• Pris fra449.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde61 km.
  • Hestekræfter245 hk.
  • CO2-udslip27 g/km
  • Forbrug83,3 km/l
  • Tophastighed 225 km/t
  • Længde4.287 mm.

Dobbelt er bedre. 
Golf GTE.

Garanti for køreglæde: Den maksimale ydelse i Golf GTE ligger på 245 hk.  Dette imponerende tal opnås med dens effektive plug-in-hybridteknologi.

Se udvalget af brugte Golf GTEÅbner et eksternt link

Golf GTE har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

VW Golf GTE holder på en gade set fra siden, en kvinde står foran bilen

Eksteriør

Giver dig en sportslig og elegant fremtoning.

Teknisk repræsentation af Plug-in Hybrid motoren i VW Golf GTE. Set ovenfra.

Plug-in-hybridteknologi 245 hk

Præstationer. Power er godt. Effektivitet er endnu bedre.

Interiør af en VW Golf GTE, hvor en kvinde styrer touchskærmen med den ene hånd

Interiør

Perfekte motorsportsomgivelser.

Eksteriør

Giver dig en sportslig og elegant fremtoning.

Adræthed og aerodynamik – disse værdier ligger ikke kun i hjertet på Golf GTE, den viser dem også. Det ses eksempelvis tydeligt på den blå pynteliste, der strækker sig fra Volkswagen logoet over hele fronten til de dynamisk udformede LED-forlygter. Som GTE-model behøver den på ingen måde at skjule sine afgangsrør, men der findes alligevel en god placering bag den forkromede diffusor. For i kombination med de iøjnefaldende LED-baglygter og tagspoileren giver den hele bagenden en ekstra markant effekt.

Teknologi

På en batteriopladning kommer du længere, end du tror

Hvorfor tanke benzin, når strøm er billigere? Med plug-in-hybridbilen Golf GTE kan du bare lade batteriet til din elmotor op via en ladeboks derhjemme. Efter maksimalt 4 timer er det vandkølede litium-ion-batteri ladet fuldt op og giver mulighed for at udnytte den maksimale rækkevidde på op til 61 km i henhold til WLTP*.

*Afhængigt af din kørestil og af strømforbruget fra interne forbrugere som airconditionanlæg eller lys. Hvis du får din strøm fra 100 % vedvarende ressourcer, kan du køre mange strækninger i dagligdagen meget billigt og ikke mindst lokalt uden emissioner – dag efter dag.

Interiør

Udvendigt: Medrivende.
Indvendigt: Afslappet.

Alle komponenter i kabinen i GTE er afstemt efter hinanden og giver bilen sin umiskendelig sportslighed. Det starter med pedalerne i rustfrit stål, fortsætter med dekorindlæggene og de typiske syninger og videre til den sorte loftbeklædning. Samtidig giver LED-ambientebelysningen et lysmæssigt præg de rigtige steder. Man ser også ved første blik, at den digitale fremtid er kommet til cockpittet og midterkonsollen. Her dominerer displays med høj opløsning, og en stor del af funktionerne til radio, airconditionanlæg eller belysning kan betjenes via berøringsfølsomme overflader og skydebjælker.

Endnu mere om Golf GTE:

Talrige individualiseringsmuligheder giver dig desuden mulighed for at sammensætte din helt personlige Golf GTE.  

Flere features

Byg din Golf GTE

Dette vil måske også interessere dig.