2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

e-up! er udsolgt

Det er desværre ikke muligt at bestille e-up!. Den nye e-up! bliver præsenteret i 2020.

Udstyr & Design

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige e-up!. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din e-up! byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din e-up! er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din e-up! giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Komfort

Føl dig veltilpas i din e-up!. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • En moderne atmosfære, et trendy design – e-up! har en unik fremtoning.

  En moderne atmosfære, et trendy design – e-up! har en unik fremtoning.

  Lad lyset skinne – giv interiøret i din e-up! et eksklusivt look med ambientebelysningen.

  Læs mere
 • Climatronic med pure air-filter

  Climatronic med pure air-filter

  Der er noget i luften. Men det kommer ikke ind i din e-up!. Climatronic med pure air-filter holder både klimaet og luften i din e-up! på et behageligt niveau.

  Læs mere
 • Hjælper dig med at have alt under kontrol under kørslen.

  Hjælper dig med at have alt under kontrol under kørslen.

  Du kan mærke fordelene med dine egne hænder – multifunktionslæderrattet (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at bevare hænderne på rattet, mens du betjener alle de vigtige funktioner.

  Læs mere
 • Masser af plads – i e-up!

  Masser af plads – i e-up!

  e-up! er et fænomen. Primært fordi den ser meget mere rummelig ud indefra end udefra. Det skyldes dens intelligente pladskoncept. Prøv selv at se.

  Læs mere
image