California 6.1

1.
California 6.1. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug: 11,8-13,5 km/l. CO2: 223-195 g/km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 4.090-5.100 kr. Energiklasse: C - D. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.
 • Pris fra548.995 kr.
 • Hestekræfter150 hk
 • Forbrug13,5 km/l
 • CO2-udslip195 g/km
 • Grøn ejerafgifter4.090 kr.

Grænseløs frihed på fire hjul

At sove under stjernehimlen. At blive vækket af havets brusen om morgenen. At opleve fremmede lande og alligevel altid føle sig hjemme: California 6.1 er rendyrket frihed. Med dens komfortable indvendige udstyr og de gennemtænkte detaljer gør den alle ture til et uforglemmeligt eventyr. Nyd din uafhængighed, og rejs hen, hvor du vil. Med alt det, du har brug for.

California CONCEPT er både en pålidelig ledsager i hverdagen og en fuldendt autocamper til stort set alle tænkelige eventyr. På Ferie for Alle i Herning d. 23. - 25. februar har du mulighed for at se, hvordan fremtiden kan se ud for den mest succesrige autocamper nogensinde. Denne konceptbil er baseret på den lange Multivan og definerer begrebet rejsemobilitet på en helt ny måde - for California CONCEPT kommer for første gang som plug-in hybridmodel. 

California Kompetencecentre (værksted)

Alle vores Volkswagen Erhvervsbiler værksteder kan håndtere den tekniske del af din Volkswagen California, men for service og reparation af Camper-opbygningen anbefaler vi vores Volkswagen California Centre, da de er specialuddannet i selve Camper-delen. 

California Centre

For at give dig den bedste oplevelse, har vi introduceret California Centre. Centrene ligger spredt over hele landet, og kan hjælpe dig på vej til nye eventyr i Volkswagen California. Hos et California Center er du altid garanteret:

 • California i indendørs udstilling
 • Mulighed for prøvetur
 • California ekspert der kan rådgive dig i købet
 • Værksted med ekspertise i Volkswagen California
 • Mulighed for lejebil (hvis ledig i ønskede periode) er muligt hos følgende California Centre, Amager, Glostrup, Hillerød, Ribe, Ringkøbing, Risskov og Viborg

Følgende Volkswagen forhandlere er California Centre:

 • SjællandVolkswagen Amager, Volkswagen Hillerød, Volkswagen Glostrup
 • Jylland: Volkswagen Ribe, Volkswagen Risskov, Volkswagen Viborg, Volkswagen Vejle, Volkswagen Ringkøbing, Volkswagen Aalborg
 • Fyn: Volkswagen Odense

California Stops

Danmark er et lille land. Men det er fyldt med forskellighed. Landskabet og naturen byder på masser af små perler, hvor det er værd at gøre et stop – for at nyde udsigten, få en oplevelse eller for at overnatte. På California Stops-kortet finder du alle de unikke steder. Og kan selv tilføje dit favoritsted.

Markvej med markeret parkeringsplads i græsset på randen af en bjerg

California on Tour app

Opdag vores California on Tour app. Din digitale følgesvend som bidrager med information om standpladser og campingområder. Appen tilbyder samtidigt brugervenlig planlægning af rejser, giver vigtige tekniske data om Volkswagen California-modeller, og hjælper med at finde dit nærmeste California Center.

Kom helt tæt på
Livet med California 6.1

Naturen kalder. Og flere og flere tager af sted. Roadtrips til romantiske og barske kyster, til skjulte bjergsøer og ældgamle kulturlandskaber er højeste mode. Men California 6.1 er ikke kun din ledsager, når du drager på store eventyr. California 6.1 er også til dig, der har brug for et frirum i hverdagen. Et frirum til at tænke store tanker. Et frirum til at nyde de små ting. Et frirum med dine behov i fokus.

Her kan du komme tættere på livet bag rattet i den ikoniske California 6.1

--:--

Mød familien Simonsen, der har været California-ejere siden april 2020, og hør hvordan California 6.1 danner rammerne for mange af familiens oplevelser.

--:--

Mød konsulenten Mads, der bruger California 6.1 som sit rullende kontor, men også som sin base, når han drager på eventyr i naturen.

California 6.1 Ocean

 

California cruising i den canadiske skærgård

Henrik Kaufmann er dedikeret California-fan og er manden bag California Club Danmark. Volkswagen inviterede Henrik og hans hustru, Iben, til Nova Scotia i Canada, hvor de i tre dage havde den nye California Ocean 6.1 som deres mobile hjem. Her kan du læse om deres oplevelser på turen.

--:--

Særligt imponerende

Mere frihed – også i interiøret

At opleve nye lande, kulturer og steder hver dag. Og alligevel altid føle sig hjemme. California 6.1 er din opholdsstue, når du er på farten. Den rummelige kabine har rigeligt med plads, så man kan folde sig ud. Og masser af opbevaringsplads til yndlingsbamsen eller feriens læsestof. Lave mad, sove, slappe af – ligesom derhjemme. Men med hele verden lige uden for døren.

Særligt imponerende

Dit verdenskøkken

Paella, shakshouka eller letcho: Når man rejser rundt i verden, opdager man ikke kun fremmede lande, men også eksotiske retter. I California 6.1 kan du afprøve dine nye opskrifter: Køkkenet er udstyret med et gaskomfur med to kogeplader, en stabil afdækning, der kan anvendes som arbejdsbordplade, samt en udtagelig opvaskebalje.