Pris fra
604.995kr.
Hestekræfter
300hk.
Effektivitetsklasse
B
CO2
167g/km
Tophastighed
250km/t
Længde
4.295mm.
Bagagerumsvolumen
381 – 1.237l.

Så mange kræfter skal se godt ud. 
Fra alle perspektiver.

Golf GTI Clubsport behersker dagligdagen. Men den behersker endnu bedre at flygte fra den. I en fart. Så det er ikke så overraskende, at man gerne vil sætte sig ind så hurtigt som muligt.

Highlights

Det er ydelsen, der tæller – og lyden. 

Golf GTI Clubsport sætter allerede gang i noget, mens den holder på parkeringspladsen – alle GTI-fansenes hjerter. Eksempelvis takket være de røde bremsesadler med GTI-modelbetegnelse og 18” bremseskiver foran, men også takket være den todelte tagkantspoiler i bilens farve og sort højglans. De ovale afgangsrør og den sorte GTI Clubsport-specifikke diffusor viser helt tydeligt, hvor meget kraft, der gemmer sig i din Golf GTI Clubsport. Derudover sørger de bredere sidepaneler og diffusoren for endnu mere adrenalin – allerede når man bare kigger på bilen.

Byg din Golf GTI Clubsport

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.