Aktuelle kampagner

Kampagnemodellen Touran Family

Læs ind, og kør af sted – med børnene, til bowling eller med vennerne. For hvis der er én ting, som Touran kan, så er det at kunne tilpasse sig. Touran fås nu i kampagnemodellen Touran Family, som foruden at indeholde rigtig meget brugbart udstyr også kommer til en favorabel kampagnepris. 

Touran Family tilbydes i både Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • App Connect
  • Familie Pakke (Solgardin, el-børnesikring på bagdøre og stemmeforstærkning)
  • DK Pakke eller DK Komfortpakke 2

Kampagnemodellen Tiguan Team

Uanset om du vælger ensomme bjergveje eller storbyens travle boulevarder:
Tiguan er klar til næsten alle eventyr. Tiguan fås nu i kampagnemodellen Tiguan Team, som foruden rigtig meget luksusudstyr også kommer til en attaktiv kampagnepris.

Kampagnemodellen Tiguan Team tilbydes både i Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • DK Pakke
  • ErgoComfort passagersæde med el-lændestøtte og massage
  • El-betjent bagklap
  • Digital cockpit
  • App Connect

Polo privatleasing

Hvis ikke du vil købe den helt ny bil, så har du også muligheden for at privatlease din nye Polo. Med en leasingaftale fra Volkswagen får du Polo til lav udbetaling og med en lav månedlig ydelse.

Leasingaftalen skræddersyes lige efter netop dine behov, så du ikke skal betale for noget, som du ikke har brug for. Desuden er din leasingaftale altid inkl. Service- og Reparationsabonnement hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner, så din bil altid er i sikre hænder.

 


Kampagnemodel Golf Sportsvan PLUS

Golf Sportsvan præcis som du kender den plus lidt mere af det hele. Med den længere akselafstand og den ekstra højde er Golf Sportsvan det største medlem af Golf familien. For dig betyder det: Masser af plads til familien og bagagen. Lige nu fås Golf Sportsvan desuden som kampagnemodel PLUS.

Foruden DK pakke (indeholder parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle samt lys og syn pakke til Comfortline. Til Highline medfølger også bakkamera) og App-Connect kommer kampagnemodellen Golf Sportsvan PLUS også til en favorabel pris.

e-Crafter til hurtig levering

Lige nu har vi et antal lagerbiler til hurtig levering og en super skarp pris.
For 334.112,- ekskl. moms og inkl. levering bliver du godt kørende i den fuldt elektriske e-Crafter.

Kontakt dit lokale ErhvervsCenter for mere information.

Læs mere om e-CrafterVolkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende. Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores alsidige Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse. 
 

Transporter Kassevogn til hurtig levering

Lige nu har vi til en super attraktiv pris et antal lagerbiler til hurtig levering. 
For kr. 161.979,- ekskl. moms kan du blive ejer af en Transporter Kassevogn.

Læs mere om Transporter

Kampagnemodeller
Passat og Passat Variant PLUS

Passat Business Plus

Passat Business som du kender den plus lidt mere af det hele. Pluspakken har en værdi af kr. 19.995,- 

Gå til Passat modelside

Kampagnemodeller
Sharan PLUS

Sharan Comfortline PLUS

Sharan Comfortline som du kender den plus lidt mere af det hele – og dette til en skarp kampagnepris.

Gå til Sharan modelside

Transporter 6.1 leasing

Er du på udkig efter en stærk samarbejdspartner til en attraktiv lav månedlig ydelse, med Service- og Reparationsaftale og som standard er godt udstyret? 

Så kan du glæde dig over, at Transporter 6.1 ikke kun sikrer dig en komfortabel og troværdig samarbjedspartner, men også, at den kan leases fra kun kr. 1.395,- om måneden*
Vil du desuden kombinere din stærke samarbejdspartner med komforten fra automatgear er det også muligt at privatlease Transporter 6.1 med DSG og 150hk. 

*Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,3 km/l. CO2-udslip 198 g/km. (C). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 110 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 106.905,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Caddy Maxi Edition kan købes fra kr. 199.990,- eller leases fra kr. 1.999,- om måneden
Leasingaftalen er inkl. Service- og Reparationsabonnement i 4 år eller 80.000 km., så du ikke skal tænke på regningen, når din Caddy Maxi Edition skal serviceres. 
Erhvervsleasing af Caddy Maxi 2.0 TDI 102 hk 5trin. Fås kontant fra kr. 181.000,- ex. moms inkl. afgift. Førstegangsydelse er kr. 27.500,- ex. moms. Månedlig ydelse ex moms kr. 1.999,- Samlet ydelse for 48 mdr. kr. 123.452,-. Aftalen er inkl. Service- og reparationsabonnement og 80.000 km. Ex. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Erhvervsleasing via Volkswagen Finans v/Nordania Finans. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Brændstofforbrug ved bl. kørsel 20 km/l. CO2 udslip 131 g/km B. Bilen er vist med ekstraudstyr. 
Caddy Maxi Edition

Mere plads. Maxi køreglæde.

For kr. 199.990,- kan Caddy Maxi Edition blive din. Kampagnemodellen indeholder blandt andet DSG-gear, så du får ekstra køreglæde med automatisk gearskift og klimaanlægget Climatic, så kabinen hurtigt kan køles ned i sommervarmen. Desuden følger et Service- og Reparationsabonnement med kampagnemodellen, så du slipper for uforudsete regninger i 4 år eller 80.000 km. 

Caddy Maxi 2.0 TDI 102 hk 5trin. Køb af Caddy Maxi Edition er inkl. Service- og reparationsabonnement (værdi 9.984 kr.) i 4 år eller 80.000 km. Brændstofforbrug ved bl. kørsel 20 km/l. CO2 udslip 131 g/km. Energimærkning B Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there