Volkswagen x Heartland
Oplev Sommerens Magi med Volkswagen på Heartland Festival 2024 d. 13.- 15. juni på Egeskov

Tilmeld dig nu!

Endnu engang vender Volkswagen tilbage til Heartland Festival, hvor vi sammen vil skabe uforglemmelige øjeblikke og dele den magi, som kun sommeren og musikken kan bringe. Heartland Festival er ikke bare en begivenhed - det er et ikonisk mødested, hvor kultur, kunst og samvær forenes i kreativitet og passion - fra den atmosfæriske skovbund til de inspirerende talks og de mange musikoptrædener.

Kør med Volkswagen til Heartland Festival
I maj åbner vi dørene til en helt særlig konkurrence, hvor du kan vinde en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi stiller nemlig 2 stk. ID.7 til rådighed, så du kan opleve elektrisk komfort og innovation til og fra festivalen. Men præmiepakken inkluderer også 2x2 partoutbilletter til festivalen og overnatning i den legendariske California i Volkswagen Camp. Det bliver en tur fyldt med musik og uforglemmelige øjeblikke.

Sommerstemning med Volkswagen
Besøg Volkswagens stand på festivalen, hvor du igen kan fordybe dig i den vidunderlige atmosfære og lade dig inspirere af festivalens magi. Bind din egen blomsterkrans, del dine festivaløjeblikke med os, og lad os sammen skabe uforglemmelige minder.

Tag med os på Heartland Festival 2024.
Er du ikke tilmeldt Volkswagen Nyhedsbrev endnu, kan du gøre det lige her og modtage information, når vi åbner for konkurrencen.

Volkswagen x Heartland

Hold øje med vores nedtælling, som tæller ned til vores spændende Volkswagen x Heartland konkurrence. Du kan også holde dig opdateret via vores nyhedsbrev.

Volkswagen x Heartland

Vind en unik oplevelse for 2 med Volkswagen på Heartland 13.-15. juni ved Egeskov Slot. 

Præmien: 
Den elektriske ID.7 til rådighed tur/retur til Heartland  
2x2 overnatning i Volkswagen California i Volkswagen Camp  
2x2 partoutbilletter til Heartland 
 
Det bliver en tur fyldt med uforglemmelige øjeblikke.