Volkswagen
City Studio

Volkswagen City Studio

Velkommen til det nye Volkswagen City Studio i hjertet af København. Her kan du opleve Volkswagens nyeste elektriske modeller og få et indblik i mærkets visioner for den elektriske omstilling af fremtidens mobilitet.

Adresse
Vesterbrogade 1A
1553 København

Åbningstider i Volkswagen City Studio
Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket

(Der kan forekomme ændringer i åbningstiderne ved helligdage og arrangementer i butikken. Læs mere her)

Book en prøvetur med afgang fra Volkswagen City Studio

Vil du selv opleve og prøvekøre de 100% elektriske ID.-modeller ID.3, ID.4 og ID.5, kan du bestille en prøvekørsel med afgang fra Volkswagen City Studio midt i København. Det bliver ikke meget nemmere. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er tanket op med strøm og rengjort, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal opleve ID.3, ID.4 eller den nye ID.5

Book en prøvetur i ID.3Åbner et eksternt link
Book en prøvetur i ID.4Åbner et eksternt link
Book en prøvetur i ID.5Åbner et eksternt link

ID.5 fra siden med ladekabel i

Nyt forretningskoncept

Volkswagen City Studio ved Rådhuspladsen i København

Volkswagen sætter stikket i og tænder for et nyt forretningskoncept

Med ønsket om at give danskerne et større indblik i vores visioner for fremtidens elektrificerede mobilitet har vi åbnet Volkswagen City Studio i Industriens Hus i hjertet af København med adresse lige ved Rådhuspladsen.

Her kan du opleve de nyeste elektriske modeller fra Volkswagen og samtidig få mere information ved hjælp af digitale platforme i udstillingslokalerne. Volkswagen City Studio vil med tiden også være stedet, hvor der vil blive introduceret nye digitale koncepter til præsentation af forskellige bilmodeller eller visualisering af andre emner inden for e-mobilitet og miljø.

Et omdrejningspunkt for den elektriske omstilling

Fra Volkswagen City Studio er det også muligt at prøvekøre de nyeste Volkswagen-modeller, så du selv kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i de nye ID.-modeller kendetegnet ved dynamiske køreegenskaber og elegant design.

Ambitionen er også, at Volkswagen City Studio skal blive et omdrejningspunkt for en lang række events med fokus på Volkswagens elektriske omstilling både lokalt og globalt. Programmet for events i Volkswagen City Studio vil favne bredt og være rettet både mod private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, diverse interesseorganisationer og pressen.

ID.3 - Starten på en æra af elektrisk mobilitet

I Volkswagen City Studio kan du blandt andet komme helt tæt på og prøvekøre den 100% elektriske ID.3, som vi står klar til at fortælle dig mere om. ID.3 er den første komplet elektriske Volkswagen, og med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Her møder elektrificerende præstationer banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar.

Kom forbi Volkswagen City Studio i hjertet af København og hør endnu mere om ID.3 eller læs mere via linket nedenfor.

ID.4 - Stærk som en SUV, elektrisk som en ID

I Volkswagen City Studio kan du også opleve og prøvekøre den helt nye 100% elektriske SUV ID.4. Den nye ID.4 er den anden model i ID.-familien og den første elektriske SUV fra Volkswagen. Med et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt.

ID.4 har masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter, da ID.4 har et bagagerum på 543 liter, der kan udvides til 1.575 liter. 21 cm frihøjde gør ID.4 terrænduelig, og muligheden for at montere tagrælinger med en bærevne på 75 kg og et svingbart træk med elektrisk frigørelse og en trækevne på 1.000 kg (12 % stigning) /1.200 kg (8 % stigning) gør den elektriske SUV til en alsidig bil.

Kom forbi Volkswagen City Studio og bliv endnu klogere på ID.4 eller læs mere via linket nedenfor.

ID.5 i Volkswagen City Studio

ID.5 - Den elegante form for effektivitet

I Volkswagen City Studio kan du også opleve og prøvekøre den helt nye eSUV ID.5. Den nye ID.5 er den tredhe model i ID.-familien og den første elektriske coupé SUV fra Volkswagen, med et open-space interiør, der giver dig frihed. Den nye ID.5 tilbyder elektriske præstationer, du vil være vild med, samt et intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt.

ID.5 har masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter, da ID.5 har et bagagerum på 549 liter, der kan udvides til 1.561 liter. 21 cm frihøjde gør ID.5 terrænduelig, og muligheden for at montere tagrælinger med en bærevne på 75 kg og et svingbart træk med elektrisk frigørelse og en trækevne på 1.000 kg (12 % stigning) /1.200 kg (8 % stigning) gør den elektriske SUV til en alsidig bil.

Kom forbi Volkswagen City Studio og bliv endnu klogere på ID.5 eller læs mere via linket nedenfor.

Opladning med Clever - Frihed til at køre og lade som du vil

I forbindelse med at skifte til en elbil kan der opstå mange spørgsmål angående opladning. Hvor kan jeg lade? Hvad koster det at lade? Og hvordan kan jeg betale for min opladning? I Volkswagen City Studio står vi klar til at svare på alle dine spørgsmål og fortælle mere om de mange opladningsmuligheder, som vi tilbyder i fællesskab med Clever.

Volkswagen samarbejder nemlig med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen – uanset om du er hjemme eller på farten. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Bilbranchen gennemgår i disse år store forandringer på grund en omfattende digitalisering af vores hverdag og øgede krav om en omstilling til mere elektrisk mobilitet i fremtiden. Volkswagen har sat kursen for fremtidens mobilitet og har dedikeret sig til målene i Paris-klimaaftalen og påbegyndt rejsen mod at blive en CO2-neutral virksomhed i 2050. Volkswagen har sat sig som mål at blive verdens førende udbyder af e-mobilitet, og med investeringer på 11 milliarder euro i e-mobilitet sigter mærket efter at producere cirka 1,5 millioner elbiler om året i 2025.  

Volkswagens visioner for fremtidens e-mobilitet blev mere konkrete i efteråret 2020 med den succesfulde introduktion af ID.3. Siden hen er familien af ID.-elbiler vokset med introduktionen af ID.4 og den nye ID.5. Volkswagen har sat strøm til fremtiden.

Ændrede åbningstider

Vi har ændrede åbningstider de følgende datoer: