Detailed view of an older VW model with Classic Parts

Med Originale Volkswagen Classic Parts bibeholder din klassiker sin topform

Volkswagen reservedele til Oldtimere og Youngtimere. Vores Classic Parts sortiment omfatter omkring 60.000 positioner og rækker fra bolten fra 1950'erne til skærmen fra 2000’erne. Naturligvis i original kvalitet.

Din Volkswagen hører heller ikke i morgen fortiden til

Uanset om det drejer sig om en Boble, et folkevognsrugbrød eller en Golf: Med vores Classic Parts forbliver din Volkswagen også en original, når den kommer lidt op i årene. Selv mange år efter en modelrækkes produktionsudløb står vi klar med Volkswagen reservedele til dig. For kvalitet rækker længst.

Dine fordele

  • Kvalitet:
    Originale Volkswagen Classic Parts produceres og kontrolleres i overensstemmelse med vores strenge kvalitetskrav, så de på alle punkter lever op til kvaliteten af vores biler. 
  • Tradition:
    Familieferien i Italien, din egen første bil eller køreturen til diskoteket – du har oplevet meget med din Volkswagen. Og omvendt. Vores Classic Parts hjælper med til at holde alle disse historier levende. Og med at opleve nye.
  • Lidenskab:
    Din Volkswagen er mere end kun en bil. Den er din partner for livet. Derfor er vores lidenskab for vores produkter nøjagtig lige så vigtig som innovationskraft, visioner, tekniske evner og effektivitet.

FAQs Classic Parts

Classic Competence Center

I de bedste hænder

Vores Classic Competence Center-netværk er et producentstøttet servicetilbud specielt rettet mod Old- og Youngtimere. Mange års erfaring sætter medarbejderne i stand til at hjælpe dig i forbindelse med vedligeholdelse, reparation, restauration og fremskaffelse af reservedele. Naturligvis brænder vores Classic Competence Center lige så meget for klassiske biler, som du gør.

A VW service employee informs his customer on repairs and checks for his VW car