• Pris fra709.995 kr.
  • Hestekræfter150 - 280 hk.
  • EffektivitetsklasseA+ - D
  • CO2-udslip132 - 200 g/km
  • Tophastighed 250 km/t
  • Længde4.866 mm.
  • BagagerumsvolumenOp til 1.557 l.

Umiskendelig. Arteon.

Man genkender straks Arteon, som leverer et klart statement med sit design og den flydende silhuet. Tag plads i bilen, og lad dig begejstre af det elegante interiør og den intuitive betjening.

En blå VW Arteon set oppefra med panoramatag og tonede ruder som ekstraudstyr. En kvinde læner sig op ad døren.

Eksteriør

Formfuldendt fremtoning

Nærbillede: Ladekablet sættes i stikdåsen i kølergrillen på en sølvfarvet VW Arteon eHybrid.

Plug-in hybrid

2 x motor. 2 x køreglæde. 

Nærbillede: farveskærmen bag rattet i en VW Arteon, Digital Cockpit Pro med konfigurerbare visninger.

Digital Cockpit Pro

Det vigtigste i synsfeltet

Eksteriør & interiør

Banebrydende lygtedesign 

3D-LED-baglygterne fremhæver Arteons markante bagende med den progressive lyssignatur. Baglygterne fås i dynamisk design som standard til Arteon Elegance og R-Line. Her frembringer LED-elementerne en 3D-effekt og skifter mellem baglys og stoplys ved opbremsning. Dertil hører også det dynamiske blinklys. Ved oplåsning og låsning af din Arteon kommer der en karakteristisk lysanimation i baglygterne: coming home- og leaving home-funktionen.

Opkoblingsmuligheder & Infotainment 

Et intuitivt touch

De fleste klassiske funktionsknapper i cockpittet i Arteon er erstattet af berøringsfølsomme overflader. Således regulerer du fx Climatronic nemt og intuitivt via knapper og en skydebjælke.

Multifunktionsrattet i læder kan ligeledes nemt betjenes med fingerspidserne. I kombination med den intelligente menustruktur har du dermed adgang til mange funktioner. Hvert enkelt valg bekræftes med mærkbar feedback i form af en blød vibration.

IQ.DRIVE & teknologi

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En VW Arteon kører i trafikken, Travel Assist (ekstraudstyr) anvendes.

Arteon er som standard udstyret med nødbremseassistenten Front Assist. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til Arteon – herunder fx Travel Assist.

Kraften udfoldes på en ny måde

Arteon fås med et bredt udvalg af motorer: TSI- og TDI-motorer samt en e-Hybrid med en kraftfuld ydelse og et særligt lavt forbrug. Motorerne gør det med deres kombination af en lille slagvolumen, turboladning og direkte indsprøjtning muligt at få en jævn kraftudfoldelse. Hertil kommer den aktive cylinderstyring. Her bliver cylindre automatisk frakoblet, så snart der ikke er brug for så meget ydelse. Den rolige motorgang forbliver uforandret.

Byg din Arteon

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.