ID.4 GTX fra siden og bagfra. Kvinde går mod bilen.

Den nye ID.4 GTX

Nu kan du opleve den helt nye ID.4 GTX 

Nu kan du opleve den helt nye ID.4 GTX 

Pris fra
414.995kr.
Acceleration fra 0-100 km/h
6,2sek.
Batteri
77kWh
Praksisbetonet rækkevidde
op til 479km.
Anhængervægt
1.400kg

Fornuft møder køreglæde

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek., lokalt CO2-fri – med den nye ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. Den nye ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og elektrisk som en ID.

Firehjulstræk

Firehjulstræk til alle dem, der gerne vil køre sportsligt i næsten al slags vejr.

ID.4 GTX fra siden. Kvinde med snowboard går mod bilen.

Design

Eksklusive 20” letmetalfælge som standard, ventilationsgitter i sort højglans, en markant lyssignatur i bilens aircurtains – så sportsligt kan elektrisk mobilitet se ud.

ID.4 GTX set forfra i bevægelse.

Præstationer

De to motorer i ID.4 GTX bringer dig fra 0 til 100 km/t på ca. 6,2 sek.

Teknologi

SUV-køreglæde

Kommer frem på mange forskellige typer veje: Det sportslige firehjulstræk i ID.4 GTX hjælper dig frem til din destination. Motorkraften fordeles efter behov på alle fire hjul. De indstillinger, der kan aktiveres i den eksklusive køreprofil ”Traction”*, sikrer godt vejgreb og forbedret vognbaneføring, også på løst eller glat underlag.

*Indstillingerne i køreprofilen understøtter dig inden for rammerne af de systemmæssige grænser.

Design

Ekstremt sportsligt

Den nye ID.4 GTX viser, hvor fascinerende elektrisk mobilitet kan være: med futuristiske 20” letmetalfælge i eksklusivt GTX-design, ID.4-typisk sort tag, tagræling og ventilationsgitter i sort højglans. Tagrammelisten og dekorelementet på C-stolperne er holdt i en eksklusiv antracit farve. Et andet højdepunkt er det elegante lysbånd mellem forlygterne og Volkswagen logoet. Modelbetegnelsen ”GTX” på forskærmene og på bagenden med diffusorindsats i galvanogrå metallak viser, at denne ID.4 er ekstra sportslig. Alt sammen som standard.