En kvinde sidder i sin VW ID. uden for værkstedet med en tablet i hånden

ID. software 3.0-opdatering

Med denne opdatering kan du nyde godt af en lang række optimeringer som fx forbedringer af opladnings- og energistyringen, navigationen, stemmebetjeningen m.m.

ID.Software 3.0-opdatering

Med ID. Software 3.0 stiller Volkswagen en række forbedringer til rådighed, fx når det gælder opladnings- og energistyringen, navigationen og stemmebetjeningen. Du kan ligeledes nyde godt af nye funktioner som fx In-Car-appen ”Bilservice” eller tjenesten ”Serviceaftaleplanlægning”. Opdateringen er gratis for dig. Mange af disse forbedringer er baseret på feedback og ideer fra kunderne.

--:--

Hvad indeholder ID. Software 3.0?

Her kan du se en oversigt over, hvad der bliver opdateret med ID. Software 3.0.

En kvinde sidder i en Volkswagen elbil og kigger på informationer om ID. Software-opdateringerne

Gennemførelse af opdatering

Indholdet af denne softwareopdatering er en del af ID. Software 3.2-opdateringen. Den gennemføres på værkstedet af en Volkswagen partner. Du kan finde yderligere informationer på siden til ID. Software 3.2-opdateringen.

FAQ – oversigt over spørgsmål og svar

ID. Drivers Club: Fællesskabet for alle ID. bilister

Med din ID. har du ikke kun valgt fremtidens mobilitet; du har også fået adgang til den eksklusive ID. Drivers Club. I en privat Facebook-gruppe for ligesindede personer kan du udveksle idéer og diskutere fremtidens mobilitet – udforsk ID. universet sammen.