Pris fra
599.995kr.
Hestekræfter
150 - 280hk.
Effektivitetsklasse
A+ - D
CO2-udslip
133 - 197g/km
Tophastighed
250km/t
Længde
4.866mm.
Bagagerumsvolumen
Op til 1.557l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 2.200kg.

Umiskendelig

Man genkender straks Arteon, som leverer et klart statement med sit design og den flydende silhuet. Tag plads i bilen, og lad dig begejstre af det elegante interiør og den intuitive betjening.

Arteon har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

Blå Arteon set forfra kørende i fart på en vej

Eksteriør

Formfuldendt fremtoning

https://assets.volkswagen.com/is/image/volkswagenag/AT0333-arteon-shootingbrake-interieur-cockpit-seats?Zml0PWNyb3AsMSZmbXQ9anBnJnFsdD03OSZ3aWQ9ODAwJmhlaT00ODAmYWxpZ249MC4wMCwwLjAwJmJmYz1vZmYmZGI2OQ==

Interiør

Indbydende og komfortabel

Nærbillede af VW Digital Cockpit Pro

Digital Cockpit Pro

Det vigtigste i synsfeltet

Design

Formfuldendt fremtoning

Ekstravagant og puristisk – den sportslige limousine leverer et klart statement. Hvis du vil give din nye Arteon et ekstra strejf af elegance eller dynamik, kan du vælge udstyrsvarianten Elegance eller R-Line, der omfatter specifikke detaljer.

Digital komfort

Det vigtigste i synsfeltet

Klassisk visning af speedometeret eller navigationskort i høj opløsning? Hvorfor vælge? Digital Cockpit Pro har det hele:

  • 26 cm (10,25”) TFT-farvedisplay i høj opløsning
  • Mulighed for konfiguration af diverse visninger
  • Fremkaldelse af detaljerede kørselsdata via multifunktionsrat eller infotainmentsystem
  • 2D- og 3D-kortvisning
  • Mulighed for målrettet zoom på navigationskort
  • Fuldskærmsvisning af udvalgt information
  • Navigationskort og medievisning kan kombineres

Assistentsystemer 

Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

Med Travel Assist har du en meget nyttig førerassistent med i bilen. Systemet sørger med et tryk på en knap for kørekomfort* på højt niveau, da det hjælper dig i monotone og trættende kørselssituationer:

  • Især på motorveje og brede landeveje kan Travel Assist holde vognbanen og hastigheden for dig og tage hensyn til afstanden til de forankørende trafikanter.
  • I forbindelse med DSG-dobbeltkoblingsgearkassen kan du køre afslappet gennem køer og tæt trafik.

* Inden for de systemmæssige grænser. Føreren skal altid være klar til at overrule assistentsystemet og fritages ikke for sit ansvar for at føre bilen på en forsvarlig måde.

Endnu mere om Arteon:

Flere features

Arteon eHybrid - kraftfuld kombination af benzin og el

Den sportslige Arteon kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Arteon eHybrid*. Arteon eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk skifte til benzinmotoren, så du trygt kan fortsætte turen mod din destination. Batteriet i Arteon eHybrid skal oplades ved en ladestander.
Grå VW Arteon holder parkeret og oplader. Bilen ses fra siden.

Byg din Arteon

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.

Dette vil måske også interessere dig.