En kvinde i en grøn kjole står ved siden af en rød ID.4 GTX

ID. Software 3.0-opdatering

3.0: den næste softwareopdatering til din ID. 

--:--

Med ID. software 3.0 tilbyder Volkswagen dig nye features og forbedringer gratis. Mange af disse forbedringer er baseret på feedback og idéer fra kunderne.

Er din ID. allerede udstyret med det nye 12-volts-batteri og ID. software 2.4 fra din Volkswagen partner? Så er din bil klar til at modtage den næste store opdatering, ID. software 3.0.

En tilbagestilling til tidligere softwareversioner er ikke mulig.

  • Hvorfor skal jeg installere 3.0-opdateringen?

    Softwareopdateringer tilbyder nye features og optimeringer til din ID., og dette holder den opdateret med de nyeste digitale udviklinger fra Volkswagen. Med denne opdatering nyder du godt af nye funktioner og applikationer – ganske enkelt over-the-air. 

  • Hvordan får jeg opdateringen?

    Kravene for at kunne modtage ID. software 3.0 over-the-air er en aktiv We Connect Start-aftale1, en Volkswagen ID-brugeraftale og installation af ID. software 2.4 i din bil.

En opdatering, to dele

En visualisering af faserne for over-the-air-opdateringen

ID. software 3.0-opdateringen består af to dele. For at kunne opnå alle fordelene ved ID. software 3.0 bedes du installere del 1 og del 2 af opdateringen. Med over-the-air-opdateringer kan du opdatere din ID. på det tidspunkt, der passer dig. Læs venligst også de instruktioner, som findes i “Produktmeddelelserne” til hver del af opdateringen, omhyggeligt igennem – disse vises i infotainmentsystemet i din ID.

Er din ID. i “Onlinetilstand”?

Betyder ”Onlinetilstand”, at jeg sender eller deler mine lokationsdata?

ID.-software 3.0 – overblik

Her finder du et overblik over de opdateringer, ID. software 3.021 tilbyder, samt oplysninger om, hvordan du udfører opdateringen. Detaljerede oplysninger og tutorial-film kan tilgås ved at bruge det tilknyttede link under hvert afsnit.

Interiøret i en fuldt elektrisk ID. model med infotainmentsystemet

Hvad opdateres med 3.0?

Her finder du detaljerede oplysninger, billeder og tutorial-film, der beskriver indholdet i softwareopdateringen.

En kvinde i en gul bluse går smilende væk fra sin ID.3

Hvordan installerer jeg 3.0-opdateringen?

Her finder du detaljerede trin for trin-instruktioner om installation af del 1 og del 2 af 3.0-opdateringen.

En kvinde kigger på sin smartphone med VW logo – over-the-air-opdatering

Har du spørgsmål om opdateringen?

Hvis du har spørgsmål om opdateringen, bedes du kigge på afsnittet med de hyppigst stillede spørgsmål.

ID. software 3.0 – hvad er opdateret?

Forudsætning for 3.0-softwareopdateringen:

ID. software 2.4

Forudsætning for 3.0-softwareopdateringen:

ID. software 2.4

En servicemedarbejder læner sig op ad en væg og holder en tablet i hånden

Få yderligere oplysninger om serviceaktionen, der vedrører udskiftning af 12-volts-batteriet med ID. software 2.4-opdatering. Denne serviceaktion skal gennemføres hos din foretrukne Volkswagen partner, inden du kan installere ID. software 3.0.

Klik på knappen for at få yderligere oplysninger om softwareopdatering 2.4.

En kvinde står foran sin parkerede, røde VW ID. model.
Hvad indeholder ID. software 3.0?

ID. software 3.0 over-the-air-opdateringen tilbyder mange gratis fordele. Klik på linket nedenfor for at få yderligere oplysninger om opdateringen:

Mere om optimeret opladnings- og energistyring
Mere om forbedret navigation
Mere om komfort
Mere om stemmebetjening
Mere om apps og funktioner i bilen
Mere om mobile onlinetjenester

Optimeret opladnings- og energistyring

Forbedring af trafikflowet: V2X-teknologi

Med ID. software 3.0 er infotainmentsystemet blevet opdateret med henblik på at muliggøre forbedret adgang til privatsfæreindstillinger for V2X-teknologi.

Flere informationer om V2X: Lokal fareadvarsel ved hjælp af V2X-teknologi gør det muligt for køretøjer at kommunikere direkte med hinanden og deres omgivelser. De lokale advarsler om farer i trafikken advarer dig eksempelvis om uheldssteder, enden på en trafikkø, vejarbejde og ulykkessteder, særlige køretøjer og nødopbremsningssituationer med forankørende køretøjer. V2X kan kun anvendes, hvis du aktiverer det i bilens indstillinger. Når systemet er aktiveret, modtager og sender din ID. også information fra/til andre V2X-deltagere.

Der kræves ingen We Connect-aftale eller Volkswagen ID brugerkonto. 

Vehicle2X-teknologi (V2X) – lokal advarsel om
fare i trafikken
Privatsfære i brugerstyring
Skærmbillede  – privatsfæreindstillinger

Forbedret opsætning af menuen for privatsfæreindstillinger

Med denne softwareopdatering har du mulighed for at se de aktuelle privatsfæreindstillinger, åbne privatsfæreindstillinger og detaljeret informationstekst om hver af indstillingerne – alt sammen via betjeningscentret Den enkelte bruger kan skræddersy sine egne indstillinger i infotainmentsystemet og også gemme dem – når brugeren er logget på bilen.

Anonyme gæstebrugere kan også vælge ”Onlinetilstand” eller ”Offlinetilstand” (med eller uden lokationsdata) på startskærmen.

Du vælger selv de data, du ønsker at sende eller dele. Alle onlinetjenester, som ikke matcher dine privatsfæreindstillinger, deaktiveres i bilen. Desuden kan den primære bruger og gæstebrugerne deaktivere bilindstillinger, som ikke skal behandle personlige oplysninger, via produktlisten i myVolkswagen appen eller i browseren via myVolkswagenÅbner et eksternt link – dette sikrer, at kun den respektive tjeneste i bilen forhindrer kommunikation (undtagen hvad angår påkrævede funktioner såsom eCall).

Komfort

Din ID. forstår dig bedre

For at din bil kan forstå dig og kommunikere med dig endnu bedre med stemmebetjening, har Volkswagen forbedret stemmeinput og -output. Responstiden for stemmebetjeningen er hurtigere og kvaliteten af svarene er også øget sammenlignet med den forrige softwareversion. Så din bil forstår dig og kommunikerer med dig endnu bedre.

--:--
Stemmebetjening og stemmebetjening online

Takket være stemmebetjening med onlinefunktioner kan en læng række infotainment- og bilfunktioner styres med din naturlige stemme53. Dermed kan ID. forstå frit formulerede og mere almindelige spørgsmål og udtaler. Interaktionen starter med opstartsudtrykket ”Hej ID.” eller ved at bruge knappen på rattet. Med denne opdatering bliver reaktionshastigheden for stemmebetjeningen hurtigere, og kommandoerne forstås mere pålideligt.

Der kræves en gyldig We Connect Plus-aftale og en Volkswagen ID brugerkonto til onlinefunktionerne i stemmebetjeningen. 

Apps i bilen

Appen “Service på bilen” i bilen giver dig mulighed for at planlægge vedligeholdelse og reparationer på forhånd ved at vise advarselslamper og vedligeholdelsesbehov. Derefter kan du aftale et værkstedsbesøg med din foretrukne servicepartner i god tid.

Appen “Service på bilen” i bilen er ikke præinstalleret og kan købes i In-Car Shop for 0 kroner. Der kræves dog en gyldig We Connect-aftale og en Volkswagen ID brugerkonto for at downloade appen i In-Car Shop.

--:--
Flere mobile onlinetjenester