Grå T-Roc R-Line holder parkeret set skråt forfra

T-Roc

Dynamisk og sportslig SUV

Dynamisk og sportslig SUV

Pris fra
309.995kr.
Hestekræfter
110 - 190hk.
Effektivitetsklasse
A+ - B
CO2-udslip
122 - 177g/km
Tophastighed
218km/t
Længde
4.236mm.
Bagagerumsvolumen
445 - 1.290l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 1.900kg.

Den nye form for suverænitet

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features.

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den T-Roc, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

Privatleasing

Nye privatleasingpriser på den dynamiske T-Roc

Privatleasing

Nye privatleasingpriser på den dynamiske T-Roc

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design og opgraderede tekniske features. Og så kommer T-Roc til attraktive priser, når du privatleaser din nye T-Roc i 24 måneder.

Du kan nemlig privatlease den dynamiske SUV T-Roc fra kr. 3.199,-/md* og en udbetaling på kr. 10.000,-, når du privatleaser den i 24 måneder. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og reparationsaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Volkswagen.

*T-Roc Life 1,0 TSI. Forbrug v. bl. kørsel: 16,7 km/l. CO2-udslip: 135 g/km. Fra 3.199 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 10.000 kr. Samlet pris i bindingsperioden (24 mdr.) fra: 87.376 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 48.988 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, halvårlig CO2-ejerafgift og overkørte kilometer. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Den viste bil er en T-Roc R-Line. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

--:--
VW T-Roc ses inden i med fokus på Digital Cockpit, rat og forsæderne.

Styrke kommer indefra

En hvid VW T-Roc kører i et kryds og ses fra siden

En stærk karakter med nye facetter

Hvid VW T-Roc kører på en vej mod en tunnel med andre biler på kørebanerne

Din nyttige rejseledsager

Eksteriør & interiør

Stilfulde elementer i tidløst sort

Du kan understrege den sportslige og udtryksfulde fremtoning på den nye T-Roc med udstyrshighlights, som giver bilens ydre endnu mere udtryk og kabinen en endnu mere eksklusiv atmosfære. Hvad siger du for eksempel til sorte sidespejlhuse, mærkater i kulfiberlook på C-stolpen og 18” letmetalfælge ”Grange Hill” i sort? Dette og meget mere får du med designpakken ”Black Style”. 

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Det vigtigste i synsfeltet: kørebanen

Det standardmonterede Digital Cockpit sammenfatter alle de informationer, som er relevante for dig, i den nye T-Roc på et 8” (20,3 cm) stort farvedisplay med flotte grafikker. På den måde har du under kørslen komfortabel adgang til funktioner som audio, telefoni eller assistentsystemer via kombiinstrumentet, som kan betjenes med multifunktionsrattet. Som ekstraudstyr kan du også udstyre din T-Roc med Digital Cockpit Pro*. Med et 10,25” (26,04 cm) stort display med høj opløsning får du en lang række muligheder for individuel konfiguration og ekstra visninger som eksempelvis visning af navigationskortet direkte bag rattet.

*Standardudstyr fra T-Roc Style.

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En mand læner sig op ad bagenden på en hvid T-Roc, der holder parkeret i vejsiden.

T-Roc er som standard udstyret med vognbaneassistenten ”Lane Assist”. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten "Front Assist", som kan registrere fodgængere og køretøjer og bremse automatisk i nødstilfælde for at hjælpe med at reducere omfanget af ulykken eller optimalt set helt forhindre ulykken. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til T-Roc – herunder fx IQ.DRIVE ”Travel Assist”.

Byg din T-Roc

Dette vil måske også interessere dig.