Golf Style eHybrid

Pris fra
366.995kr.
Elektrisk rækkevidde
69km
Hestekræfter
204hk.
CO2-udslip
21g/km
Tophastighed
220km/t
Længde
4.284mm.
Bagagerumsvolumen
273 - 1.129l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.700kg.

Plug-in hybriden Golf Style eHybrid fra kr. 366.995,-*

Vi præsenterer Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid byder på elektrisk køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 71 kilometer. En kraftfuld kombination af benzin og el kombineret med den typiske Golf-følelse. Hop ind!

Se priser på Golf Style eHybridÅbner et eksternt link

*Golf Style eHybrid 1,4 TSI. Forbrug v/bl. kørsel: 111 km/l (kombineret). CO2-udslip: 21 g/km. (kombineret). Bilen vises med ekstraudstyr. Kommer med 16" letmetalfælge eHybrid som standard.

Oplev Golf Style eHybrid med 204 hk hos alle landets Volkswagen forhandlere

Den sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Ved at kombinere turbobenzinmotoren med en el-motor får du den dobbelte køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 71 km.

Golf Style eHybrid er spækket med udstyr, heriblandt LED Performance lygter, Car2X-teknologi og Climatronic klimaanlæg med 3 zoner. For at konfigurere en Golf Style eHybrid skal du vælge en Golf Style i konfiguratoren forneden, og tilvælge eHybrid under valg af motor. 

Clever Unlimited

Frihed til at køre som du vil med Clever
Vi har gjort det nemt for dig at lade din Golf. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. Når du køber ny plugin-hybridbil fra Volkswagen kan du tilkøbe installation af en ladeboks derhjemme og et Clever- abonnement, hvor du lader ubegrænset til en fast månedlig pris. Så kan du vågne med ny energi og et fuldt batteri hver dag.

Byg din Golf eHybrid

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.