• Pris fra429.995 kr.
  • Hestekræfter110 hk
  • Forbrug15,9 km/l
  • EffektivitetsklasseA
  • CO2-udslip142 g/km
  • Halvårlig CO2-ejerafgift680 kr.
  • Bagagerumsvolumen284 l.

Mange muligheder

T-Roc Cabriolet. Ved første øjekast et udtryk for indre styrke og et udtryk for masser af muligheder, når man kigger en ekstra gang. Både i dagligdagen og på ferieturen, eller hvor du nu skal hen. En på næsten alle måder imponerende crossover, som med lethed gør øjeblikket til noget helt særligt.

Interiøret i VW T-Roc Cabriolet: et kig oppefra gennem det åbnede tag på cockpittet med røde dekorelementer og forsæderne.

Eksklusivt ned i mindste detalje 

Køreglæde, der kommer indefra: eksklusivitet og betjeningskomfort

En rød VW T-Roc Cabriolet med åbent tag holder parkeret

Begejstrende smuk

Åben mod himlen: med fuldelektrisk stoftag

Plads til store planer

Mere plads til køreglæde: T-Roc Cabriolet

Eksteriør & interiør

I med døren. Op med taget.

Med den fuldautomatiske stofkaleche kan du med et tryk på en knap køre under åben himmel og hente solen ind i kabinen på blot 9 sekunder1. For at du kan nyde omgivelserne med alle dine sanser kan du køre alle sideruder ned samtidig, mens vindafviseren regulerer støjudviklingen og træk fra luften i kabinen. Hvis du ønsker at stige ind med åben kaleche, kan det som ekstraudstyr også åbnes udefra på komfortabel vis via Keyless Access (ekstraudstyr) og din bilnøgle. Det automatisk udkørende styrtbøjlesystem bag bagsæderne giver ekstra beskyttelse. Og hvis du ønsker det, har du efter kun 11 sekunder2 tag over hovedet igen.

1. Ved hastigheder på op til 30 km/t.
2 Keyless Access hjælper dig inden for de systemmæssige grænser.

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Det vigtigste i synsfeltet: kørebanen

Det standardmonterede Digital Cockpit sammenfatter informationer, som er relevante for dig, i T-Roc Cabriolet på et 8” (20,3 cm) stort farvedisplay med flotte grafikker. På den måde har du under kørslen komfortabel adgang til funktioner som audio, telefoni eller assistentsystemer via kombiinstrumentet, som kan betjenes med multifunktionsrattet. Som ekstraudstyr kan du også udstyre din T-Roc Cabriolet med Digital Cockpit Pro. Med et 10,25” (26,04 cm) stort display med høj opløsning får du en lang række muligheder for individuel konfiguration og ekstra visninger som eksempelvis visning af navigationskortet direkte bag rattet.

Endnu et highlight: intelligent lys

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til T-Roc Cabriolet: de innovative IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

IQ.DRIVE & teknologi

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En rød VW T-Roc Cabriolet med åbent tag holdende parkeret på en gade set fra siden, en kvinde stiger ind.

T-Roc Cabriolet er som standard udstyret med vognbaneassistenten Lane Assist. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten Front Assist. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til T-Roc Cabriolet – herunder fx ”IQ.DRIVE Travel Assist”.

Byg din T-Roc Cabriolet

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et højt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features.

Dine finansielle muligheder ved bilkøb