2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Sæt strøm til fremtiden.

Garanti for køreglæde med Golf GTE’s maksimale ydelse på 204 hk. Denne imponerende ydelse er blevet opnået takket være modellens effektive plug-in-hybridteknologi.

Fra

Fra

Udstyr og design

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Golf GTE. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Effektivitet

Med hjælp fra en effektiv plug-in-hybridteknologi kombinerer din Golf GTE en turboladet benzinmotor med en elmotor med stort drejningsmoment. Afhængigt af situationen kan du gøre brug af begge motorer – enten hver for sig eller i kombination. På den måde kan du både køre dynamisk og effektivt på samme tid.

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller du bare ønsker at lytte til din egen musik, så byder din Golf GTE på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Golf GTE giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Golf GTE. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.