Den helt rigtige. Til by og strand.

Muligheder så langt øjet rækker. Allerede i cockpittet er der mange nye ideer, som gør din køretur til det længe ventede sted og opholdet uden for alfarvej til en stor oplevelse. Du kan blandt andet glæde dig til et Digital Cockpit med høj opløsning, til multimedieinfotainmentsystemer af nyeste generation og til moderne opkoblingsmuligheder med Volkswagen We Connect.

Camperbetjeningsenhed  

Ein Bedienfeld mit Display in einem Dachhimmel.

Forskellige klimazoner. Ujævne veje. Fremmede steder: Når man rejser, skal man hele tiden indstille sig på nye forhold. Heldigvis hjælper California 6.1 dig med det. Med camperbetjeningsenheden har du nu en digital centralenhed til rådighed, som du kan anvende til at styre en lang række funktioner med på komfortabel vis. Valget af menupunkter foretages intuitivt via touchscreenen.

Volkswagen We Connect

Das Logo von Volkswagen We Connect.

California 6.1 er udstyret med de innovative onlinefunktioner i ”We Connect” samt den nyeste generation af den modulopbyggede infotainmentplatform. Som ekstraudstyr kan du og dine medarbejdere være online under kørslen. Med ”We Connect” venter der dig highlights, som gør alle køreture endnu mere komfortable og sikre. Uanset om det gælder trafikinformationer i realtime eller områdeinformation online, så er din California 6.1 optimalt opkoblet.