Volkswagen Total

Helt enkelt. En samlet månedlig pris.

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en samlet månedlig pris. Med Volkswagen Total er det helt enkelt at købe bil. Du får nemlig fuldstændig kontrol over din biløkonomi og slipper helt for uforudsete udgifter

Finansiering. Alle skal have råd til en Volkswagen.
Med Volkswagen Total får du finansieringen til en attraktiv og konkurrencedygtig pris. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du har råd til den Volkswagen, der passer til dine behov. 
Vi vil også gerne have, at det er helt enkelt for dig at overskue, hvad din finansiering koster pr. måned. Derfor er finansieringen med Volkswagen Total ikke indeksreguleret. På den måde slipper du for uforudsete prisstigninger. Endelig kan du med Volkswagen Total vælge en afdragsperiode, der er tilpasset din økonomi.

Forsikring. Fri lånebil ved skade.
Skulle din Volkswagen få brug for et par dage på værkstedet i forbindelse med en skade, så stiller vi en lånebil til rådighed i reparationsperioden. 
Hvis forsikringen købes under Volkswagen Total så, er prisen ikke afhængig af din bopæl eller tidligere skadehistorik. Forsikringsprisen indeksreguleres hvert år. 

Service- og reparationsabonnement. Så skal du ikke tænke på det.
Volkswagen Total er inkl. en service- og Reparationsabonnement. Det betyder, at du slipper for bekymringer om uforudsete udgifter, når din Volkswagen skal på værksted - fx til et service eftersyn.

Få svar på de mest stillede spørgsmål til Volkswagen Total.

 • Er der andre udgifter end den månedlige ydelse?
  Jo, ligesom med de fleste andre bilkøb, er der en udbetaling på min. 20.000,-. Vælger du en højere udbetaling, bliver din månedlige ydelse naturligvis lavere. Du skal også selv betale for brændstof, dæk og CO2-ejerafgift på bilen.

 • Kan alle Volkswagens modeller købes med Volkswagen Total? 
  Næsten. Som udgangspunkt kan alle vores personbiler købes med Volkswagen Total. Så længe bilens samlede pris ikke overstiger kr. 1.000.000,-.

 • Hvad er forskellen på Volkswagen Privatleasing og Volkswagen Total? 
  Den største forskel ligger i, at du ejer din egen bil med Volkswagen Total, mens du med en privatleasingaftale lejer bilen af os, og leverer den tilbage efter 3 år.
   
 • Kan alle købe bil med Volkswagen Total? 
  Ja, alle kan benytte Volkswagen Total. Er du under 25 år gælder der dog lidt højere priser. Derudover kræver vi, at du har fast bopæl i Danmark og en kreditgodkendelse.

 • Hvor længe dækker min Service- og Reparationsaftale, når jeg køber bil med Volkswagen Total? 
  Du er som udgangspunkt dækket af vores Service- og Reparationsaftale i 36 mdr. Herefter nedsættes din månedlige betaling til Total automatisk og din dækning ophører. Hvis du ønsker en længere periode, skal du forlænge aftalen allerede i forbindelse med dit bilkøb.