Rød VW T-Roc Cabriolet med åbent tag er parkeret i siden af ​​vejen. En kvinde med to hunde står ved siden af.
1
  • Pris fra389.995 kr.
  • Hestekræfter110 - 150 hk.
  • EffektivitetsklasseA
  • CO2-udslip142 - 145 g/km
  • Tophastighed203 km/t
  • Længde4.271 mm.

  Grænseløse muligheder

  T-Roc Cabriolet. Ved første øjekast et udtryk for indre styrke og et udtryk for grænseløs frihed, når man kigger en ekstra gang. Både i dagligdagen og på ferieturen, eller hvor du nu skal hen. På en på næsten alle måder imponerende crossover, som med lethed gør øjeblikket til noget helt særligt.

  VW T-Roc Cabriolet ses med rødt og sort interiør

  Eksklusivt ned i mindste detalje

  Set forfra og fra siden af ​​den røde T-Roc Cabriolet med taget åbent, parkeret i siden af ​​vejen.

  Begejstrende smuk

  Plads til store planer

  Eksteriør & interiør

  Frihed on top

  Luk døren, åbn taget: Med den fuldautomatiske stofkaleche kan du med et tryk på en knap køre under åben himmel og hente solen ind i kabinen på blot 9 sekunder1. For at du kan nyde omgivelserne med alle dine sanser kan du køre alle sideruder ned samtidig, mens vindafviseren (ekstraudstyr) regulerer støjudviklingen og træk fra luften i kabinen. Hvis du ønsker at stige ind med åben kaleche, kan det som ekstraudstyr også åbnes udefra på komfortabel vis via Keyless Access² og din bilnøgle. Det automatisk udkørende styrtbøjlesystem bag bagsæderne giver ekstra beskyttelse. Og hvis du ønsker det, har du efter kun 11 sekunder1 tag over hovedet igen.

  1. Ved hastigheder på op til 30 km/t.
  2 Keyless Access hjælper dig inden for de systemmæssige grænser.

  Opkoblingsmuligheder & infotainment

  Det vigtigste i synsfeltet: kørebanen

  Det standardmonterede Digital Cockpit sammenfatter alle de informationer, som er relevante for dig, i T-Roc Cabriolet på et 8” (20,3 cm) stort farvedisplay med flotte grafikker. På den måde har du under kørslen komfortabel adgang til funktioner som audio, telefoni eller assistentsystemer via kombiinstrumentet, som kan betjenes med multifunktionsrattet. Som ekstraudstyr kan du også udstyre din T-Roc Cabriolet med Digital Cockpit Pro*. Med et 10,25” (26,04 cm) stort display med høj opløsning får du en lang række muligheder for individuel konfiguration og ekstra visninger som eksempelvis visning af navigationskortet direkte bag rattet.

  *Standardudstyr på T-Roc Cabriolet R-Line.

  IQ.DRIVE

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  IQ.DRIVE

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  En rød VW T-Roc Cabriolet med åbent tag holdende parkeret på en gade set fra siden, en kvinde stiger ind.

  T-Roc Cabriolet er som standard udstyret med vognbaneassistenten Lane Assist. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten "Front Assist", som kan registrere fodgængere og køretøjer og bremse automatisk i nødstilfælde for at hjælpe med at reducere omfanget af ulykken eller optimalt set helt forhindre ulykken. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til T-Roc Cabriolet – herunder fx ”IQ.DRIVE Travel Assist”.

  Byg din T-Roc Cabriolet

  Dette vil måske også interessere dig.