1. Oplad m. Clever

Frihed til at køre og lade som du vil

Volkswagen samarbejder med Clever, så opladning følger med som en naturlig del af din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen. Så får du ubegrænset opladning hjemme, på arbejdet og på farten med Clever Unlimited. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.  

Clever. Din smarte ladeløsning.
Volkswagen og Clever samarbejder om gennemtænkte ladeløsninger til din e-bil

Du får Clever Unlimited med som en helt naturlig del af din Volkswagen - det inkluderer installation af ladeboks* og ubegrænset opladning til at lade hjemme og på Clevers ladenetværk.

For en fast månedlig pris er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil. Med Clever Unlimited kommer du godt fra start med din nye Volkswagen og er klar til at starte hver dag med ny energi.

Opladning hjemme: Med Clever Unlimited får du den perfekte ladeløsning til din plug-in hybrid- og elbil i én samlet pakke til en fast, månedlig pris. Du får en online ladeboks, installation af ladeboksen, ubegrænset opladning derhjemme og ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk

Opladning ude: Har du ikke selv en parkeringsplads, eller foretrækker du bare at lade på farten? Med Clever Unlimited Network får du adgang til ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk for et fast månedligt beløb.

*Du får installeret en ladeboks hjemme, så du kan lade ubegrænset i al den tid, du har Clever Unlimited. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Kræver installationen særlige ydelser såsom grave- eller stilladsarbejde er dette ikke inkluderet. Langt de fleste har mulighed for at få installeret en ladeboks fra Clever på deres privatadresse. Læs mere om installationen her .
 

Ubegrænset opladning på netværket

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker ubegrænset opladning i hele Clevers netværk, og som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse. Eksempelvis hvis du bor i lejlighed. Med Clever Unlimited Network får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk for en fast månedlig pris. Og med Clevers app kan du altid finde din nærmeste lader.
 

Der er altid en lader nær dig

Der er aldrig langt til nærmeste lader, når du er på farten, og der kommer hele tiden flere til. Tjek hvor din nærmeste lader er placeret på Clevers kort eller via Clevers app. Appen er din personlige hjælper, der guider dig til hurtigt og nemt at finde vej til opladning, når og hvor du har brug for det. Du kan også tjekke, om laderen på din rute er ledig og klar til brug. Hent Clevers app her:
Til iOs her
Til Android her  .

Ubegrænset strøm - kun én pris at forholde sig til

Det får du med Clever Unlimited

 • Ubegrænset opladning hjemme
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation af intelligent ladeboks med fast kabel
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Unlimited

 • Elbil: 749 kr./md.
 • Plug-in hybrid: 369 kr./md.

Ubegrænset opladning på Clevers netværk til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited Network

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network

 • Elbil: 625 kr./md.
 • Plug-in hybrid: 245 kr./md.

Alle priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Priserne gælder for Volkswagen-biler købt hos autoriserede Volkswagen-forhandlere. Tilbuddet gælder privat- og erhvervskunder. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation . Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling . Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår .

 

Har du brug for en ekstra ladeboks?

Clever Unlimited er inklusive installation af én ladeboks. Du har mulighed for at få installeret så mange ekstra ladebokse, som du ønsker - fx én til sommerhuset. Installation af ekstra ladeboks koster 7.500 kr. per installation samt fast abonnement på 124 kr./md per ekstra ladeboks.

Fordele ved Clever

 • Fuldt batteri når du vågner
 • Hurtig opladning når du er på farten med adgang til det stærkeste netværk
 • En app lige ved hånden, der guider dig nemt og hurtigt videre til nærmeste ladepunkt
 • Hjælpen er altid nær – vi sidder klar med personlig service og gode råd for at hjælpe dig godt på vej

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler?
Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there