Volkswagen City Studio ved Rådhuspladsen i København

Volkswagen City Studio

Volkswagen City Studio

Velkommen til Volkswagen City Studio i hjertet af København. Her kan du opleve Volkswagens elektriske modeller og få et indblik i mærkets visioner for den elektriske omstilling af fremtidens mobilitet. Volkswagen City Studio er ejet af Volkswagen Danmark, og er derfor ikke en traditionel forhandler, men et showroom, hvor du kan se, røre og prøve vores ID. modeller. 

Adresse
Vesterbrogade 1A
1620 København

Åbningstider i Volkswagen City Studio
Mandag-søndag: 10:00 - 18:00

Bemærk: Hvis vi har ændrede åbningstider i forbindelse med helligdage og arrangementer, vil det fremgå her:

Oplev ID.2all konceptbilen i Volkswagen City Studio

Er du klar til at opleve fremtiden for elektrisk kørsel? Volkswagen inviterer dig til en eksklusiv mulighed for at være blandt de første i Danmark til at opleve den nye konceptbil, ID.2all.

Kom forbi City Studio mellem den 16. og 20. december, hvor ID.2all vil blive fremvist. Dette er din unikke chance for at se den bil, der vil definere fremtiden for kompakt elektrisk mobilitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig det helt nye ID.2all koncept.

ID.7
En ny definition af elektriske præstationer

Et nyt flagskib. Den nye 100 % elektriske ID.7

Med den nye komplet eldrevne ID.7 kombineres lang rækkevidde, hurtig opladning, rummelige pladsforhold og intuitiv betjening til Volkswagens nye premiumstandard.

Den nye ID.3
Kompakt, dynamisk og elektrisk

Kom helt tæt på den nye ID.3 i Volkswagen City Studio

I Volkswagen City Studio kan du komme helt tæt på den nye ID.3. Oplev det opdaterede udvendige design helt tæt på - eller sæt dig ind og få en fornemmelse af det elegante og yderst rummelige interiør.

Den nye ID.3 fås i to udstyrsvarianter: ID.3 Pro og ID.3 Pro S, som kommer med henholdsvis 58 kWh og 77 kWh batteri. Valget er dit! Og hvis du er i tvivl eller har spørgsmål om den nye ID.3, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig!

ID. Buzz 
Inspireret af fortiden – designet til fremtiden

I Volkswagen City Studio kan du også opleve den helt nye elektriske ID. Buzz. ID. Buzz er den fjerde model i ID.-familien og er en elektrisk rekreation af det ikoniske ”rugbrød”.

ID. Buzz tilbyder ikke kun et flot og nostalgisk design, men også et interiør med høj fleksibilitet og komfort. Bagsædet kan længdeforskydes 15 cm. for mere bagagerumsplads eller benplads til passagerer. Plads er ikke en begrænsning hos ID. Buzz, med et bagagerum på 1.121 liter og 2.112 liter ved nedslået sæder. 

Det er muligt at lade med 170 kW ved lynladning, så det kun tager 30 minutter at lade batteriet op fra 5% - 80% strøm. 

Bemærk: I perioden 16/6 - 26/6 er det ikke muligt at opleve ID. Buzz i Volkswagen City Studio.

City Studio - oplev Volkswagen 100 % elektrisk

Volkswagen i midten af København

Med ønsket om at give danskerne et større og nemmere indblik i fremtidens elektrificerede mobilitet åbnede vi i marts 2021 Volkswagen City Studio i Industriens Hus i hjertet af København med adresse lige ved Rådhuspladsen. 

Volkswagen City Studio er ligeledes stedet, hvor nye digitale koncepter vil blive præsenteret, og vil også blive omdrejningspunkt for en bred vifte af events med fokus på Volkswagen og den elektriske omstilling. I grove træk stedet, hvor du altid kan holde dig orienteret på fremtidens e-mobilitet. Derfor kan du altid få uddybende information ved hjælp af digitale platforme men der står også altid veluddannet personale klar – også til at hjælpe dig ud at køre, hvis du ønsker en prøvetur. 

Volkswagen City Studio ved Rådhuspladsen i København
ID.5 fra siden med ladekabel i

Book en prøvetur med afgang fra Volkswagen City Studio

Vil du selv opleve og prøvekøre de 100% elektriske ID.-modeller, kan du bestille en prøvekørsel med afgang fra Volkswagen City Studio midt i København. Det bliver ikke meget nemmere. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er tanket op med strøm og rengjort, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal opleve ID.4 eller den nye ID.5

Book en prøvetur i ID.4Åbner et eksternt link
Book en prøvetur i ID.5Åbner et eksternt link

ID.4 - Stærk som en SUV, elektrisk som en ID

I Volkswagen City Studio kan du også opleve og prøvekøre den helt nye 100% elektriske SUV ID.4. Den nye ID.4 er den anden model i ID.-familien og den første elektriske SUV fra Volkswagen. Med et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt.

ID.4 har masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter, da ID.4 har et bagagerum på 543 liter, der kan udvides til 1.575 liter. 21 cm frihøjde gør ID.4 terrænduelig, og muligheden for at montere tagrælinger med en bærevne på 75 kg og et svingbart træk med elektrisk frigørelse og en trækevne på 1.000 kg (12 % stigning) /1.200 kg (8 % stigning) gør den elektriske SUV til en alsidig bil.

Kom forbi Volkswagen City Studio og bliv endnu klogere på ID.4 eller læs mere via linket nedenfor.

ID.5 i Volkswagen City Studio

ID.5 - Den elegante form for effektivitet

I Volkswagen City Studio kan du også opleve og prøvekøre den helt nye eSUV ID.5. Den nye ID.5 er den tredhe model i ID.-familien og den første elektriske coupé SUV fra Volkswagen, med et open-space interiør, der giver dig frihed. Den nye ID.5 tilbyder elektriske præstationer, du vil være vild med, samt et intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt.

ID.5 har masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter, da ID.5 har et bagagerum på 549 liter, der kan udvides til 1.561 liter. 21 cm frihøjde gør ID.5 terrænduelig, og muligheden for at montere tagrælinger med en bærevne på 75 kg og et svingbart træk med elektrisk frigørelse og en trækevne på 1.000 kg (12 % stigning) /1.200 kg (8 % stigning) gør den elektriske SUV til en alsidig bil.

Kom forbi Volkswagen City Studio og bliv endnu klogere på ID.5 eller læs mere via linket nedenfor.

Et omdrejningspunkt for den elektriske omstilling

Fra Volkswagen City Studio er det også muligt at prøvekøre de nyeste Volkswagen-modeller, så du selv kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i de nye ID.-modeller kendetegnet ved dynamiske køreegenskaber og elegant design.

Ambitionen er også, at Volkswagen City Studio skal blive et omdrejningspunkt for en lang række events med fokus på Volkswagens elektriske omstilling både lokalt og globalt. Programmet for events i Volkswagen City Studio vil favne bredt og være rettet både mod private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, diverse interesseorganisationer og pressen.

Opladning med Clever - Frihed til at køre og lade som du vil

I forbindelse med at skifte til en elbil kan der opstå mange spørgsmål angående opladning. Hvor kan jeg lade? Hvad koster det at lade? Og hvordan kan jeg betale for min opladning? I Volkswagen City Studio står vi klar til at svare på alle dine spørgsmål og fortælle mere om de mange opladningsmuligheder, som vi tilbyder i fællesskab med Clever.

Volkswagen samarbejder nemlig med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen – uanset om du er hjemme eller på farten. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Bilbranchen gennemgår i disse år store forandringer på grund en omfattende digitalisering af vores hverdag og øgede krav om en omstilling til mere elektrisk mobilitet i fremtiden. Volkswagen har sat kursen for fremtidens mobilitet og har dedikeret sig til målene i Paris-klimaaftalen og påbegyndt rejsen mod at blive en CO2-neutral virksomhed i 2050. Volkswagen har sat sig som mål at blive verdens førende udbyder af e-mobilitet, og med investeringer på 11 milliarder euro i e-mobilitet sigter mærket efter at producere cirka 1,5 millioner elbiler om året i 2025.  

Volkswagens visioner for fremtidens e-mobilitet blev mere konkrete i efteråret 2020 med den succesfulde introduktion af ID.3. Siden hen er familien af ID.-elbiler vokset med introduktionen af ID.4 og den nye ID.5. Volkswagen har sat strøm til fremtiden.