Kvinde på vej mod den grå Plug-in Hybrid VW Arteon eHybrid, som holder parkeret og oplader
1

Arteon eHybrid

  • Elektrisk rækkevidde58 km
  • Hestekræfter218 hk.
  • CO2-udslip29 g/km
  • Tophastighed222 km/t
  • Længde4.866 mm.
  • Bagagerumsvolumen563 - 1.557 l.

Arteon eHybrid - Den ultimative fusion af stil, luksus og nulemission

Arteon har i flere år markeret sig i firmabilsklassen med sin unikke stil, overdådige plads og suveræne kørekomfort, og med introduktionen af Arteon eHybrid er modelprogrammet nu komplet.

Den sportslige Arteon kan nemlig nu også fås som plug-in-hybrid under navnet Arteon eHybrid. Arteon eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk skifte til benzinmotoren, så du trygt kan fortsætte turen mod din destination, indtil du har kunne oplade batteriet i din Arteon eHybrid ved en ladestander.

Kombinationen af den tyste fremfærd ved kørsel på strøm, hybridbilens lave brændstofforbrug og suveræne motorkraft på de lange motorvejsstræk passer perfekt til Arteons karakter som en kultiveret og raffineret luksusbil. Plug-in-hybrid-drivlinjen kan levere en samlet systemydelse på 218 hk og 400 Nm, der kan accelerere Arteon til 100 km/t på 7,8 sek. og en topfart på 222 km/t. Kører Arteon eHybrid på strøm, er topfarten 130 km/t, og ved blandet kørsel er den elektriske rækkevidde er 58 km (WLTP) i 5-dørs versionen.

Highlights i Arteon eHybrid

Nærbillede af eHybrid mærket bagpå en Volkswagen bil

Design

Arteon er kendt for sit elegante og luksuriøse design. Og Arteon eHybrid er ingen undtagelse. Den sportlige limousine leverer et klart statement.

Læs mere om designet i ArteonÅbner et eksternt link

Digital komfort

I Arteon eHybrid er der fokus på din komfort. Også når det kommer til den digitale komfort. Intuitive knapper, berøringsfølsomme overflader og et multifunktionslæderrat i læder er blandt de features, som gør køreturen lidt mere komfortabel

Læs mere om den digital komfort i ArteonÅbner et eksternt link

Assistentsystemer

I Arteon eHybrid er der ikke sparet på noget. Heller ikke når det kommer til din sikkerhed. Med sine mange assistentsystemer sørger Arteon eHybrid for at få dig trygt frem til din destination, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde turen.

Læs mere om assistentsystemerne i ArteonÅbner et eksternt link

Den grå Plug-in Hybrid VW Arteon eHybrid set bagfra
Clever ladestation til elbil monteret på væggen ved indkørslen til et hjem

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Vi har gjort det nemt for dig at lade din Arteon eHybrid. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. 

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt får du adgang til Danmarks største ladenetværk, som konstant vokser – så er du altid godt på vej.

Dette vil måske også interessere dig.