California Stays

California Stays gør det muligt at overnatte de smukkeste steder i det danske land.  I år åbner vi fire unikke California Stays. Book en af vores enestående udsigter og vågn op til alt det smukke, vi normalt suser forbi.

Møns klint

Træk håndbremsen og kom helt ned i gear mens du indånder den friske luft fra Møns Klint. Du kan gå på opdagelse i området ved at følge de små stier, der tager dig gennem det uberørte landskab og helt ned til vandkanten. 

Ved Møns Klint er der rig mulighed for at opleve et vildt dyreliv. Verdens hurtigste dyr, vandrefalken, yngler på de stejle kridtklinter og hvis du er heldig, kan du endda møde et rådyr eller to, der græsser i de tidlige morgentimer. 

Fyn/Helnæs

Slå bagklappen op og nyd den storslåede udsigt. Agernæs er en oase mellem saltvandssøer og den fynske kyst, som du både kan udforske til lands eller til vands, mens solen sænker sig over det bakkede landskab. Gå en tur over den snoede dæmning eller bad i ly af Helnæs klitter. Hvis du spejder ud over Helnæs Bugt, kan du være heldig at se et af de mange marsvin, der lever i farvandene omkring Fyn. 

Thy

Kør markisen ud og og lad roen sænke sig.

I Vestervig findes de rødeste solnedgange og bredeste bølger. Ro ud i båden og mærk vinden på vandet eller tænd op i bålpladsen og vent på at nattens stjerner erstatter solens farver. Danmarks største vildmark, Nationalpark Thy, ligger også lige rundt om hjørnet, og her kan du udforske den storslåede natur med plads til leg og fordybelse.

Viborg

Sluk motoren og tænd lys mellem de høje træer. Gå på opdagelse i den magiske skov som du nu kan kalde for dit hjem. Pluk blomster fra skovbunden, find grønt til aftensmaden eller fald til ro til lyden af den rolige fuglesang. Dyrenes kongerige indbyder til lange gåture langs nye stier, hulebygning i skovens lysninger med familien eller fordybelse i alle skovens lyde.

FAQ

California Stops

Danmark er et lille land. Men det er fyldt med forskellighed. Landskabet og naturen byder på masser af små perler, hvor det er værd at gøre et stop – for at nyde udsigten, få en oplevelse eller for at overnatte. På California Stops-kortet finder du alle de unikke steder. Og kan selv tilføje dit favoritsted.

Grænseløs frihed på fire hjul

At sove under stjernehimlen. At blive vækket af havets brusen om morgenen. At opleve fremmede lande og alligevel altid føle sig hjemme: California 6.1 er rendyrket frihed. Med dens komfortable indvendige udstyr og de gennemtænkte detaljer gør den alle ture til et uforglemmeligt eventyr. Nyd din uafhængighed, og rejs hen, hvor du vil. Med alt det, du har brug for.

Oplev California 6.1 helt tæt på

Disse forhandlere har mulighed for at vise dig den nye California 6.1:

 • Volkswagen Amager
 • Volkswagen Glostrup
 • Volkswagen Hillerød
 • Volkswagen Ribe
 • Volkswagen Risskov
 • Volkswagen Skanderborg
 • Volkswagen Viborg

 

California cruising i den canadiske skærgård

Henrik Kaufmann er dedikeret California-fan og er manden bag California Club Danmark. Volkswagen inviterede Henrik og hans hustru, Iben, til Nova Scotia i Canada, hvor de i tre dage havde den nye California Ocean 6.1 som deres mobile hjem. Her kan du læse om deres oplevelser på turen.

Særligt imponerende
 • Eine Familie im Innenraum eines Fahrzeugs.
  Eine Familie im Innenraum eines Fahrzeugs.
 • Ein Kind liegt auf einem Bett.
  Ein Kind liegt auf einem Bett.
 • Eine Hand steuert ein Lenkrad, im Display ist die Karte eines Navigations-Systems zu sehen.
  Eine Hand steuert ein Lenkrad, im Display ist die Karte eines Navigations-Systems zu sehen.
 • Ein ausgebauter Motor.
  Ein ausgebauter Motor.
 • Anschauungsbild für das Fahrerassistenzsystem Lane Assist.
  Anschauungsbild für das Fahrerassistenzsystem Lane Assist.

Mere frihed – også i interiøret

 • Eine Familie im Innenraum eines Fahrzeugs.
  Eine Familie im Innenraum eines Fahrzeugs.

At opleve nye lande, kulturer og steder hver dag. Og alligevel altid føle sig hjemme. California 6.1 er din opholdsstue, når du er på farten. Den rummelige kabine har rigeligt med plads, så man kan folde sig ud. Og masser af opbevaringsplads til yndlingsbamsen eller feriens læsestof. Lave mad, sove, slappe af – ligesom derhjemme. Men med hele verden lige uden for døren.

Særligt imponerende
 • Ein gedeckter Tisch in einem Wohnmobil.
  Ein gedeckter Tisch in einem Wohnmobil.
 • Eine Frau sitzt auf dem Boden einer Küche in einem Wohnmobil und schneidet Salat.
  Eine Frau sitzt auf dem Boden einer Küche in einem Wohnmobil und schneidet Salat.
 • Eine Sitzmöglichkeit in einem Wohnmobil.
  Eine Sitzmöglichkeit in einem Wohnmobil.
 • Ein Spiegelei brät auf einem Gasherd in einem Wohnmobil.
  Ein Spiegelei brät auf einem Gasherd in einem Wohnmobil.
 • Ein gefüllte Kühlbox im Inneren eines Wohnmobils.
  Ein gefüllte Kühlbox im Inneren eines Wohnmobils.