Arteon eHybrid
Stil og luksus kombineret med el og benzin

Pris fra
564.995kr.
Elektrisk rækkevidde
57km
Hestekræfter
218hk.
CO2-udslip
29g/km
Tophastighed
222km/t
Længde
4.866mm.
Bagagerumsvolumen
563 - 1.557l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.900kg.

Arteon eHybrid - Den ultimative fusion af stil, luksus og nulemission

Arteon har i flere år markeret sig i firmabilsklassen med sin unikke stil, overdådige plads og suveræne kørekomfort, og med introduktionen af Arteon eHybrid er modelprogrammet nu komplet.

Den sportslige Arteon kan nemlig nu også fås som plug-in-hybrid under navnet Arteon eHybrid. Arteon eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk skifte til benzinmotoren, så du trygt kan fortsætte turen mod din destination, indtil du har kunne oplade batteriet i din Arteon eHybrid ved en ladestander.

Kombinationen af den tyste fremfærd ved kørsel på strøm, hybridbilens lave brændstofforbrug og suveræne motorkraft på de lange motorvejsstræk passer perfekt til Arteons karakter som en kultiveret og raffineret luksusbil. Plug-in-hybrid-drivlinjen kan levere en samlet systemydelse på 218 hk og 400 Nm, der kan accelerere Arteon til 100 km/t på 7,8 sek. og en topfart på 222 km/t. Kører Arteon eHybrid på strøm, er topfarten 130 km/t, og ved blandet kørsel er den elektriske rækkevidde er 57 km (WLTP) i 5-dørs versionen.

Arteon eHybrid fra kr. 564.995*

Arteon eHybrid kommer fra kr. 564.995,-* og er til dig, der er på udkig efter en plug-in hybrid, men ikke vil gå ned på stil, elegance og luksus. Ønskes Arteon i en endnu mere sportlig udgave er det også muligt at købe Arteon eHybrid i en R-Line udgave. Valget er dit!

Hent priser for Arteon eHybridÅbner et eksternt link

*Arteon 1,4 TSI eHybrid Elegance 218 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 76,9 km/l. CO2-udslip: 30 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Highlights i Arteon eHybrid

Design

Arteon er kendt for sit elegante og luksuriøse design. Og Arteon eHybrid er ingen undtagelse. Den sportlige limousine leverer et klart statement.

Læs mere om designet i ArteonÅbner et eksternt link

Digital komfort

I Arteon eHybrid er der fokus på din komfort. Også når det kommer til den digitale komfort. Intuitive knapper, berøringsfølsomme overflader og et multifunktionslæderrat i læder er blandt de features, som gør køreturen lidt mere komfortabel

Læs mere om den digital komfort i ArteonÅbner et eksternt link

Assistentsystemer

I Arteon eHybrid er der ikke sparet på noget. Heller ikke når det kommer til din sikkerhed. Med sine mange assistentsystemer sørger Arteon eHybrid for at få dig trygt frem til din destination, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde turen.

Læs mere om assistentsystemerne i ArteonÅbner et eksternt link

Byg din Arteon eHybrid

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Vi har gjort det nemt for dig at lade din Arteon eHybrid. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt kan du lade ubegrænset på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter.

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.