Rød VW T-Roc Cabriolet med åbent tag er parkeret i siden af ​​vejen. En kvinde med to hunde står ved siden af.

Den nye T-Roc Cabriolet

Pris fra
389.995 kr.kr.
Hestekræfter
110 - 190hk.
Effektivitetsklasse
A
CO2-udslip
142 - 149g/km
Tophastighed
205km/t
Længde
4.271mm.
Bagagerumsvolumen
284l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.700kg.

Grænseløse muligheder

Den nye T-Roc Cabriolet. Ved første øjekast et udtryk for indre styrke og et udtryk for grænseløs frihed, når man kigger en ekstra gang. Både i dagligdagen og på ferieturen, eller hvor du nu skal hen. På en på næsten alle måder imponerende crossover, som med lethed gør øjeblikket til noget helt særligt.

VW T-Roc Cabriolet ses med rødt og sort interiør

Eksklusivt ned i mindste detalje

Set forfra og fra siden af ​​den røde T-Roc Cabriolet med taget åbent, parkeret i siden af ​​vejen.

Begejstrende smuk

Plads til store planer

Eksteriør & interiør

Frihed on top

Luk døren, åbn taget: Med den fuldautomatiske stofkaleche kan du med et tryk på en knap køre under åben himmel og hente solen ind i kabinen på blot 9 sekunder1. For at du kan nyde omgivelserne med alle dine sanser kan du køre alle sideruder ned samtidig, mens vindafviseren (ekstraudstyr) regulerer støjudviklingen og træk fra luften i kabinen. Hvis du ønsker at stige ind med åben kaleche, kan det som ekstraudstyr også åbnes udefra på komfortabel vis via Keyless Access² og din bilnøgle. Det automatisk udkørende styrtbøjlesystem bag bagsæderne giver ekstra beskyttelse. Og hvis du ønsker det, har du efter kun 11 sekunder1 tag over hovedet igen.

1. Ved hastigheder på op til 30 km/t.
2 Keyless Access hjælper dig inden for de systemmæssige grænser.

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Det vigtigste i synsfeltet: kørebanen

Det standardmonterede Digital Cockpit sammenfatter alle de informationer, som er relevante for dig, i den nye T-Roc Cabriolet på et 8” (20,3 cm) stort farvedisplay med flotte grafikker. På den måde har du under kørslen komfortabel adgang til funktioner som audio, telefoni eller assistentsystemer via kombiinstrumentet, som kan betjenes med multifunktionsrattet. Som ekstraudstyr kan du også udstyre din T-Roc Cabriolet med Digital Cockpit Pro*. Med et 10,25” (26,04 cm) stort display med høj opløsning får du en lang række muligheder for individuel konfiguration og ekstra visninger som eksempelvis visning af navigationskortet direkte bag rattet.

*Standardudstyr på T-Roc Cabriolet R-Line.

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En rød VW T-Roc Cabriolet med åbent tag holdende parkeret på en gade set fra siden, en kvinde stiger ind.

Den nye T-Roc Cabriolet er som standard udstyret med vognbaneassistenten Lane Assist. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten "Front Assist", som kan registrere fodgængere og køretøjer og bremse automatisk i nødstilfælde for at hjælpe med at reducere omfanget af ulykken eller optimalt set helt forhindre ulykken. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til den nye T-Roc Cabriolet – herunder fx ”IQ.DRIVE Travel Assist”.

Byg din T-Roc Cabriolet