1

Golf Style eHybrid

  • Pris fra389.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde68 km
  • Hestekræfter204 hk.
  • CO2-udslip21 g/km
  • Forbrug111 km/l
  • Tophastighed220 km/t

  Plug-in hybriden Golf Style eHybrid fra kr. 390.095,-*

  Vi præsenterer Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid byder på elektrisk køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 68 kilometer. En kraftfuld kombination af benzin og el kombineret med den typiske Golf-følelse. Hop ind!

  Se priser på Golf Style eHybridÅbner et eksternt link

  *Golf Style eHybrid 1,4 TSI. Forbrug v/bl. kørsel: 111 km/l (kombineret). CO2-udslip: 21 g/km. (kombineret). Bilen vises med ekstraudstyr. Kommer med 16" letmetalfælge eHybrid som standard.

  Den grå Plug-in Hybrid VW Golf Style eHybrid set fra siden
  Den grå Plug-in Hybrid VW Golf Style eHybrid set bagfra

  Oplev Golf Style eHybrid med 204 hk hos alle landets Volkswagen forhandlere

  Den sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Ved at kombinere turbobenzinmotoren med en el-motor får du den dobbelte køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 69 km.

  Golf Style eHybrid er spækket med udstyr, heriblandt LED Performance lygter, Car2X-teknologi og Climatronic klimaanlæg med 3 zoner. For at konfigurere en Golf Style eHybrid skal du vælge en Golf Style i konfiguratoren forneden, og tilvælge eHybrid under valg af motor. 

  Clever Unlimited

  Frihed til at køre som du vil med Clever
  Vi har gjort det nemt for dig at lade din Golf. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. Når du køber ny plugin-hybridbil fra Volkswagen kan du tilkøbe installation af en ladeboks derhjemme og et Clever- abonnement, hvor du lader ubegrænset til en fast månedlig pris. Så kan du vågne med ny energi og et fuldt batteri hver dag.
  Clever ladestation til elbil monteret på væggen ved indkørslen til et hjem

  Byg din Golf eHybrid

  Book en prøvetur

  Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

  Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.