Rød ID.4 GTX fra siden. Bilen holder parkeret i vejkanten.
1

Den opgraderede ID.4 GTX kan bestilles nu

  • Pris fra429.995 kr.
  • km 512
  • Hestekræfter340 hk
  • Forbrug17,2 kWh/100km
  • Længde4.582 mm
  • Bagagerumsvolumen543 - 1.575 l.
  • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.

Den opgraderede ID.4 GTX

Oplev den opgraderede ID.4 GTX

Oplev den opgraderede ID.4 GTX

Red ID.4 GTX

Nu kan du bestille den opgraderede ID.4 GTX fra 429.995 kr, der kommer med en helt ny generation infotainmentsystem og en ny kraftfuld, elektrisk drivlinje. Den forbedrede drivlinje giver markant mere motorkraft sammen med et reduceret strømforbrug.

Optimeret rækkevidde på op til 512 km
Øget motoreffekt på 340 hk
Nyt intuitivt infotainmentsystem på 12,9"
Forbedret 0 - 100 km/t på 5,4 sekunder

Fuldelektrisk køreglæde

Fra 0 til 100 km/t på 6,3 sek – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. ID.4 GTX kombinerer det bedste fra to verdener: Den forener styrken fra en SUV med den bæredygtige køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

IQ.DRIVE & teknologi

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

Graphic shows how Travel Assist with swarm data works.

Din ID. er som standard udstyret med nødbremseassistenten Front Assist. Fareadvarslen med Car2X-teknologi er også en del af standardudstyret. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til din ID. – herunder fx Travel Assist.

Udstryrspakker til ID.4 GTX

Byg din ID.4 GTX

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Apps & tilbehør

Din digitale følgesvend

Kører du allerede i en ID.? Så er We Connect ID.-appen din digitale følgesvend. Med den gratis app kan du se din ID.-models aktuelle rækkevidde, starte og standse opladning, indstille din ønskede kabinetemperatur på forhånd og meget andet. 

*For at kunne anvende We Connect-ydelserne skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og logge på We Connect Start med brugernavn og password. Derudover skal der indgås en separat We Connect Start-aftale online med Volkswagen AG. Efter udlevering af bilen har du 90 dage til at registrere bilen med We Connect ID.-appen og dermed at kunne anvende tjenesterne fra We Connect Start i hele den aftalte gratis periode. Anvendelsen af de mobile onlinetjenester fra We Connect Start er mulig via en integreret internetforbindelse. De dermed forbundne dataomkostninger inden for Europa dækkes inden for rammerne af netdækningen af Volkswagen AG. For at anvende den gratis We Connect ID.-app er der brug for en smartphone med egnet iOS- eller Android-styresystem og et SIM-kort med dataoption med et eksisterende mobiltelefonabonnement eller med et mobiltelefonabonnement, som skal tegnes særskilt hos et teleselskab. Tilgængeligheden af de i pakkerne beskrevne enkelte tjenester kan være forskellig fra land til land. Tjenesterne er tilgængelige i aftaleperioden og kan blive genstand for indholdsmæssige ændringer i aftalens løbetid. Du kan få mere information på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen partner. Du kan få information om mobiltelefontaksterne hos dit teleselskab.