--:--

Den nye T-Roc Cabriolet

Pris fra
364.295kr.
Hestekræfter
110 - 150hk.
Effektivitetsklasse
A - B
CO2-udslip
144 - 153g/km
Tophastighed
205km/t
Længde
4.268mm.
Bagagerumsvolumen
fra 284l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 1.700kg.

Åben over for alt: den nye T-Roc Cabriolet

Med den nye T-Roc Cabriolet er næsten alt muligt. Og det er ikke så underligt, for denne crossover-cabriolet samler det bedste fra to verdener under ét tag. Styrke og elegance eksempelvis. Eller sport og komfort. Og hvis du ønsker det, kan du bare fjerne taget.

Samler alt det, der er sjovt: vores crossover med soldæk

VW T-Roc Cabriolet Style og R-Line i fugleperspektiv

Stofkaleche

Friheden er med på turen

VW T-Roc Cabriolet with Beats sound system

Musik

Beats nonstop

VW Cabriolet T-Roc Digital Cockpit

Digital Cockpit 

Hvad der er relevant, afhænger af øjnene, der ser

Design

Den mest kraftfulde form for lethed

Tag en tur ud i det blå igen! Som fleksibel allrounder giver den nye T-Roc Cabriolet din dag et frisk pust. For under dens markante dække gemmer der sig en cabriolets lethed. Og den er altid god for en overraskelse. Sol og LED-baglygter er med som standard – som ekstraudstyr også med LED-forlygter inklusive lyssignatur (standardudstyr i R-Line). Dermed kan den køre dig hen overalt, hvor du ønsker det: gennem byen, ud i bjergene eller ud til havet.

Komfort

Hvad der er relevant, afhænger af øjnene, der ser

Foretrækker du kun at få vist din hastighed og kilometertallet, når du kører? Eller vil du også gerne have flere køredata? Titlen på den sang, der afspilles? Eller bare flere informationer samtidig? Det hele er op til dig: Du kan nemt selv vælge visningen til det 11,7” store Digital Cockpit (ekstraudstyr til Style, standard i R-Line) med høj opløsning. Så ser du kun det, som du ønsker at se. Og dét i intensive farver med høj kontrast.

Infotainment

Beats nonstop

Du kører ad en vej langs kysten under åben himmel og lytter samtidig til den perfekt sang via et premium-soundsystem. Lyder det godt? Absolut! For beats-soundsystemet (ekstraudstyr) med seks højttalere, en kraftig subwoofer og en samlet effekt på 400 W er optimeret til den nye T-Roc Cabriolet. Derudover kan du anvende Apple Music gratis* i op til 6 måneder og uden reklamer på alle dine enheder. Dermed har du via Apple CarPlay™ adgang til over 50 millioner sange i den nye T-Roc Cabriolet – så du altid har den rette sang til alle situationer.