Gør pladsdrømme til virkelighed

Golf Variant forberedt på stort set alt, uanset hvilke planer du har. Bilens intelligente assistentsystemer hjælper dig i mange kørselssituationer. Den rummelige kabine inviterer dig med på både korte og lange ture. Et klart tegn på bilens alsidighed – resten er op til dig.

En god start med tre førsteklasses highlights
VW Golf Variant med anhænger set i fugleperspektiv

Trailer Assist

Nu er det lettere at manøvrere med din anhænger.

 

Rummelighedskoncept

Kabinen bliver til et fristed

 

Køreprofilvalg

Golf Variant tilpasser sig til din kørestil

Interiør i VW Golf Variant Highline
VW Golf Variant – navigationssystem Discover Pro, på skærmen vises køreprofilvalg

Assistentsystemer

Parkering uden problemer. Også med stor anhænger.

Der er ikke meget, der er lige så svært som at bakke med en anhænger. Medmindre man sidder i en Golf Variant: Du skal bare sætte bilen i bakgear, trykke på parkeringskontakten, angive den ønskede retning for anhængeren, slappe af og fjerne hænderne fra rattet og blot betjene speederen og bremsen samt holde øje med omgivelserne. Resten klarer Trailer Assist (ekstraudstyr).

Komfort

Kabinen bliver til et fristed

Stig ind, og føl dig straks hjemme – velkommen i Golf Variant. Bilen byder dig velkommen med god benplads og gode muligheder for at opfylde dine ønsker. De klare strukturer understreger effekten af de eksklusivt forarbejdede materialer. Og det skræddersyede tilbehør giver det sidste til det godt førstehåndsindtryk.

Teknologi

Golf Variant tilpasser sig til din kørestil

Med køreprofilvalget (ekstraudstyr) kan din Golf Variant tilpasses til din kørestil. Alt efter hvad der er vigtigst for dig. Hvis du ønsker det, kan du vælge en ny indstilling til hver køretur. Med et tryk på en knap eller touchscreen vælger du den ønskede køreprofil, og straks tilpasses drivlinjen, styretøjet og endda skiftepunkterne (i forbindelse med DSG-gearkasse) automatisk.

  • ECO: Til brændstofbesparende kørsel
  • NORMAL: Til almindelig kørekomfort
  • SPORT: Til sportslige præstationer
  • INDIVIDUAL: Til individuelle indstillinger

Udstyrsvarianter

Prøvetur

Vil du gerne opleve Golf Variant live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there