har behov for hurtig levering når I bestille reservedele, derfor har vi levering fra lageret to gange dagligt. Det betyder at du kan få leveret dine reservedele allerede samme dag som du bestiller. 

Kontakt din nærmeste Volkswagen Partner for at høre mere om priser og levering. 

Semler samarbejder i stigende grad med uautoriserede værksteder

Hvorfor vælge originale reservedele 

Det var lidt nemmere i gamle dage - dengang en kofanger bare var en kofanger. Den kunne man fint købe uoriginalt. Men i dag er en kofanger fyldt med elektronik, og det er et godt billede på, at fordelene er vokset ved at købe originalt. Det er simpelthen blevet sværere at kopiere og få alt tilpasset første gang. 

Da mange af bilens karrosseridele samtidig er bærende dele, kan det have en afgørende effekt ved en kollision. Så en ekstra sikkerhed giver også ro i maven, når man afl e-verer bilen med originale dele.

Hvis ikke reservedelen er bygget til den pågældende bil, kan det altså gabe lidt hist og pist. 
Kim Birkjær
Business Development Manager hos Semler Gruppen (Skandinaviske Motor Co.)