Volkswagen Total

Helt enkelt. En samlet månedlig pris.

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en samlet månedlig pris. Med Volkswagen Total er det helt enkelt at købe bil. Du får nemlig fuldstændig kontrol over din biløkonomi og slipper helt for uforudsete udgifter

Finansiering. Alle skal have råd til en Volkswagen.
Med Volkswagen Total får du finansieringen til en attraktiv og konkurrencedygtig pris. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du har råd til den Volkswagen, der passer til dine behov. 
Vi vil også gerne have, at det er helt enkelt for dig at overskue, hvad din finansiering koster pr. måned. Derfor er finansieringen med Volkswagen Total ikke indeksreguleret. På den måde slipper du for uforudsete prisstigninger. Endelig kan du med Volkswagen Total vælge en afdragsperiode, der er tilpasset din økonomi.

Forsikring. Fri lånebil ved skade.
Skulle din Volkswagen få brug for et par dage på værkstedet i forbindelse med en skade, så stiller vi en lånebil til rådighed i reparationsperioden. 
Hvis forsikringen købes under Volkswagen Total så, er prisen ikke afhængig af din bopæl eller tidligere skadehistorik. Forsikringsprisen indeksreguleres hvert år. 

Service- og reparationsabonnement. Så skal du ikke tænke på det.
Volkswagen Total er inkl. en service- og Reparationsabonnement. Det betyder, at du slipper for bekymringer om uforudsete udgifter, når din Volkswagen skal på værksted - fx til et service eftersyn.

Få svar på de mest stillede spørgsmål til Volkswagen Total.