En rød VW ID.4 GTX set skråt bagfra, den lades op på gaden. En kvinde går hen mod den.
1

Den sportslige ID.4 GTX

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk.

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk.

  • Pris fra449.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde497 km.
  • Hestekræfter299 hk.
  • Tophastighed180 km/t
  • Længde4.582 mm.
  • Bagagerumsvolumen543 - 1.575 l.

  Fornuft møder køreglæde

  Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek. – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og elektrisk som en ID.

  Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

  Med ID.4 GTX er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen**. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

  *Gælder ikke ID. Buzz og ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

  **Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

  4MOTION Dualmotor-firehjulstræk

  Til alle dem, der gerne vil køre sportsligt

  Rød ID.4 GTX fra siden. Bilen holder parkeret i vejkanten.

  Præstationer

  De to motorer i ID.4 GTX bringer dig fra 0 til 100 km/h på ca. 6,3 sek.

  ID.4 GTX set forfra i bevægelse.

  Komplet eldrevet køreglæde: ID.4 GTX

  ID.4 GTX kombinerer det bedste fra to verdener: Den forener styrken fra en SUV med den bæredygtige køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

  Eksteriør & interiør

  Ekstremt sportsligt

  ID.4 GTX viser, hvor fascinerende elektrisk mobilitet kan være: med futuristiske 20” letmetalfælge i eksklusivt GTX-design, ID.4-typisk sort tag, tagræling og ventilationsgitter i sort højglans. Tagrammelisten og dekorelementet på C-stolperne er holdt i en eksklusiv antracit farve. Et andet højdepunkt er det elegante lysbånd mellem forlygterne og Volkswagen logoet. Modelbetegnelsen ”GTX” på forskærmene og på bagenden med diffusorindsats i galvanogrå metallak viser, at denne ID.4 er ekstra sportslig. Alt sammen som standard.

  Bekender kulør med en eksklusiv kode

  ID.4 GTX kombinerer en rummelig pladsfornemmelse med mange sportslige detaljer. De røde syninger på GTX-sædeindtrækket i stof går igen på instrumentpanelet og i fordørene. Panellisterne foran og pynteelementet på rattet med GTX-modelbetegnelse understreger rent optisk, at du er på vej ind en ny, sportslig generation af elektrisk mobilitet. Synlige præstationer, som signalerer én ting: Sæt i gang!